Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zandvoorde Sternocleidomastoideus
352 Tactiek pelozotti
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Corneille geeft een lange en hoge pass. Van de putte is nu in balbezit. Coudeville onderschept slim de pass. Coudeville haalt uit met een fantastische trap. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Van Hauwaert de bal. Joliet onderschept slim de pass. Sels bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet onderschept slim de pass. Joliet schiet op doel. Deflandre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Bourgeois rent richting de bal. Joliet onderschept slim de pass. Joliet passt de bal in één keer door. Šlapikas is nu in balbezit. Deneuker met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vandecauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Sels rent richting de bal. Joliet onderschept slim de pass. Joliet draait met de bal, schiet en ... Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Deschuytter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet is nu in balbezit. Joliet schiet op doel. Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 0:2

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aelvoet met een sublieme pass. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deneuker rent richting de bal. Deneuker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 1:2

26e minuut.
Vandecauter passt de bal zonder na te denken. Van Hauwaert rent richting de bal. Deneuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 2:2

40e minuut.
Joliet met een snelle inworp. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker speelt de bal door. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vandecauter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de putte met een sublieme pass. Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 33%, Sternocleidomastoideus 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 2:2

48e minuut.
Šlapikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de putte onderschept slim de pass. Van de putte probeert naar een medespeler te passen. Deneuker rent richting de bal. Deneuker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wuyts met een harde bal richting middenveld. Joliet is nu in balbezit. Joliet draait met de bal, schiet en ... Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 2:3

61e minuut.
Coudeville probeert naar een medespeler te passen. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn geeft een hoge lob. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet schiet op doel. Deflandre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandecauter onderschept slim de pass. Vandecauter geeft de bal voor. Deneuker rent richting de bal. Deneuker schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet schiet op doel. Deflandre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 2:4

71e minuut.
Bourgeois probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Hauwaert de bal. Joliet onderschept slim de pass. Joliet schiet op doel. Deflandre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 2:5

75e minuut.
Bourgeois probeert naar een medespeler te passen. Wuyts speelt de bal door. Van Hauwaert heeft problemen om de bal te vangen. Joliet is nu in balbezit. Joliet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Deflandre trapt de bal weg van het doel. Daar is Vandecauter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joliet rent richting de bal. Joliet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Šlapikas rent richting de bal. Šlapikas passt de bal in één keer door. Corneille rent richting de bal. Bourgeois rent richting de bal. Bourgeois draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Aelvoet controleert de bal met de borst. Joliet rent richting de bal. Aelvoet is nu in balbezit. Joliet verovert de bal door een tackle van achteren. Joliet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deflandre trapt de bal weg. Klungelig pakt Joliet de bal. Joliet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Van de putte met een sublieme pass. van den Keybus is nu in balbezit. van den Keybus probeert naar een medespeler te passen. Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Aelvoet onderschept slim de pass. Aelvoet passt de bal zonder na te denken. Bourgeois is nu in balbezit. Bourgeois schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zandvoorde 39%, Sternocleidomastoideus 61%.
FC Zandvoorde - Sternocleidomastoideus 3:5