Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melsele Preatorians
Normal Tactiek tactico
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt van Mele de bal. Verhulst rent richting de bal. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu rent richting de bal. Perianu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Defever trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Malinês de bal. Malinês speelt de bal door. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:1

5e minuut.
Raphael speelt de bal door. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek passt de bal in één keer door. Perianu rent richting de bal. Perianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Clement onderschept slim de pass. Clement geeft een hoge lob. Erkenev probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:2

12e minuut.
Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael probeert naar een medespeler te passen. Erkenev met een sublieme pass. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vandenborre is nu in balbezit. Erkenev onderschept slim de pass. Erkenev speelt de bal door. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dantschotter met een harde bal richting middenveld. Vandenborre kopt de bal weg. Teppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek onderschept slim de pass. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Leemans trapt de bal weg. Metelli controleert de bal met de borst. Metelli probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Moerlooze passt de bal in één keer door. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek passt de bal zonder na te denken. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev schiet op doel. Leemans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:3

20e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Denayer geeft een hoge lob. Erkenev kopt de bal weg. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perianu haalt uit met een fantastische trap. Dantschotter probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fasola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kołodziejek maakt een snoekduik en kopt de bal. Leemans bokst de bal weg.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Dantschotter de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fasola zal de hoekschop nemen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:4

23e minuut.
van Mele met een sublieme pass. Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziejek onderschept slim de pass. Kołodziejek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Metelli geeft een hoge lob. Dantschotter rent richting de bal. Kołodziejek verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:5

27e minuut.
Teppers is nu in balbezit. Teppers passt de bal in één keer door. Vandenborre rent richting de bal. Kołodziejek onderschept slim de pass. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Teppers is nu in balbezit. De Moerlooze verovert de bal door een tackle van achteren. De Moerlooze passt de bal in één keer door. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt De Moerlooze de bal. Erkenev geeft een hoge lob. Dantschotter rent richting de bal. Perianu rent richting de bal. Perianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:6

42e minuut.
Perianu onderschept slim de pass. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Metelli kopt de bal weg. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek passt de bal in één keer door. Raphael rent richting de bal. Raphael haalt uit met een fantastische trap. Leemans bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:7

45e minuut.
Malinês verovert de bal door een tackle van achteren. Raphael is nu in balbezit. Raphael probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melsele 90%, Preatorians 10%.
Melsele - Preatorians 0:8

46e minuut.
Perianu passt de bal met de wreef. Kołodziejek rent richting de bal. Perianu rent richting de bal. Perianu haalt uit met een fantastische trap. Dantschotter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:9

50e minuut.
Malinês kopt de bal weg. Raphael speelt de bal door. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:10

57e minuut.
Perianu rent richting de bal. Perianu passt de bal zonder na te denken. Erkenev probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Leemans trapt de bal weg. Erkenev controleert de bal met de borst. Erkenev probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Leemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Schwartz is nu in balbezit. Schwartz geeft de bal voor. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:11

61e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Perianu onderschept slim de pass. Perianu geeft een lange en hoge pass. Kołodziejek controleert de bal met de borst. Kołodziejek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clement geeft de bal voor. Malinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinês passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Moerlooze de bal. Erkenev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Leemans met een harde bal richting middenveld. Erkenev kopt de bal weg. Kołodziejek probeert de bal met de borst te controleren. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:12

68e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze onderschept slim de pass. De Moerlooze met een sublieme pass. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... Leemans bokst de bal weg.

69e minuut.
Verhulst kopt de bal weg. Malinês rent richting de bal. Malinês passt de bal met de wreef. Kołodziejek rent richting de bal. Kołodziejek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Defever rent richting de bal. Kołodziejek verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodziejek schiet op doel. Leemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erkenev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Verhulst de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu is nu in balbezit. Perianu draait met de bal, schiet en ... Leemans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Schwartz onderschept slim de pass. Schwartz probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek schiet op doel. Leemans bokst de bal weg.

78e minuut.
Dantschotter geeft een lange en hoge pass. Malinês is nu in balbezit. Malinês passt de bal met de wreef. Erkenev geeft een hoge lob. Kołodziejek krijgt zijn hoofd ertegen. Leemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Schwartz kopt de bal weg. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Metelli rent richting de bal. Metelli geeft de bal voor. Perianu kopt de bal weg. Daar is Kołodziejek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziejek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Erkenev passt de bal zonder na te denken. Daar is Raphael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raphael probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:13

89e minuut.
Verhulst passt de bal zonder na te denken. Perianu is nu in balbezit. Perianu geeft een hoge lob. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melsele - Preatorians 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melsele 84%, Preatorians 16%.
Melsele - Preatorians 0:14