Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Stars United Trust Bouwwerken
save jos 1 + Tactiek -_-_-_-
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 48
average Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:1

9e minuut.
Mühlholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Vitray heeft problemen om de bal te vangen. Mühlholz is nu in balbezit. Mühlholz schiet op doel. Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:2

16e minuut.
Tshovrebov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshovrebov passt de bal met de wreef. Tavlaridis heeft problemen om de bal te vangen. Asmussen rent richting de bal. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:3

22e minuut.
Mühlholz onderschept slim de pass. Mühlholz speelt de bal door. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis schiet op doel. Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:4

26e minuut.
Daar is Dürmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Vitray met een sublieme pass. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sokoli passt de bal in één keer door. Vitray probeert naar een medespeler te passen. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:5

31e minuut.
Asmussen is nu in balbezit. Asmussen passt de bal in één keer door. Daar is Tavlaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:6

33e minuut.
Ganţa speelt de bal door. Vitray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitray passt de bal in één keer door. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ... Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:7

36e minuut.
Mühlholz met de inworp. Klungelig pakt Vitray de bal. Vitray geeft een hoge lob. Asmussen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:8

39e minuut.
Ganţa speelt de bal door. Vitray met een sublieme pass. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis is nu in balbezit. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tavlaridis heeft problemen om de bal te vangen. Jam-Jam is nu in balbezit. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:9

44e minuut.
Ganţa geeft de bal voor. Inworp. Sultani met de inworp. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 90%, Trust Bouwwerken 10%.
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:10

46e minuut.
Asmussen speelt de bal door. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis passt de bal met de wreef. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jam-Jam verovert de bal door een tackle van achteren. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Asmussen de bal. Asmussen schiet op doel. Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:11

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jam-Jam zal de hoekschop nemen. Mühlholz rent richting de bal. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Ganţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganţa met een sublieme pass. Mühlholz met een sublieme pass. Klungelig pakt Asmussen de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:12

58e minuut.
Vitray rent richting de bal. Mühlholz rent richting de bal. Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tovaryš onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitray. Tovaryš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tovaryš met een snel genomen vrije trap. Asmussen kopt de bal weg. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:13

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam met de inworp. Vitray geeft een hoge lob. Asmussen springt en kopt de bal. Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:14

67e minuut.
Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitray rent richting de bal. Vitray speelt de bal door. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap. Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Miśkiewicz geeft een hoge lob. Jam-Jam heeft problemen om de bal te vangen. Jam-Jam geeft een hoge lob. Asmussen rent richting de bal. Asmussen schiet op doel. Van Parys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam geeft een hoge lob. Vitray kopt de bal weg. Klungelig pakt Tavlaridis de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Van Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:15

76e minuut.
Mühlholz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vitray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitray speelt de bal door. Asmussen rent richting de bal. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Asmussen heeft problemen om de bal te vangen. Asmussen passt de bal zonder na te denken. Tavlaridis rent richting de bal. Tavlaridis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:16

86e minuut.
Tshovrebov met een sublieme pass. Jam-Jam met een sublieme pass. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ... Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:17

87e minuut.
Ibrir rent richting de bal. Ibrir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jam-Jam met de inworp. Vitray geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mühlholz met een sublieme pass. Tshovrebov rent richting de bal. Tshovrebov met een sublieme pass. Asmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmussen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Van Parys trapt de bal weg van het doel. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Tshovrebov is nu in balbezit. Tshovrebov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asmussen is nu in balbezit. Asmussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Stars United 85%, Trust Bouwwerken 15%.
All Stars United - Trust Bouwwerken 0:18