Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Anzegem Fc FunkZz
Normal Tactiek Survive
30% Balbezit 70%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 55.8
poor Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Kripak is nu in balbezit. Kripak passt de bal met de wreef. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:1

10e minuut.
Min geeft een hoge lob. Daar is Mäesepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Moeseke rent richting de bal. Mäesepp onderschept slim de pass. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kripak rent richting de bal. Kripak speelt de bal door. Meinert heeft problemen om de bal te vangen. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menschaert met een sublieme pass. Omilade kopt de bal weg. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Omilade heeft problemen om de bal te vangen. Kripak rent richting de bal. Wolf begaat een overtreding. Wolf krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wicke geeft een hoge lob. Gromko kopt de bal weg. Kripak probeert de bal met de borst te controleren. Kripak schiet op doel. Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:2

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Moeseke trapt de bal weg. Gromko kopt de bal weg. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Verelst met de inworp. Wolf probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Kripak onderschept slim de pass. Kripak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Bracke de bal. Mäesepp is nu in balbezit. Bracke rent richting de bal. Mäesepp onderschept slim de pass. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gromko passt de bal zonder na te denken. Kripak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripak probeert naar een medespeler te passen. Mäesepp heeft problemen om de bal te vangen. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Menschaert trapt de bal weg van het doel. Gromko kopt de bal weg. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van Moeseke trapt de bal weg van het doel. Gromko kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäesepp de bal. Mäesepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 87%, Fc FunkZz 13%.
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:3

50e minuut.
Min heeft problemen om de bal te vangen. Meinert rent richting de bal. Meinert passt de bal in één keer door. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:4

52e minuut.
Stassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stassin passt de bal zonder na te denken. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap. Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:5

55e minuut.
Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripak speelt de bal door. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Menschaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Meinert kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäesepp de bal. Bracke rent richting de bal. Mäesepp verovert de bal door een tackle van achteren. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:6

59e minuut.
Min passt de bal zonder na te denken. Castano met een sublieme pass. Meinert probeert naar een medespeler te passen. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Omilade probeert naar een medespeler te passen. Kripak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mäesepp de bal. Mäesepp schiet op doel. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Menschaert trapt de bal weg. Omilade met een sublieme pass. Kripak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Omilade speelt de bal door. Kripak is nu in balbezit. Kripak geeft een hoge lob. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Meinert heeft problemen om de bal te vangen. Meinert geeft een lange en hoge pass. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp onderschept slim de pass. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bracke rent richting de bal. Meinert verovert de bal door een tackle van achteren. Meinert speelt de bal door. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:7

72e minuut.
Omilade passt de bal zonder na te denken. Meinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinert met een sublieme pass. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wolf rent richting de bal. Kripak verovert de bal door een tackle van achteren. Kripak passt de bal met de wreef. Mäesepp is nu in balbezit. Mäesepp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kripak rent richting de bal. Kripak geeft de bal voor. Daar is van Moeseke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Mäesepp de bal. van Moeseke rent richting de bal. Mäesepp onderschept slim de pass. Mäesepp draait met de bal, schiet en ... Menschaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menschaert met een harde bal richting middenveld. Omilade kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäesepp de bal. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Menschaert met een harde bal richting middenveld. Min kopt de bal weg. Mäesepp rent richting de bal. Mäesepp haalt uit met een fantastische trap. Menschaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mäesepp kopt de bal weg. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko met een sublieme pass. Mäesepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäesepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Menschaert trapt de bal weg van het doel. Min met een sublieme pass. Mäesepp is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meinert zal de hoekschop nemen. Mäesepp krijgt zijn hoofd ertegen. Menschaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Anzegem 92%, Fc FunkZz 8%.
Olympia Anzegem - Fc FunkZz 0:7