Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svelta Belsele KVS `SVK`
Normal Tactiek TT
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 49
average Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Haberer is nu in balbezit. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide draait met de bal, schiet en ... Taverne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:1

3e minuut.
Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clerck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus schiet op doel. Taverne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:2

5e minuut.
Van Den Hende heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave met een sublieme pass. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus schiet op doel. Van Den Hende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bicho zal de hoekschop nemen. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:3

7e minuut.
Haberer verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bicho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Metsenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus verovert de bal door een tackle van achteren. Ammann geeft de bal voor. Haberer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Haberer haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Taverne trapt de bal weg van het doel. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Droesbeke speelt de bal door. Bicho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandenhoeck krijgt een gele kaart. Bicho raakt geblesseerd tijdens het duel. Bicho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Metsenaere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberer is nu in balbezit. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:4

19e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave rent richting de bal. Cazenave passt de bal zonder na te denken. Haberer is nu in balbezit. Haberer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:5

21e minuut.
Clerck verovert de bal door een tackle van achteren. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave met een sublieme pass. Daar is Haberer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ammann geeft een hoge lob. Taverne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Demere is nu in balbezit. Haberer onderschept slim de pass. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:6

27e minuut.
Bicho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus geeft de bal voor. Haberer maakt een snoekduik en kopt de bal. Taverne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:7

29e minuut.
Haberer is nu in balbezit. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Heide rent richting de bal. Heide schiet op doel. Taverne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Foriers speelt de bal door. Bicho heeft problemen om de bal te vangen. Bicho geeft de bal voor. Haberer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taverne met een harde bal richting middenveld. Cazenave kopt de bal weg. Daar is Clerck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberer is nu in balbezit. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:8

34e minuut.
Haberer heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave passt de bal met de wreef. Daar is Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heide passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ammann speelt de bal door. Kopernikus speelt de bal door. Haberer is nu in balbezit. Haberer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:9

41e minuut.
Ammann is nu in balbezit. Ammann geeft de bal voor. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:10

42e minuut.
Bicho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vandenhoeck de bal onder controle te krijgen. Haberer rent richting de bal. Haberer schiet op doel. Taverne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:11

44e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Den Hende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Taverne met een harde bal richting middenveld. Ammann kopt de bal weg. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer schiet op doel. Taverne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Belsele 90%, KVS `SVK` 10%.
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:11

46e minuut.
Bicho probeert naar een medespeler te passen. Heide rent richting de bal. Heide passt de bal zonder na te denken. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer schiet op doel. Taverne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:12

48e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Kopernikus passt de bal met de wreef. Haberer heeft problemen om de bal te vangen. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave draait met de bal, schiet en ... Taverne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Ammann met de inworp. Clerck rent richting de bal. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ammann onderschept slim de pass. Ammann geeft een lange en hoge pass. Haberer kopt de bal weg. Heide is nu in balbezit. Heide draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cazenave rent richting de bal. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Haberer heeft problemen om de bal te vangen. Haberer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bicho kopt de bal weg. Clerck heeft problemen om de bal te vangen. Kopernikus speelt de bal door. Heide rent richting de bal. Heide schiet op doel. Taverne bokst de bal weg. Klungelig pakt Demere de bal. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer schiet op doel. Taverne bokst de bal weg.

59e minuut.
Taverne probeert naar een medespeler te passen. Ammann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammann met een sublieme pass. Haberer rent richting de bal. Haberer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:13

60e minuut.
Stasiuk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aparicio onderschept slim de pass. Bicho rent richting de bal. Bicho passt de bal met de wreef. Haberer is nu in balbezit. Haberer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kopernikus is nu in balbezit. Haberer rent richting de bal. Haberer draait met de bal, schiet en ... Demere probeert de bal aan de voet te houden. Taverne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:14

66e minuut.
Haberer is nu in balbezit. Kopernikus is nu in balbezit. Haberer is nu in balbezit. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Taverne trapt de bal weg van het doel. Vandenhoeck kopt de bal weg. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ammann met een sublieme pass. Daar is Haberer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Demere heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haberer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:15

71e minuut.
Kermans met een sublieme pass. Daar is Emmers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberer verovert de bal door een tackle van achteren. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:16

73e minuut.
Demere met een sublieme pass. Vandenhoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck probeert naar een medespeler te passen. Haberer rent richting de bal. Haberer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cazenave heeft problemen om de bal te vangen. Ammann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammann passt de bal zonder na te denken. Haberer rent richting de bal. Haberer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:17

87e minuut.
Cazenave met een sublieme pass. Klungelig pakt Bicho de bal. Bicho met een sublieme pass. Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Heide draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svelta Belsele 92%, KVS `SVK` 8%.
Svelta Belsele - KVS `SVK` 0:17