Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfica Saints Bert`s Angels
mourinho Tactiek Vier man
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Van de putte is nu in balbezit. Van de putte geeft de bal voor. Skabara kopt de bal weg. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bianco passt de bal met de wreef. Porozo is nu in balbezit. Konarski maakt een afschuwelijke overtreding. Porozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porozo komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 1:0

10e minuut.
Beijers rent richting de bal. Beijers passt de bal met de wreef. Porozo rent richting de bal. Porozo haalt uit met een fantastische trap. Clymans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 2:0

15e minuut.
Keihäs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van de putte de bal. Porozo is nu in balbezit. Porozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 3:0

16e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens geeft een lange en hoge pass. Hrehoruk kopt de bal weg. Van Besauw heeft problemen om de bal te vangen. Van Besauw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Beijers speelt de bal door. Van der Heyden speelt de bal door. Daar is Nuyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo schiet op doel. Clymans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Beijers rent richting de bal. Beijers passt de bal zonder na te denken. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo draait met de bal, schiet en ... Clymans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 4:0

40e minuut.
Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Besauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Besauw passt de bal met de wreef. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hrehoruk is nu in balbezit. Bartrés verovert de bal door een tackle van achteren. Bartrés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rępał met de inworp. Bronner is nu in balbezit. Bronner speelt de bal door. Beijers geeft een lange en hoge pass. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 33%, Bert`s Angels 67%.
Benfica Saints - Bert`s Angels 5:0

51e minuut.
Rępał passt de bal in één keer door. Keihäs is nu in balbezit. Keihäs speelt de bal door. Bianco rent richting de bal. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nuyens de bal. Beijers verovert de bal door een tackle van achteren. Beijers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 6:0

62e minuut.
Rępał met de inworp. Keihäs rent richting de bal. Keihäs passt de bal in één keer door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Beijers is nu in balbezit. Nuyens onderschept slim de pass. Nuyens met een sublieme pass. Skabara rent richting de bal. Skabara draait met de bal, schiet en ... Camalov bokst de bal weg.

68e minuut.
Hrehoruk speelt de bal door. Bronner rent richting de bal. Bronner speelt de bal door. Beijers is nu in balbezit. Beijers draait met de bal, schiet en ... Clymans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hrehoruk geeft een lange en hoge pass. Keihäs rent richting de bal. Keihäs probeert naar een medespeler te passen. Bianco rent richting de bal. Bianco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Varela heeft problemen om de bal te vangen. Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara is nu in balbezit. Skabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 6:1

84e minuut.
Clymans trapt de bal weg van het doel. Beijers kopt de bal weg. Porozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porozo draait met de bal, schiet en ... Clymans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Skabara heeft problemen om de bal te vangen. Skabara passt de bal in één keer door. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés draait met de bal, schiet en ... Camalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - Bert`s Angels 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 36%, Bert`s Angels 64%.
Benfica Saints - Bert`s Angels 6:2