Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonsons KFC Bo Beerzel
Normal Tactiek Muniz
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański met een sublieme pass. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Delsen geeft een lange en hoge pass. Kotuniak geeft een hoge lob. Van Himst rent richting de bal. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rolón rent richting de bal. Rolón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:1

12e minuut.
Karavatakis passt de bal met de wreef. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coninx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Ghoukassyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Linna bereikt de bal nog maar net als eerste. Linna passt de bal zonder na te denken. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kotuniak met een sublieme pass. Linna bereikt de bal nog maar net als eerste. Linna speelt de bal door. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:2

22e minuut.
Rolón geeft de bal voor. Van Himst onderschept slim de pass. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański geeft de bal voor. Rolón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Linna passt de bal met de wreef. Daar is Kotuniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Teletubiański krijgt zijn hoofd ertegen. Caspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:3

25e minuut.
Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón passt de bal in één keer door. Linna met een sublieme pass. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rolón rent richting de bal. Rolón geeft een lange en hoge pass. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Himst de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:4

27e minuut.
Crapa probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter is nu in balbezit. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón rent richting de bal. Rolón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Himst de bal. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Caspers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dantschotter verovert de bal door een tackle van achteren. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Linna speelt de bal door. Klungelig pakt Teletubiański de bal. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:5

34e minuut.
Rolón rent richting de bal. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:6

38e minuut.
Karavatakis speelt de bal door. Linna bereikt de bal nog maar net als eerste. Linna passt de bal in één keer door. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański speelt de bal door. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel. Caspers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:7

42e minuut.
Linna is nu in balbezit. Linna passt de bal met de wreef. Ghoukassyan speelt de bal door. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Teletubiański de bal. Teletubiański speelt de bal door. Rolón rent richting de bal. Rolón haalt uit met een fantastische trap. Hoste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Rolón is nu in balbezit. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 82%, KFC Bo Beerzel 18%.
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:8

48e minuut.
Linna passt de bal met de wreef. Kotuniak met een sublieme pass. Van Himst heeft problemen om de bal te vangen. Teletubiański rent richting de bal. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Coninx bereikt de bal nog maar net als eerste. Linna onderschept slim de pass. Linna speelt de bal door. Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:9

51e minuut.
Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teletubiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański met een sublieme pass. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Benthuys geeft de bal voor. Ghoukassyan kopt de bal weg. Daar is Dekelver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rolón springt en kopt de bal. Caspers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:10

57e minuut.
Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Linna rent richting de bal. Linna met een sublieme pass. Rolón is nu in balbezit. Rolón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak geeft de bal voor. Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolón is nu in balbezit. Rolón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hoste is nu in balbezit. Hoste passt de bal met de wreef. Kotuniak met een sublieme pass. Teletubiański controleert de bal met de borst. Teletubiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Linna is nu in balbezit. Linna passt de bal in één keer door. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kotuniak met een sublieme pass. Karavatakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis passt de bal in één keer door. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. Caspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ghoukassyan heeft problemen om de bal te vangen. Ghoukassyan geeft de bal voor. Daar is Van Himst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teletubiański is nu in balbezit. Teletubiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ghoukassyan kopt de bal weg. Teletubiański controleert de bal met de borst. Dekelver is nu in balbezit. Teletubiański verovert de bal door een tackle van achteren. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:11

72e minuut.
Kotuniak met een snelle inworp. Daar is Karavatakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karavatakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghoukassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan geeft een hoge lob. Caspers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:12

73e minuut.
Martens passt de bal in één keer door. Karavatakis is nu in balbezit. Karavatakis passt de bal met de wreef. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:13

82e minuut.
Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapa onderschept slim de pass. Abidal geeft de bal voor. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański schiet op doel. Caspers bokst de bal weg. Hoste rent richting de bal. Hoste geeft een hoge lob. Kotuniak speelt de bal door. Oviedo geeft een hoge lob. Teletubiański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:14

83e minuut.
Crapa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martens de bal. Teletubiański onderschept slim de pass. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Linna neemt vlug de vrije trap. Teletubiański kopt de bal weg. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatakis rent richting de bal. Karavatakis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Karavatakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marzec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonsons 91%, KFC Bo Beerzel 9%.
Dragonsons - KFC Bo Beerzel 0:14