Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Spookegem Uccle fc 2014
Normal Tactiek kiko
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Vreven heeft problemen om de bal te vangen. Pinella onderschept slim de pass. Pinella geeft een lange en hoge pass. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel. De Pever bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Coppieters geeft de bal voor. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny met een sublieme pass. Kalinke geeft een hoge lob. Kluge krijgt zijn hoofd ertegen. De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:1

9e minuut.
Kluge is nu in balbezit. Kluge passt de bal in één keer door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:2

10e minuut.
Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ met een sublieme pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Pever trapt de bal weg. Altınçağ kopt de bal weg. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kluge verovert de bal door een tackle van achteren. Kluge speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:3

16e minuut.
Vreven heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Kluge rent richting de bal. Kluge draait met de bal, schiet en ... De Pever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Coppieters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinella met de inworp. Altınçağ is nu in balbezit. Altınçağ geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:4

32e minuut.
Kalinke rent richting de bal. Kalinke speelt de bal door. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiele de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. De Pever probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:5

33e minuut.
Śmieszny onderschept slim de pass. Śmieszny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coppieters de bal. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:6

34e minuut.
Klungelig pakt Kluge de bal. Croonenburg rent richting de bal. Kluge onderschept slim de pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:7

38e minuut.
Croonenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge onderschept slim de pass. Kluge passt de bal in één keer door. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kalinke geeft de bal voor. Smet heeft problemen om de bal te vangen. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke geeft de bal voor. Kluge springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Kluge de bal. Croonenburg rent richting de bal. Kluge onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kluge de bal. Kluge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 83%, Uccle fc 2014 17%.
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Croonenburg de bal. Kluge rent richting de bal. Kluge passt de bal in één keer door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Trujillo probeert de bal aan de voet te houden. Casina geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. De Pever trapt de bal weg van het doel. Pinella kopt de bal weg. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:8

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Coppieters de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Śmieszny neemt de hoekschop. Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:9

53e minuut.
Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ geeft een lange en hoge pass. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De Pever trapt de bal weg. Inworp. Śmieszny met een snelle inworp. Kalinke geeft een lange en hoge pass. Kluge krijgt zijn hoofd ertegen. De Pever bokst de bal weg.

56e minuut.
Szulgo kopt de bal weg. Kalinke rent richting de bal. Kalinke geeft de bal voor. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo schiet op doel. Paal! De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:10

58e minuut.
Daar is Kalinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinke speelt de bal door. Altınçağ met een sublieme pass. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De Pever verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiele kopt de bal weg. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Coppieters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap. De Pever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:11

63e minuut.
Klungelig pakt Vreven de bal. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke passt de bal in één keer door. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:12

67e minuut.
Kalinke is nu in balbezit. Trujillo is nu in balbezit. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... De Pever bokst de bal weg. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:13

68e minuut.
Vreven geeft een hoge lob. Altınçağ is nu in balbezit. Altınçağ met een sublieme pass. Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De Pever met een harde bal richting middenveld. Altınçağ kopt de bal weg. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Kluge rent richting de bal. Kluge schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De Pever maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:14

72e minuut.
Kalinke met een sublieme pass. Klungelig pakt Casina de bal. Casina geeft een hoge lob. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:15

75e minuut.
Kluge maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Coppieters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:16

76e minuut.
Altınçağ met de inworp. Kalinke geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De Pever werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:17

81e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo met een sublieme pass. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. De Pever trapt de bal weg van het doel. Zaman kopt de bal weg. Kluge is nu in balbezit. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kalinke met een sublieme pass. Wiele probeert naar een medespeler te passen. Śmieszny rent richting de bal. Śmieszny geeft de bal voor. Kluge maakt een snoekduik en kopt de bal. De Pever probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Wiele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Spookegem 89%, Uccle fc 2014 11%.
Fc Spookegem - Uccle fc 2014 0:18