Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Hamme FC Stomperkes
Normal Tactiek pog
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Peters speelt de bal door. Saelens is nu in balbezit. Adriaensens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar onderschept slim de pass. Lincar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Görög is nu in balbezit. Görög geeft een lange en hoge pass. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar verovert de bal door een tackle van achteren. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Görög is nu in balbezit. Görög passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa draait met de bal, schiet en ... Dierckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:1

7e minuut.
Saelens onderschept slim de pass. Lincar onderschept slim de pass. Lincar passt de bal met de wreef. Scarpa rent richting de bal. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Görög de bal. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar speelt de bal door. Scarpa rent richting de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ... Dierckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:2

14e minuut.
Peters passt de bal in één keer door. Stolyar is nu in balbezit. Scarpa rent richting de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:3

15e minuut.
Resmann geeft een lange en hoge pass. Castrillón kopt de bal weg. Adriaensens is nu in balbezit. Stolyar onderschept slim de pass. Stolyar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Wagemakers de bal. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar met een sublieme pass. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lincar met een sublieme pass. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa geeft een lange en hoge pass. Görög rent richting de bal. Görög haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saenen controleert de bal met de borst. Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Małaniak passt de bal in één keer door. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:4

24e minuut.
Lincar met een sublieme pass. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap. Resmann probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Van Belle is nu in balbezit. Scarpa verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:5

25e minuut.
Peters speelt de bal door. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Dierckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dierckx trapt de bal weg. Małaniak kopt de bal weg. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Görög draait met de bal, schiet en ... Van Belle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Verhelst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhelst speelt de bal door. Lincar met een sublieme pass. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Dierckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:6

39e minuut.
Małaniak geeft een hoge lob. Wagemakers heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpa rent richting de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa verovert de bal door een tackle van achteren. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Ermen rent richting de bal. Van Ermen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peters de bal. Peters geeft een hoge lob. Dierckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Görög bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:7

43e minuut.
Castrillón is nu in balbezit. Castrillón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scarpa de bal. Stolyar rent richting de bal. Stolyar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Hamme 90%, FC Stomperkes 10%.
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:7

48e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Peters speelt de bal door. Görög rent richting de bal. Görög haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Peters probeert naar een medespeler te passen. Görög is nu in balbezit. Görög schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:8

52e minuut.
Saelens speelt de bal door. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa passt de bal in één keer door. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Görög passt de bal met de wreef. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters met een sublieme pass. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:9

57e minuut.
Lincar kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Belle de bal. Görög is nu in balbezit. Görög draait met de bal, schiet en ... Dierckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:10

59e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters passt de bal met de wreef. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel. Dierckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:11

62e minuut.
Van Belle rent richting de bal. Scarpa onderschept slim de pass. Stolyar rent richting de bal. Görög rent richting de bal. Görög haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dierckx probeert naar een medespeler te passen. Małaniak kopt de bal weg. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Belle rent richting de bal. Scarpa verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:12

64e minuut.
Peters speelt de bal door. Stolyar heeft problemen om de bal te vangen. Van Ermen maakt een afschuwelijke overtreding. Van Ermen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Lincar passt de bal in één keer door. Peters rent richting de bal. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters onderschept slim de pass. Peters geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:13

69e minuut.
Bastaens is nu in balbezit. Inworp. Diţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Görög rent richting de bal. Görög haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Diţă met de inworp. Lincar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scarpa de bal. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:14

72e minuut.
Resmann geeft de bal voor. Castrillón rent richting de bal. Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:15

74e minuut.
Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa probeert naar een medespeler te passen. Peters rent richting de bal. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Dierckx met een harde bal richting middenveld. Castrillón kopt de bal weg. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Małaniak speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Lincar geeft de bal voor. Görög probeert de bal met de borst te controleren. Görög schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:16

78e minuut.
Lincar rent richting de bal. Lincar met een sublieme pass. Görög heeft problemen om de bal te vangen. Görög geeft een lange en hoge pass. Stolyar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:17

79e minuut.
Görög speelt de bal door. Klungelig pakt Stolyar de bal. Peters is nu in balbezit. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Adriaensens is nu in balbezit. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:18

83e minuut.
Resmann heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar rent richting de bal. Stolyar passt de bal in één keer door. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Dierckx bokst de bal weg. Scarpa maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Görög de bal. Görög schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:19

85e minuut.
Castrillón passt de bal in één keer door. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar passt de bal met de wreef. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Dierckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Görög is nu in balbezit. Görög haalt uit met een fantastische trap. Dierckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Resmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:20

88e minuut.
Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters met een sublieme pass. Stolyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:21

90e minuut.
Stolyar heeft problemen om de bal te vangen. Scarpa rent richting de bal. Scarpa passt de bal in één keer door. Stolyar heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Hamme 89%, FC Stomperkes 11%.
AZ Hamme - FC Stomperkes 0:22