Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KCS Machelen KSV Witje
Normal Tactiek 4132
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 51.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Miller geeft een lange en hoge pass. Doll probeert naar een medespeler te passen. Swaelens heeft problemen om de bal te vangen. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Duval onderschept slim de pass. Miller onderschept slim de pass. Miller probeert naar een medespeler te passen. Marku is nu in balbezit. Marku geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marku zal de hoekschop nemen. Debusschere met een sublieme pass. Swaelens kan de bal niet met de borst controleren. Marku bereikt de bal nog maar net als eerste. Marku geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durinck is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arciszewski passt de bal in één keer door. Schroyen is nu in balbezit. Miller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drábik de bal. Drábik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:1

15e minuut.
Miller geeft de bal voor. Gevaert heeft problemen om de bal te vangen. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe draait met de bal, schiet en ... Debusschere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:2

17e minuut.
Doll met een sublieme pass. Klungelig pakt Bauwens de bal. Drábik is nu in balbezit. Drábik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:3

18e minuut.
Gevaert geeft de bal voor. Robustini met een sublieme pass. Drábik is nu in balbezit. Drábik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doll de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:4

23e minuut.
Durinck verovert de bal door een tackle van achteren. Durinck passt de bal zonder na te denken. De Jonghe speelt de bal door. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Miller geeft de bal voor. Drábik springt en kopt de bal. Debusschere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Doll de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:5

26e minuut.
Blažejovský geeft de bal voor. Marku controleert de bal met de borst. Marku passt de bal in één keer door. Drábik is nu in balbezit. Drábik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:6

29e minuut.
Marku met een sublieme pass. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck passt de bal zonder na te denken. Drábik heeft problemen om de bal te vangen. Drábik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Ronsse de bal. Doll met een sublieme pass. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ... Debusschere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:7

32e minuut.
Drábik is nu in balbezit. Drábik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Durinck de bal. Durinck draait met de bal, schiet en ... Daar is Doll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Miller speelt de bal door. Durinck rent richting de bal. Durinck passt de bal met de wreef. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De Jonghe probeert naar een medespeler te passen. Durinck is nu in balbezit. Durinck speelt de bal door. Drábik is nu in balbezit. Drábik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:8

38e minuut.
De Jonghe met een sublieme pass. Durinck rent richting de bal. Durinck passt de bal met de wreef. Drábik is nu in balbezit. Drábik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Duval de bal onder controle te krijgen. Marku is nu in balbezit. Marku met een sublieme pass. Drábik heeft problemen om de bal te vangen. Drábik schiet op doel. Debusschere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 84%, KSV Witje 16%.
KCS Machelen - KSV Witje 0:8

48e minuut.
De Jonghe speelt de bal door. Durinck speelt de bal door. Klungelig pakt Drábik de bal. Drábik haalt uit met een fantastische trap. Debusschere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:9

50e minuut.
Drábik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Robustini probeert naar een medespeler te passen. Marku geeft een lange en hoge pass. Durinck krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck passt de bal in één keer door. Drábik rent richting de bal. Drábik haalt uit met een fantastische trap. Debusschere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:10

56e minuut.
Ronsse is nu in balbezit. Ronsse geeft een hoge lob. Swaelens kopt de bal weg. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:11

61e minuut.
Miller rent richting de bal. Drábik is nu in balbezit. Drábik geeft de bal voor. Daar is Durinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:12

62e minuut.
Marku is nu in balbezit. Marku passt de bal zonder na te denken. Durinck probeert naar een medespeler te passen. Drábik heeft problemen om de bal te vangen. Drábik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:13

64e minuut.
Marku passt de bal zonder na te denken. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik passt de bal met de wreef. Durinck rent richting de bal. Durinck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De Jonghe met een sublieme pass. Durinck is nu in balbezit. Durinck probeert naar een medespeler te passen. Drábik rent richting de bal. Drábik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:14

70e minuut.
Miller met een sublieme pass. Durinck rent richting de bal. Durinck passt de bal zonder na te denken. Drábik rent richting de bal. Drábik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marku neemt de hoekschop. Durinck is nu in balbezit. Durinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:15

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blažejovský met de inworp. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe geeft een lange en hoge pass. Drábik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Durinck rent richting de bal. Durinck passt de bal met de wreef. Drábik heeft problemen om de bal te vangen. Drábik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KCS Machelen - KSV Witje 0:16

80e minuut.
Marku speelt de bal door. Drábik rent richting de bal. Drábik passt de bal zonder na te denken. Durinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck draait met de bal, schiet en ... Debusschere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen passt de bal in één keer door. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe geeft een lange en hoge pass. Drábik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bauwens probeert naar een medespeler te passen. Miller met een sublieme pass. Drábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik schiet op doel. Debusschere werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Robustini passt de bal in één keer door. Swaelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik rent richting de bal. Drábik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KCS Machelen 88%, KSV Witje 12%.
KCS Machelen - KSV Witje 0:16