Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhmat Antwerpen locomotivmoscow
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Gera passt de bal zonder na te denken. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal met een sublieme pass. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Pranagal met een sublieme pass. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński speelt de bal door. Madero is nu in balbezit. Madero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Alberti kopt de bal weg. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Madero rent richting de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:1

14e minuut.
Syper verovert de bal door een tackle van achteren. Syper passt de bal in één keer door. Gera met een sublieme pass. Pranagal heeft problemen om de bal te vangen. Pranagal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:2

19e minuut.
Gera geeft een hoge lob. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński controleert de bal met de borst. Bieczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:3

21e minuut.
Lefèvre geeft een lange en hoge pass. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński passt de bal in één keer door. Madero rent richting de bal. Madero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pranagal is nu in balbezit. Pranagal geeft een lange en hoge pass. De Canck heeft problemen om de bal te vangen. Gera rent richting de bal. Gera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gera rent richting de bal. Gera passt de bal met de wreef. Daar is Pranagal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranagal geeft een hoge lob. Madero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:4

27e minuut.
Gera passt de bal met de wreef. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal passt de bal zonder na te denken. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pranagal rent richting de bal. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Lefèvre met een sublieme pass. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Polders kopt de bal weg. Lefèvre heeft problemen om de bal te vangen. Lefèvre speelt de bal door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gera kopt de bal weg. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński passt de bal in één keer door. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ott met een harde bal richting middenveld. Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal zonder na te denken. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alberti passt de bal met de wreef. Pranagal met een sublieme pass. Gera met een sublieme pass. Klungelig pakt Madero de bal. Madero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:5

39e minuut.
De Canck kopt de bal weg. Lefèvre speelt de bal door. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Ott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:6

41e minuut.
Strobbe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pranagal met de inworp. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft de bal voor. Ott bokst de bal weg. Madero rent richting de bal. Madero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:7

42e minuut.
Renquin is nu in balbezit. Madero onderschept slim de pass. Madero passt de bal zonder na te denken. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:8

45e minuut.
Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński passt de bal in één keer door. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal geeft een hoge lob. Madero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 83%, locomotivmoscow 17%.
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:9

48e minuut.
Gera kopt de bal weg. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński passt de bal in één keer door. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:10

51e minuut.
Pranagal passt de bal met de wreef. Lefèvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefèvre geeft een lange en hoge pass. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Ott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Canck rent richting de bal. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:11

51e minuut.
Renquin speelt de bal door. Daar is Polders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński onderschept slim de pass. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gera rent richting de bal. Gera geeft een lange en hoge pass. Daar is De Canck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero rent richting de bal. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:12

58e minuut.
Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Pranagal heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Gera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Wilga probeert de bal met de borst te controleren. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel. Ott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bieczyński is nu in balbezit. Strobbe rent richting de bal. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński schiet op doel. Ott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Madero probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:13

62e minuut.
Madero onderschept slim de pass. Madero speelt de bal door. Neiring is nu in balbezit. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:14

65e minuut.
Alberti rent richting de bal. Alberti geeft een lange en hoge pass. De Canck is nu in balbezit. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Madero heeft problemen om de bal te vangen. De Canck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:15

68e minuut.
Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:16

69e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lefèvre neemt de hoekschop. Madero rent richting de bal. Madero geeft een lange en hoge pass. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:17

72e minuut.
Tollebeek met de inworp. Joliet is nu in balbezit. Gera maakt een afschuwelijke overtreding. Gera krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Skosogorienko geeft de bal voor. Bieczyński rent richting de bal. Gera met een sublieme pass. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ott speelt de bal door. Noortgate kopt de bal weg. Daar is Neiring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:18

77e minuut.
Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Lefèvre met een sublieme pass. Madero heeft problemen om de bal te vangen. Madero schiet op doel. Ott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:19

80e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:20

88e minuut.
Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Gera geeft de bal voor. Madero is nu in balbezit. Madero schiet op doel. Ott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhmat Antwerpen 81%, locomotivmoscow 19%.
Akhmat Antwerpen - locomotivmoscow 0:21