Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eberg Racing Eppegem
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 53.7
waardeloos Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Mirallas speelt de bal door. Stössel geeft een lange en hoge pass. Collina kopt de bal weg. Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:1

3e minuut.
Collina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puylaert. Collina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stössel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kibar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:2

6e minuut.
Jevremović geeft een lange en hoge pass. Collina is nu in balbezit. Collina passt de bal zonder na te denken. Kibar heeft problemen om de bal te vangen. Kibar draait met de bal, schiet en ... van Moeseke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:3

7e minuut.
Kibar onderschept slim de pass. Kibar speelt de bal door. Totti geeft een hoge lob. Collina is nu in balbezit. Collina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:4

11e minuut.
Rijsseghem is nu in balbezit. Mirallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirallas geeft een hoge lob. Collina is nu in balbezit. Collina schiet op doel. Paal! Braspenninckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Collina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:5

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jevremović zal de hoekschop nemen. Collina kopt de bal weg. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ... van Moeseke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:6

16e minuut.
de Condé rent richting de bal. de Condé geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kibar de bal onder controle te krijgen. Totti kopt de bal weg. Kibar is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bernard passt de bal in één keer door. Leonsson speelt de bal door. Collina rent richting de bal. Collina schiet op doel. van Moeseke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:7

17e minuut.
Kibar is nu in balbezit. van den Elzen begaat een overtreding. Kibar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirallas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Collina is nu in balbezit. Collina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mirallas met een sublieme pass. Leonsson is nu in balbezit. Leonsson passt de bal met de wreef. Collina is nu in balbezit. Collina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina passt de bal met de wreef. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:8

23e minuut.
Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina passt de bal met de wreef. Kibar rent richting de bal. Kibar schiet op doel. van Moeseke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:9

24e minuut.
Leonsson met een sublieme pass. Totti heeft problemen om de bal te vangen. Totti speelt de bal door. Collina rent richting de bal. Collina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:10

25e minuut.
van den Elzen passt de bal met de wreef. Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Totti probeert naar een medespeler te passen. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Braspenninckx heeft problemen om de bal te vangen. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:11

27e minuut.
Collina passt de bal in één keer door. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar passt de bal in één keer door. Collina is nu in balbezit. Collina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:12

30e minuut.
Collina controleert de bal met de borst. Collina passt de bal in één keer door. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina rent richting de bal. Collina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Leonsson passt de bal met de wreef. Collina rent richting de bal. Collina probeert naar een medespeler te passen. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kibar kopt de bal weg. Braspenninckx heeft problemen om de bal te vangen. Collina rent richting de bal. Collina schiet op doel. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:13

35e minuut.
Leonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonsson passt de bal met de wreef. Kibar rent richting de bal. Kibar haalt uit met een fantastische trap. van Moeseke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:14

37e minuut.
Stössel probeert naar een medespeler te passen. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović geeft een lange en hoge pass. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ... van Moeseke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt de Condé de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:15

41e minuut.
Mirallas kopt de bal weg. Comin heeft problemen om de bal te vangen. Leonsson met een sublieme pass. Collina kan de bal niet met de borst controleren. Collina haalt uit met een fantastische trap. van Moeseke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Totti neemt de hoekschop. Kibar kopt de bal weg. van Moeseke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Leonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonsson geeft de bal voor. Collina is nu in balbezit. Collina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:16

44e minuut.
De Clerck met een sublieme pass. van den Elzen rent richting de bal. Kibar rent richting de bal. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Leonsson probeert naar een medespeler te passen. Collina rent richting de bal. Collina passt de bal in één keer door. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 86%, Racing Eppegem 14%.
Eberg - Racing Eppegem 0:16

46e minuut.
Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Totti is nu in balbezit. Totti geeft een lange en hoge pass. Collina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Leonsson passt de bal met de wreef. Totti probeert naar een medespeler te passen. Jevremović speelt de bal door. Klungelig pakt Kibar de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ... van Moeseke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ricksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricksen geeft een hoge lob. Collina is nu in balbezit. Collina draait met de bal, schiet en ... Braspenninckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lemmens is nu in balbezit. Jevremović onderschept slim de pass. Jevremović speelt de bal door. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mirallas kopt de bal weg. Totti rent richting de bal. Totti geeft de bal voor. Collina heeft problemen om de bal te vangen. Collina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:17

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puylaert met de inworp. Borralho speelt de bal door. Totti is nu in balbezit. Totti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:18

60e minuut.
Mirallas geeft een hoge lob. Collina kopt de bal weg. Bernard rent richting de bal. Kibar onderschept slim de pass. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:19

65e minuut.
Bernard rent richting de bal. Bernard geeft een hoge lob. Borralho met een sublieme pass. Collina is nu in balbezit. Collina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Leonsson kopt de bal weg. Collina rent richting de bal. Collina passt de bal met de wreef. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:20

68e minuut.
Ricksen is nu in balbezit. Ricksen geeft de bal voor. Totti kopt de bal weg. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Collina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović passt de bal zonder na te denken. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina schiet op doel. van Moeseke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:21

73e minuut.
Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Bernard speelt de bal door. Leonsson rent richting de bal. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ... van Moeseke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kibar is nu in balbezit. Kibar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:22

75e minuut.
Jevremović passt de bal zonder na te denken. Daar is Collina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collina probeert naar een medespeler te passen. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:23

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jevremović met een snelle inworp. Borralho kan de bal niet met de borst controleren. Jevremović is nu in balbezit. Jevremović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Leonsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Kibar de bal. Kibar passt de bal met de wreef. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Stössel onderschept slim de pass. Stössel geeft een lange en hoge pass. Braspenninckx heeft problemen om de bal te vangen. Collina is nu in balbezit. Collina schiet op doel. van Moeseke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:24

83e minuut.
Jevremović geeft de bal voor. Bernard controleert de bal met de borst. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:25

84e minuut.
Jevremović verovert de bal door een tackle van achteren. Jevremović passt de bal zonder na te denken. Leonsson speelt de bal door. Collina rent richting de bal. Collina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stössel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stössel passt de bal zonder na te denken. Jevremović met een sublieme pass. Kibar is nu in balbezit. Kibar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eberg - Racing Eppegem 0:26

88e minuut.
Totti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boever komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Jevremović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović passt de bal in één keer door. Kibar is nu in balbezit. Kibar schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Condé de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kibar is nu in balbezit. Kibar geeft de bal voor. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina draait met de bal, schiet en ... de Condé heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eberg 87%, Racing Eppegem 13%.
Eberg - Racing Eppegem 0:26