Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Italia Team Saturn
Normal Tactiek Saturn
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 45.5
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Vintilă onderschept slim de pass. Vintilă passt de bal in één keer door. Raitman heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Coomans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sonderveld is nu in balbezit. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Raitman heeft problemen om de bal te vangen. Raitman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Raitman passt de bal met de wreef. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes geeft de bal voor. Raitman rent richting de bal. Raitman schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:1

12e minuut.
Tetes rent richting de bal. Tetes passt de bal zonder na te denken. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. Coomans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Linssen verovert de bal door een tackle van achteren. Linssen speelt de bal door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Linssen speelt de bal door. Vintilă is nu in balbezit. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman schiet op doel. Coomans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Feo geeft de bal voor. Daar is Karagiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman verovert de bal door een tackle van achteren. Raitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Linssen kopt de bal weg. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Hoste rent richting de bal. Raitman onderschept slim de pass. Raitman passt de bal met de wreef. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:2

23e minuut.
Daar is Linssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parachini speelt de bal door. Raitman is nu in balbezit. Raitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:3

24e minuut.
Parachini passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal in één keer door. Raitman is nu in balbezit. Raitman schiet op doel. Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Parachini verovert de bal door een tackle van achteren. Parachini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tetes de bal. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini onderschept slim de pass. Parachini passt de bal met de wreef. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:4

31e minuut.
Coomans speelt de bal door. Vintilă kopt de bal weg. Daar is Hoste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raitman rent richting de bal. Raitman draait met de bal, schiet en ... Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vintilă met een sublieme pass. Daar is Tetes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetes met een sublieme pass. Daar is Polewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Coomans probeert naar een medespeler te passen. Parachini kopt de bal weg. Limet rent richting de bal. Raitman onderschept slim de pass. Raitman haalt uit met een fantastische trap. Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:5

38e minuut.
Muyter rent richting de bal. Linssen onderschept slim de pass. Polewczyk speelt de bal door. Raitman rent richting de bal. Raitman schiet op doel. Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polewczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raitman rent richting de bal. Raitman haalt uit met een fantastische trap. Coomans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:6

39e minuut.
Parachini heeft problemen om de bal te vangen. Parachini probeert naar een medespeler te passen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Polewczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:7

42e minuut.
Depourcq geeft een lange en hoge pass. Parachini is nu in balbezit. Parachini passt de bal met de wreef. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman draait met de bal, schiet en ... Coomans bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vintilă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tetes is nu in balbezit. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Karagiannis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 91%, Team Saturn 9%.
Forza Italia - Team Saturn 0:8

47e minuut.
Coomans speelt de bal door. Inworp. Vintilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raitman rent richting de bal. Raitman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Sonderveld geeft een hoge lob. Kolbász heeft problemen om de bal te vangen. Parachini met een sublieme pass. Daar is Raitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raitman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Parachini speelt de bal door. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Raitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:9

59e minuut.
Klungelig pakt Tetes de bal. Tetes passt de bal met de wreef. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Coomans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Linssen met de inworp. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter probeert naar een medespeler te passen. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Depourcq geeft een hoge lob. Polewczyk geeft een hoge lob. Raitman is nu in balbezit. Raitman draait met de bal, schiet en ... Coomans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:10

70e minuut.
Tetes geeft een hoge lob. Vintilă kopt de bal weg. Raitman is nu in balbezit. Raitman draait met de bal, schiet en ... Coomans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:11

77e minuut.
Feo speelt de bal door. Vintilă speelt de bal door. Raitman is nu in balbezit. Raitman haalt uit met een fantastische trap. Coomans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:12

81e minuut.
Coomans trapt de bal weg. Linssen kopt de bal weg. Klungelig pakt Raitman de bal. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coomans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sonderveld met een sublieme pass. Linssen heeft problemen om de bal te vangen. Linssen passt de bal zonder na te denken. Raitman is nu in balbezit. Raitman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parachini met de inworp. Vintilă rent richting de bal. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Polewczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vintilă kopt de bal weg. Daar is Hoste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raitman rent richting de bal. Raitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Italia - Team Saturn 0:13

88e minuut.
Tetes heeft problemen om de bal te vangen. Linssen rent richting de bal. Muyter maakt een afschuwelijke overtreding. Muyter krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Hoste is nu in balbezit. Hoste geeft de bal voor. Feo met een sublieme pass. Vintilă rent richting de bal. Vintilă geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Italia 89%, Team Saturn 11%.
Forza Italia - Team Saturn 0:13