Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liège 04 Tempelierenhof V.V.
Normal Tactiek Carefull Play 19
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 36.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
De Gruyter speelt de bal door. Verjans heeft problemen om de bal te vangen. Beké schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beké krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Fiers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Meulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Meulen passt de bal met de wreef. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cautereels speelt de bal door. Vercauteren heeft problemen om de bal te vangen. Herpoel rent richting de bal. Herpoel schiet op doel. Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:1

24e minuut.
Van Goethem met de inworp. De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cautereels met een sublieme pass. Herpoel rent richting de bal. Herpoel probeert naar een medespeler te passen. Verjans rent richting de bal. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:2

35e minuut.
Decraene speelt de bal door. Herpoel rent richting de bal. Herpoel probeert naar een medespeler te passen. Verjans rent richting de bal. Verjans schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Moorkens is nu in balbezit. Herpoel onderschept slim de pass. Herpoel geeft een hoge lob. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 78%, Tempelierenhof V.V. 22%.
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:2

55e minuut.
Fiers geeft de bal voor. Decraene bereikt de bal nog maar net als eerste. Decraene passt de bal zonder na te denken. De Gruyter rent richting de bal. De Gruyter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Van den Bogaert speelt de bal door. De Gruyter is nu in balbezit. De Gruyter passt de bal in één keer door. Verjans rent richting de bal. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Claessens rent richting de bal. Van de Meulen speelt de bal door. Cautereels rent richting de bal. Cautereels geeft een lange en hoge pass. Verjans maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cautereels bereikt de bal nog maar net als eerste. Cautereels met een sublieme pass. Van de Meulen met een sublieme pass. Verjans rent richting de bal. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:3

65e minuut.
Bocquet komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Claessens passt de bal met de wreef. Heyninck rent richting de bal. Heyninck passt de bal met de wreef. Cautereels rent richting de bal. Cautereels geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cautereels is nu in balbezit. Cautereels speelt de bal door. Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herpoel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:4

72e minuut.
Cautereels is nu in balbezit. Cautereels geeft een hoge lob. Fiers kopt de bal weg. Herpoel is nu in balbezit. Herpoel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:5

78e minuut.
Vercauteren is nu in balbezit. Vercauteren passt de bal zonder na te denken. Verjans rent richting de bal. Verjans draait met de bal, schiet en ... Quintijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:6

89e minuut.
Doeltrap. Quintijn met een harde bal richting middenveld. Cautereels kopt de bal weg. Verjans rent richting de bal. Verjans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liège 04 69%, Tempelierenhof V.V. 31%.
FC Liège 04 - Tempelierenhof V.V. 0:6