Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Leghem De Beenbrekers
Normal Tactiek 532try
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens probeert naar een medespeler te passen. Velghe is nu in balbezit. Velghe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Defays de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sese passt de bal met de wreef. Giamalis is nu in balbezit. Giamalis geeft de bal voor. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velghe is nu in balbezit. Velghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:1

6e minuut.
Schooten geeft de bal voor. Condrò probeert de bal aan de voet te houden. Kermans probeert naar een medespeler te passen. Velghe rent richting de bal. Velghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Heck geeft een hoge lob. Vidović speelt de bal door. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kermans kopt de bal weg. Daar is De Witte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velghe is nu in balbezit. Mijnans rent richting de bal. Mijnans haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:2

32e minuut.
Giamalis speelt de bal door. Condrò rent richting de bal. Condrò passt de bal in één keer door. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe draait met de bal, schiet en ... De Meulemeester bokst de bal weg.

33e minuut.
Klungelig pakt Condrò de bal. Goessens rent richting de bal. Goessens met een sublieme pass. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:3

45e minuut.
Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe rent richting de bal. Velghe probeert naar een medespeler te passen. Condrò bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 69%, De Beenbrekers 31%.
FC Leghem - De Beenbrekers 0:4

46e minuut.
Velghe speelt de bal door. Condrò is nu in balbezit. Goessens bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrò onderschept slim de pass. Condrò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:5

49e minuut.
Schooten geeft de bal voor. Giamalis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mijnans de bal. Condrò is nu in balbezit. Condrò haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De Laet heeft problemen om de bal te vangen. Mijnans is nu in balbezit. Mijnans probeert naar een medespeler te passen. Condrò is nu in balbezit. Condrò haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velghe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:6

54e minuut.
De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe speelt de bal door. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel. De Meulemeester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mijnans is nu in balbezit. Mijnans geeft een hoge lob. Defays probeert de bal met de borst te controleren. Condrò rent richting de bal. Condrò haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Velghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:7

57e minuut.
Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Velghe verovert de bal door een tackle van achteren. Velghe passt de bal in één keer door. Condrò rent richting de bal. Condrò schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:8

59e minuut.
Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpilka geeft de bal voor. Daar is Schooten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrò is nu in balbezit. Condrò draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:9

67e minuut.
Schooten geeft de bal voor. Mijnans kopt de bal weg. De Laet is nu in balbezit. Giamalis verovert de bal door een tackle van achteren. Giamalis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Velghe de bal. Velghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:10

82e minuut.
Velghe rent richting de bal. Defays speelt de bal door. Schooten rent richting de bal. Condrò verovert de bal door een tackle van achteren. Condrò haalt uit met een fantastische trap. De Meulemeester bokst de bal weg. Velghe rent richting de bal. Velghe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Leghem - De Beenbrekers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Leghem 85%, De Beenbrekers 15%.
FC Leghem - De Beenbrekers 0:11