Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Buggenhout Fc_Bayern München
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 51.4
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Witsel met de inworp. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski geeft de bal voor. Bratu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel onderschept slim de pass. Witsel geeft de bal voor. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:1

5e minuut.
Skorupka geeft een hoge lob. Vreven kopt de bal weg. Witsel geeft een hoge lob. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Deschuytter heeft problemen om de bal te vangen. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:2

10e minuut.
Van Hoorick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witsel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:3

13e minuut.
Muzár geeft een lange en hoge pass. Olek probeert naar een medespeler te passen. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:4

15e minuut.
Bratu geeft een hoge lob. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bratu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:5

15e minuut.
d`Haese geeft een hoge lob. Witsel rent richting de bal. Witsel geeft de bal voor. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Van den Branden trapt de bal weg. Vreven kopt de bal weg. Bosch is nu in balbezit. Witsel verovert de bal door een tackle van achteren. Witsel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Witsel de bal onder controle te krijgen. Vreven is nu in balbezit. Witsel onderschept slim de pass. Witsel geeft een hoge lob. Bratu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:6

26e minuut.
Witsel onderschept slim de pass. Witsel geeft een lange en hoge pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Witsel met een sublieme pass. Daar is Olek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olek probeert naar een medespeler te passen. Bratu is nu in balbezit. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:7

29e minuut.
Bosch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bratu is nu in balbezit. Bratu passt de bal zonder na te denken. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... Van den Branden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mikosiak heeft problemen om de bal te vangen. Mikosiak geeft een hoge lob. Bratu kopt de bal weg. Olek is nu in balbezit. Olek draait met de bal, schiet en ... Van den Branden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:8

37e minuut.
Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu onderschept slim de pass. Bratu geeft de bal voor. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:9

39e minuut.
Muzár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski geeft een hoge lob. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. Deschuytter probeert de bal aan de voet te houden. Van den Branden bokst de bal weg. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... Deschuytter probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek geeft een lange en hoge pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu haalt uit met een fantastische trap. Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witsel met een snelle inworp. Krasuski geeft een hoge lob. Olek springt en kopt de bal. Van den Branden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:10

43e minuut.
Lish rent richting de bal. Bratu onderschept slim de pass. Bosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu onderschept slim de pass. Bratu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 85%, Fc_Bayern München 15%.
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:10

46e minuut.
Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Muzár geeft een lange en hoge pass. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:11

48e minuut.
Krasuski met een sublieme pass. Deschuytter is nu in balbezit. Bratu onderschept slim de pass. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Quain met de inworp. Krasuski speelt de bal door. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Van den Branden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:12

53e minuut.
Muzár neemt de hoekschop. Olek speelt de bal door. Bratu controleert de bal met de borst. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:13

54e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel passt de bal met de wreef. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bratu de bal. Bratu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Van Dessel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:14

57e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De Sutter onderschept slim de pass. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Olek rent richting de bal. Olek draait met de bal, schiet en ... Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:15

62e minuut.
d`Haese rent richting de bal. Witsel is nu in balbezit. Witsel geeft een hoge lob. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. Van den Branden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Trninić verovert de bal door een tackle van achteren. Trninić geeft een hoge lob. Olek is nu in balbezit. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:16

65e minuut.
Bosch is nu in balbezit. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Olek is nu in balbezit. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Witsel geeft een hoge lob. Van den Branden speelt de bal door. Witsel kopt de bal weg. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bratu rent richting de bal. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Muzár met een snelle inworp. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski geeft een hoge lob. Olek rent richting de bal. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:17

79e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár onderschept slim de pass. Muzár speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:18

80e minuut.
Olek rent richting de bal. Bratu rent richting de bal. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:19

82e minuut.
Trninić passt de bal in één keer door. Witsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Witsel probeert naar een medespeler te passen. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:20

83e minuut.
Witsel rent richting de bal. Witsel met een sublieme pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:21

85e minuut.
Lish met een sublieme pass. Klungelig pakt d`Haese de bal. Olek onderschept slim de pass. Olek draait met de bal, schiet en ... Van den Branden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen. Van den Branden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Buggenhout 75%, Fc_Bayern München 25%.
SV Buggenhout - Fc_Bayern München 0:22