Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Anvers Thor Waterschei
Normal Tactiek 5-3-2 Wingback
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
van Hout met een sublieme pass. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ... Coeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:1

9e minuut.
Spirin kopt de bal weg. Craeymeersch rent richting de bal. van Hout rent richting de bal. van Hout geeft de bal voor. Stephen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anumnu verovert de bal door een tackle van achteren. Anumnu speelt de bal door. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:2

12e minuut.
Uijtdebroeks rent richting de bal. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu passt de bal in één keer door. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:3

18e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet onderschept slim de pass. Hollevoet met een sublieme pass. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. Coeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Hout geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:4

19e minuut.
Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen is nu in balbezit. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet schiet op doel. Coeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:5

21e minuut.
Uijtdebroeks bereikt de bal nog maar net als eerste. Uijtdebroeks geeft de bal voor. Klungelig pakt Anumnu de bal. Anumnu geeft de bal voor. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen. Coeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:6

21e minuut.
Peels speelt de bal door. Nevens heeft problemen om de bal te vangen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is VandenBosche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Anumnu rent richting de bal. Anumnu geeft een hoge lob. Coeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:7

25e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu passt de bal in één keer door. Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Coeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:8

29e minuut.
Török probeert naar een medespeler te passen. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu speelt de bal door. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Coeck met een harde bal richting middenveld. van Hout kopt de bal weg. Hollevoet is nu in balbezit. Stephen rent richting de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:9

33e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet passt de bal met de wreef. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:10

35e minuut.
Stephen rent richting de bal. Stephen passt de bal in één keer door. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet schiet op doel. Coeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:11

37e minuut.
VandenBosche geeft een hoge lob. Inworp. van Hout met de inworp. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme geeft een lange en hoge pass. Dindar is nu in balbezit. Török rent richting de bal. Török geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
van Hout is nu in balbezit. van Hout speelt de bal door. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Coeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:12

43e minuut.
Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen met een sublieme pass. Anumnu rent richting de bal. Stephen is nu in balbezit. Stephen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Anumnu passt de bal zonder na te denken. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet rent richting de bal. Hollevoet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 86%, Thor Waterschei 14%.
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:13

47e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu speelt de bal door. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:14

49e minuut.
Hollevoet is nu in balbezit. Thonet rent richting de bal. Thonet geeft een hoge lob. Spirin kopt de bal weg. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Török geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török passt de bal zonder na te denken. van Hout probeert naar een medespeler te passen. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:15

59e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:16

61e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Daar is VandenBosche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:17

63e minuut.
Daar is Anumnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu geeft een hoge lob. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ... Coeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:18

64e minuut.
Nevens speelt de bal door. Inworp. Török met de inworp. Spirin geeft de bal voor. Stephen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Anderson rent richting de bal. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török met een sublieme pass. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet haalt uit met een fantastische trap. Coeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer geeft de bal voor. Thonet heeft problemen om de bal te vangen. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Coeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Coeck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nevens de bal. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hout rent richting de bal. van Hout geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephen is nu in balbezit. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:19

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Coeck niet meer kan verder spelen. Simpelaere komt het veld opgelopen. Nevens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen onderschept slim de pass. Stephen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Hollevoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anumnu met een sublieme pass. Klungelig pakt Stephen de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ... Simpelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:20

74e minuut.
Anumnu heeft problemen om de bal te vangen. Anumnu passt de bal met de wreef. Stephen rent richting de bal. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Simpelaere met een harde bal richting middenveld. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Anumnu is nu in balbezit. Anumnu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Uijtdebroeks rent richting de bal. Anumnu onderschept slim de pass. Anumnu geeft een lange en hoge pass. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Török kopt de bal weg. Klungelig pakt Anumnu de bal. Anumnu met een sublieme pass. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel. Simpelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Török kopt de bal weg. Klungelig pakt Anumnu de bal. Anumnu passt de bal met de wreef. Stephen rent richting de bal. Stephen haalt uit met een fantastische trap. Simpelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet draait met de bal, schiet en ... Simpelaere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:21

82e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen heeft problemen om de bal te vangen. Stephen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Anderson speelt de bal door. Hollevoet is nu in balbezit. Hollevoet passt de bal in één keer door. Stephen rent richting de bal. Stephen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:22

87e minuut.
Spirin passt de bal zonder na te denken. Anumnu met een sublieme pass. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen rent richting de bal. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:23

89e minuut.
Anumnu passt de bal in één keer door. Hollevoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollevoet passt de bal met de wreef. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 82%, Thor Waterschei 18%.
Club de Anvers - Thor Waterschei 0:24