Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hippo Griffin Dark
No 1 Tactiek Oesi moesi L
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Josipović kan de bal niet met de borst controleren. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński geeft een hoge lob. Eriksson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - Griffin Dark 0:1

10e minuut.
Tywczyński probeert naar een medespeler te passen. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franciolli krijgt een gele kaart. Saleas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saleas neemt de penalty, wat een uithaal! Eriksson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - Griffin Dark 0:2

10e minuut.
Cantini speelt de bal door. Viitakivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerovnický is nu in balbezit. Saleas verovert de bal door een tackle van achteren. Saleas haalt uit met een fantastische trap. Eriksson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Franciolli is nu in balbezit. Fahrni onderschept slim de pass. Saleas rent richting de bal. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Eriksson bokst de bal weg.

20e minuut.
Vantongerloo met een sublieme pass. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński passt de bal zonder na te denken. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - Griffin Dark 0:3

34e minuut.
Brecska passt de bal met de wreef. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński geeft een hoge lob. Saleas krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Viitakivi de bal. Eriksson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Cantini rent richting de bal. Cantini passt de bal zonder na te denken. Tywczyński geeft de bal voor. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hippo 58%, Griffin Dark 42%.
FC Hippo - Griffin Dark 0:3

47e minuut.
Belardi kopt de bal weg. Van Handenhoven kan de bal niet met de borst controleren. Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tywczyński controleert de bal met de borst. Tywczyński geeft een hoge lob. Daar is Zerovnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saleas rent richting de bal. Saleas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - Griffin Dark 0:4

62e minuut.
Saleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleas onderschept slim de pass. Saleas schiet op doel. Eriksson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hippo - Griffin Dark 0:5

64e minuut.
Belardi met een snelle inworp. Fahrni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Handenhoven. Van Handenhoven krijgt een gele kaart. Fahrni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belardi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wiewouters kopt de bal weg. Fahrni is nu in balbezit. Zerovnický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahrni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vantongerloo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Belardi is nu in balbezit. Belardi geeft de bal voor. Franciolli heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni rent richting de bal. Fahrni schiet op doel. Eriksson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saleas rent richting de bal. Saleas schiet op doel. Eriksson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Parsons onderschept slim de pass. Belardi is nu in balbezit. Franciolli begaat een overtreding. Franciolli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Klungelig pakt Viitakivi de bal. Josipović rent richting de bal. Saleas onderschept slim de pass. Tywczyński is nu in balbezit. Tywczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hippo 65%, Griffin Dark 35%.
FC Hippo - Griffin Dark 0:5