Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Northville la bomba
begin Tactiek nieuw
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Regueiro met een harde bal richting middenveld. Smekens kopt de bal weg. Fülep bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:1

11e minuut.
Smekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens met een sublieme pass. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lanssens rent richting de bal. Lanssens geeft de bal voor. Bervoets rent richting de bal. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Godis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Ülküsoy de bal. Ülküsoy geeft een lange en hoge pass. Kjærulf kopt de bal weg. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kjærulf rent richting de bal. Kjærulf passt de bal in één keer door. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:3

25e minuut.
Lanssens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feo. Lanssens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kjærulf met een snel genomen vrije trap. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Feo rent richting de bal. Lanssens verovert de bal door een tackle van achteren. Lanssens passt de bal zonder na te denken. Godis rent richting de bal. Godis haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turbuţan heeft problemen om de bal te vangen. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:4

41e minuut.
Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki is nu in balbezit. Bervoets onderschept slim de pass. Bervoets haalt uit met een fantastische trap. Turbuţan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ülküsoy geeft een lange en hoge pass. Azurmendy heeft problemen om de bal te vangen. Azurmendy geeft de bal voor. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 72%, la bomba 28%.
F.C. Northville - la bomba 0:4

47e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Smekens kopt de bal weg. Bervoets rent richting de bal. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft de bal voor. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets draait met de bal, schiet en ... Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:5

57e minuut.
Smekens passt de bal in één keer door. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een lange en hoge pass. Daar is Bervoets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bervoets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Smekens probeert naar een medespeler te passen. Rżeński rent richting de bal. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis haalt uit met een fantastische trap. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:6

64e minuut.
Inworp. Kjærulf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets onderschept slim de pass. Bervoets haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ülküsoy is nu in balbezit. Smekens onderschept slim de pass. Smekens geeft de bal voor. Daar is Bervoets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bervoets draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kjærulf passt de bal zonder na te denken. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Godis rent richting de bal. Godis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Smekens passt de bal zonder na te denken. Azurmendy geeft een hoge lob. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Turbuţan geeft de bal voor. Kjærulf is nu in balbezit. Kjærulf met een sublieme pass. Azurmendy geeft een hoge lob. Godis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:7

88e minuut.
Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets rent richting de bal. Godis is nu in balbezit. Bervoets is nu in balbezit. Bervoets haalt uit met een fantastische trap. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Godis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - la bomba 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 77%, la bomba 23%.
F.C. Northville - la bomba 0:8