Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WAM hogerop vinkt
Normal Tactiek 4 4 2
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 50.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski passt de bal zonder na te denken. Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:1

3e minuut.
van Beukering is nu in balbezit. Goffin rent richting de bal. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Wijas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. Wijas kan de bal niet met de borst controleren. Wijas passt de bal met de wreef. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vandendriesche is nu in balbezit. Vandendriesche speelt de bal door. van Beukering probeert naar een medespeler te passen. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel. Vanderschelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:2

8e minuut.
van Beukering onderschept slim de pass. van Beukering passt de bal met de wreef. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel. Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:3

10e minuut.
Goffin is nu in balbezit. van Beukering onderschept slim de pass. van Beukering met een sublieme pass. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas passt de bal met de wreef. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering schiet op doel. Vanderschelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:4

15e minuut.
Janusch kopt de bal weg. Zaferalan heeft problemen om de bal te vangen. Zaferalan speelt de bal door. Dikici geeft de bal voor. van Beukering maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanderschelden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:5

18e minuut.
van Beukering passt de bal in één keer door. Wijas rent richting de bal. van Beukering rent richting de bal. van Beukering draait met de bal, schiet en ... Vanderschelden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Qualle kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaferalan de bal. Dikici is nu in balbezit. Ernens is nu in balbezit. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Vanderschelden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski speelt de bal door. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel. Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Janusch rent richting de bal. Tytoń speelt de bal door. Klungelig pakt van Beukering de bal. van Beukering schiet op doel. Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:6

27e minuut.
Simons rent richting de bal. Wijas onderschept slim de pass. Wijas met een sublieme pass. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aleksovski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Goffin de bal onder controle te krijgen. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel. Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:7

35e minuut.
van Beukering verovert de bal door een tackle van achteren. van Beukering passt de bal zonder na te denken. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. Vanderschelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:8

37e minuut.
Dikici passt de bal in één keer door. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wijas de bal. Wijas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanhissenhoven kopt de bal weg. Puis heeft problemen om de bal te vangen. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel. Vanhissenhoven verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aleksovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puis is nu in balbezit. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aleksovski kopt de bal weg. Klungelig pakt van Beukering de bal. van Beukering probeert naar een medespeler te passen. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal zonder na te denken. Daar is Wijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 84%, hogerop vinkt 16%.
WAM - hogerop vinkt 0:8

46e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas passt de bal met de wreef. Aleksovski met een sublieme pass. van Beukering rent richting de bal. van Beukering haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:9

49e minuut.
Wijas kopt de bal weg. Klungelig pakt Vanhissenhoven de bal. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering draait met de bal, schiet en ... Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:10

52e minuut.
Zaferalan met een sublieme pass. Klungelig pakt Wijas de bal. Simons rent richting de bal. Wijas onderschept slim de pass. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden bokst de bal weg. van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:11

58e minuut.
Aleksovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een lange en hoge pass. van Beukering maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:12

63e minuut.
Zaferalan passt de bal in één keer door. Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wijas de bal. Wijas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:13

67e minuut.
Aleksovski kopt de bal weg. Goffin heeft problemen om de bal te vangen. van Beukering met een sublieme pass. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hennerkes komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wijas onderschept slim de pass. Wijas speelt de bal door. Klungelig pakt Hennerkes de bal. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:14

75e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft een hoge lob. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes haalt uit met een fantastische trap. Vanderschelden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:15

77e minuut.
Hennerkes geeft een hoge lob. Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikici geeft de bal voor. Hennerkes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:16

78e minuut.
Lenaert heeft problemen om de bal te vangen. Vandendriesche rent richting de bal. Hennerkes onderschept slim de pass. Wijas rent richting de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zaferalan met een sublieme pass. Dikici probeert naar een medespeler te passen. Hennerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennerkes draait met de bal, schiet en ... Vanderschelden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:17

80e minuut.
Goffin met een sublieme pass. Daar is Puis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puis met een sublieme pass. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vanhissenhoven onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dikici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wijas is nu in balbezit. Wijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:18

86e minuut.
Simons heeft problemen om de bal te vangen. Dikici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikici probeert naar een medespeler te passen. Wijas is nu in balbezit. Wijas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aleksovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksovski passt de bal in één keer door. Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes schiet op doel. Vanderschelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WAM - hogerop vinkt 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WAM 85%, hogerop vinkt 15%.
WAM - hogerop vinkt 0:19