Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PELT VV De Wittertjes
442 Tactiek pebbels
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 50.1
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Grelich passt de bal zonder na te denken. Arata is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Garber ... Strafschop! Garber krijgt een gele kaart. Arata raakt geblesseerd tijdens het duel. Chacón legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Croonenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Inworp. Ruggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwast met een sublieme pass. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mąka rent richting de bal. Mąka speelt de bal door. Chwast met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chwast met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. de Gucht onderschept slim de pass. Arata is nu in balbezit. Arata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Garber de bal onder controle te krijgen. Grelich rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ruggi ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruggi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grelich raakt geblesseerd tijdens het duel. Chacón kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Croonenburg bokst de bal weg. Chacón rent richting de bal. Chacón schiet op doel. Croonenburg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 78%, De Wittertjes 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PELT VV - De Wittertjes 0:0

47e minuut.
Chwast kopt de bal weg. Daar is Garber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Gucht is nu in balbezit. Arata verovert de bal door een tackle van achteren. Arata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Mąka de bal. Mąka geeft een lange en hoge pass. Garber heeft problemen om de bal te vangen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Falossi passt de bal met de wreef. Chacón is nu in balbezit. Chacón passt de bal in één keer door. Chwast is nu in balbezit. Chwast draait met de bal, schiet en ... Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Doeltrap. Balcerowicz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bechi probeert naar een medespeler te passen. Mąka rent richting de bal. Mąka geeft een hoge lob. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Balcerowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arata de bal. Garber met een sublieme pass. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Schauwaers komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angulo komt het veld opgelopen. Verkammen neemt de hoekschop. Chwast rent richting de bal. Chwast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Renquin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angulo rent richting de bal. Angulo passt de bal in één keer door. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón draait met de bal, schiet en ... Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 69%, De Wittertjes 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PELT VV - De Wittertjes 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Mąka rent richting de bal. Mąka passt de bal met de wreef. Chwast speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

101e minuut.
Balcerowicz onderschept slim de pass. Balcerowicz geeft de bal voor. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

103e minuut.
Schauwaers passt de bal met de wreef. Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal met de wreef. Daar is Chacón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacón schiet op doel. Croonenburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

105e minuut.
Chwast passt de bal in één keer door. Schauwaers rent richting de bal. Garber rent richting de bal. Schauwaers verovert de bal door een tackle van achteren. Schauwaers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 78%, De Wittertjes 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PELT VV - De Wittertjes 0:0

107e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo passt de bal zonder na te denken. Verkammen is nu in balbezit. Verkammen schiet op doel. Croonenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

118e minuut.
Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendonça geeft een lange en hoge pass. Chacón kopt de bal weg. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ... Croonenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 67%, De Wittertjes 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PELT VV - De Wittertjes 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chacón neemt zijn aanloop. Croonenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - De Wittertjes 0:1
---
Guéry kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Angulo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - De Wittertjes 0:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Van Staen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - De Wittertjes 1:2
---
Verkammen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Croonenburg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Araujo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jallas Amigó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Mąka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Croonenburg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - De Wittertjes 1:3
---
Bertjens neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---