Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svk mechelen FC The Frotterz
Normal Tactiek jabbedabbedoe
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten outstanding
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Schollen is nu in balbezit. Schollen passt de bal met de wreef. Lulić rent richting de bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Grądcki rent richting de bal. Grądcki geeft een lange en hoge pass. Lulić kopt de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:1

3e minuut.
Pekmezci is nu in balbezit. Pekmezci geeft een hoge lob. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Mollez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:2

6e minuut.
Daar is Van Schuerbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:3

9e minuut.
Grądcki passt de bal met de wreef. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev probeert naar een medespeler te passen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Mollez bokst de bal weg. Keersmaekers rent richting de bal. Keersmaekers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:4

12e minuut.
Kyosev rent richting de bal. Kyosev speelt de bal door. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić heeft problemen om de bal te vangen. Lulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rober probeert naar een medespeler te passen. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers met een sublieme pass. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rober kopt de bal weg. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek passt de bal met de wreef. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:5

18e minuut.
Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Grądcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rober de bal. Rober geeft een hoge lob. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev geeft een hoge lob. Brutsaert probeert de bal aan de voet te houden. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:6

30e minuut.
Deschacht is nu in balbezit. Kyosev verovert de bal door een tackle van achteren. Kyosev passt de bal met de wreef. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
van den Keybus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek passt de bal zonder na te denken. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:7

35e minuut.
Vanderschelden met een sublieme pass. Inworp. Van Schuerbeek met een snelle inworp. Rober rent richting de bal. Rober draait met de bal, schiet en ... Mollez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:8

36e minuut.
Butje bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić onderschept slim de pass. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:9

38e minuut.
Keersmaekers verovert de bal door een tackle van achteren. Keersmaekers speelt de bal door. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brutsaert de bal onder controle te krijgen. Mollez bokst de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Mollez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:10

40e minuut.
Kyosev kopt de bal weg. Lulić rent richting de bal. Vanderschelden rent richting de bal. Lulić verovert de bal door een tackle van achteren. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Kyosev kopt de bal weg. Lulić rent richting de bal. Lulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Butje bereikt de bal nog maar net als eerste. Grądcki verovert de bal door een tackle van achteren. Grądcki speelt de bal door. Lulić heeft problemen om de bal te vangen. Lulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:11

43e minuut.
Lulić onderschept slim de pass. Lulić speelt de bal door. Van Schuerbeek rent richting de bal. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Grądcki kopt de bal weg. Van Schuerbeek speelt de bal door. Brutsaert heeft problemen om de bal te vangen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Dubourg de bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 77%, FC The Frotterz 23%.
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:12

48e minuut.
Rober zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Lulić is nu in balbezit. Lulić schiet op doel. Mollez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:13

50e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Kyosev probeert de bal met de borst te controleren. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lulić passt de bal zonder na te denken. Dubourg verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Schuerbeek neemt de hoekschop. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:14

54e minuut.
Butje bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes verovert de bal door een tackle van achteren. Pénzes probeert naar een medespeler te passen. Lulić rent richting de bal. Lulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mollez met een harde bal richting middenveld. Pénzes kopt de bal weg. Lulić kan de bal niet met de borst controleren. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:15

58e minuut.
Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Rober heeft problemen om de bal te vangen. Rober speelt de bal door. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ... Paal! Mollez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes geeft een lange en hoge pass. Daar is Brutsaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić draait met de bal, schiet en ... Mollez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dubourg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Deschacht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Dubourg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mollez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:16

63e minuut.
Vanderschelden geeft een hoge lob. Cordier kopt de bal weg. Grądcki met een sublieme pass. Van Schuerbeek probeert de bal met de borst te controleren. Van Schuerbeek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Butje heeft problemen om de bal te vangen. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. Mollez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lulić is nu in balbezit. Lulić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:17

67e minuut.
Schollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev rent richting de bal. Kyosev passt de bal zonder na te denken. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grądcki met de inworp. Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers geeft een hoge lob. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:18

71e minuut.
Coenen is nu in balbezit. van den Keybus met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coenen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rober geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:19

73e minuut.
Lulić met een sublieme pass. Dubourg is nu in balbezit. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dubourg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Schuerbeek zal de hoekschop nemen. Kyosev kopt de bal weg. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Butje bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić onderschept slim de pass. Van Schuerbeek speelt de bal door. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:20

76e minuut.
Dubourg kopt de bal weg. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Kyosev is nu in balbezit. Lulić is nu in balbezit. Lulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Grądcki geeft de bal voor. Lulić heeft problemen om de bal te vangen. Kyosev rent richting de bal. Kyosev haalt uit met een fantastische trap. Mollez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:21

80e minuut.
Inworp. Van Schuerbeek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rober probeert de bal met de borst te controleren. Rober geeft een lange en hoge pass. Lulić springt en kopt de bal. Mollez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coenen met de inworp. Rober bereikt de bal nog maar net als eerste. Rober geeft een lange en hoge pass. Lulić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:22

83e minuut.
Kyosev rent richting de bal. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev is nu in balbezit. Lulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev schiet op doel. Mollez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:23

87e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek speelt de bal door. Kyosev heeft problemen om de bal te vangen. Kyosev draait met de bal, schiet en ... Mollez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:24

88e minuut.
Rober speelt de bal door. Kyosev rent richting de bal. Lulić is nu in balbezit. Kyosev is nu in balbezit. Kyosev schiet op doel. Mollez bokst de bal weg. Kyosev rent richting de bal. Kyosev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:25

90e minuut.
Rober rent richting de bal. Rober geeft een lange en hoge pass. Vanderschelden probeert de bal aan de voet te houden. Kyosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyosev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svk mechelen 90%, FC The Frotterz 10%.
Svk mechelen - FC The Frotterz 0:25