Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fritt United Los_Blancos
Normal Tactiek 4-4-2 aanval
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Geshev passt de bal met de wreef. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Everaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Was heeft problemen om de bal te vangen. Dhaene is nu in balbezit. Videla onderschept slim de pass. Videla geeft een hoge lob. Geshev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:1

8e minuut.
Hjaltson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelena rent richting de bal. Michelena speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Michelena geeft de bal voor. Daar is Hulsmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Everaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Michelena geeft de bal voor. Videla rent richting de bal. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. Everaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Michelena geeft de bal voor. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:2

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durieux trapt de bal weg. Gavorskis kopt de bal weg. Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Everaert bokst de bal weg. Defays heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek rent richting de bal. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:3

15e minuut.
Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Everaert probeert naar een medespeler te passen. Gavorskis probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Everaert met een harde bal richting middenveld. Gavorskis controleert de bal met de borst. Gavorskis speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hjaltson passt de bal in één keer door. Gavorskis heeft problemen om de bal te vangen. Gavorskis met een sublieme pass. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel. Everaert bokst de bal weg. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:4

21e minuut.
Klungelig pakt Bailescu de bal. Orzeszek rent richting de bal. Orzeszek geeft een lange en hoge pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Everaert trapt de bal weg van het doel. Gavorskis kopt de bal weg. Videla met een sublieme pass. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bøen controleert de bal met de borst. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjaltson speelt de bal door. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hjaltson is nu in balbezit. Hjaltson geeft de bal voor. Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel. Everaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hulsmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:5

27e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek passt de bal zonder na te denken. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena geeft de bal voor. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev draait met de bal, schiet en ... Everaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:6

30e minuut.
Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena geeft de bal voor. Geshev kopt de bal weg. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dhaene met een snelle inworp. Videla is nu in balbezit. Videla passt de bal met de wreef. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:7

36e minuut.
Michelena speelt de bal door. Gavorskis is nu in balbezit. Gavorskis probeert naar een medespeler te passen. Videla geeft de bal voor. Gmyrek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:8

37e minuut.
Gavorskis is nu in balbezit. Gavorskis speelt de bal door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:9

39e minuut.
Michelena met een sublieme pass. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ... Everaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek is nu in balbezit. Geshev is nu in balbezit. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fritt United 82%, Los_Blancos 18%.
Fritt United - Los_Blancos 0:10

47e minuut.
Vogels is nu in balbezit. Vogels geeft een hoge lob. Daar is Hulsmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Everaert trapt de bal weg van het doel. Michelena kan de bal niet met de borst controleren. Michelena geeft een hoge lob. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla passt de bal zonder na te denken. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:11

51e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Durieux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Geshev raakt geblesseerd tijdens het duel. Geshev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:12

52e minuut.
Teppers probeert naar een medespeler te passen. De Keulenaer speelt de bal door. Klungelig pakt Teppers de bal. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Videla kopt de bal weg. Klungelig pakt Gavorskis de bal. Gavorskis passt de bal met de wreef. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michelena geeft de bal voor. Vogels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hulsmans trapt de bal weg. Hjaltson controleert de bal met de borst. Hjaltson speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Everaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:13

60e minuut.
Hjaltson onderschept slim de pass. Hjaltson met een sublieme pass. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... Everaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:14

60e minuut.
Klungelig pakt Teppers de bal. Geshev is nu in balbezit. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:15

62e minuut.
Dhaene rent richting de bal. Gmyrek onderschept slim de pass. Videla probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gavorskis kopt de bal weg. Videla rent richting de bal. Videla passt de bal in één keer door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Michelena passt de bal zonder na te denken. Everaert met een sublieme pass. Gavorskis kopt de bal weg. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Michelena onderschept slim de pass. Michelena speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:16

71e minuut.
Michelena geeft een lange en hoge pass. Gavorskis rent richting de bal. Gavorskis passt de bal zonder na te denken. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Everaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:17

72e minuut.
Hjaltson passt de bal in één keer door. Michelena rent richting de bal. Michelena passt de bal zonder na te denken. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gavorskis met een sublieme pass. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek passt de bal in één keer door. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:18

74e minuut.
De Keulenaer speelt de bal door. Teppers is nu in balbezit. Gmyrek onderschept slim de pass. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bailescu geeft een hoge lob. Videla kopt de bal weg. Gmyrek controleert de bal met de borst. Gmyrek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:19

78e minuut.
Gavorskis is nu in balbezit. Gavorskis probeert naar een medespeler te passen. Videla heeft problemen om de bal te vangen. Videla geeft een lange en hoge pass. Gmyrek springt en kopt de bal. Everaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:20

82e minuut.
Geshev is nu in balbezit. Durieux onderschept slim de pass. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek schiet op doel. Everaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:21

85e minuut.
Videla geeft een lange en hoge pass. Hjaltson kopt de bal weg. Vogels controleert de bal met de borst. Michelena rent richting de bal. Michelena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Videla passt de bal zonder na te denken. Daar is Geshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek is nu in balbezit. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:22

90e minuut.
Gmyrek rent richting de bal. Geshev is nu in balbezit. Gmyrek heeft problemen om de bal te vangen. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap. Everaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fritt United - Los_Blancos 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fritt United 89%, Los_Blancos 11%.
Fritt United - Los_Blancos 0:23