Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GDPeniche esports The Resistance
Normal Tactiek verdomme 3
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 49.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Yürekli is nu in balbezit. Yürekli speelt de bal door. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Yürekli verovert de bal door een tackle van achteren. Yürekli passt de bal met de wreef. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel. Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Defour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel. Desnouck bokst de bal weg.

4e minuut.
Defour onderschept slim de pass. Yürekli onderschept slim de pass. Yürekli geeft een hoge lob. Kossak rent richting de bal. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Corte is nu in balbezit. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kossak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Muyter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yürekli speelt de bal door. Kossak is nu in balbezit. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:1

15e minuut.
Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal met de wreef. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap. Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:2

17e minuut.
Bundervoet met de inworp. Yürekli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yürekli passt de bal in één keer door. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Evrard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yürekli rent richting de bal. Yürekli passt de bal met de wreef. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daelman passt de bal met de wreef. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muyter de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Puylaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Yürekli verovert de bal door een tackle van achteren. Yürekli geeft de bal voor. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yürekli rent richting de bal. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Yürekli verovert de bal door een tackle van achteren. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:3

29e minuut.
Cheron passt de bal in één keer door. Yürekli is nu in balbezit. Yürekli passt de bal zonder na te denken. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Degreve verovert de bal door een tackle van achteren. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Yürekli is nu in balbezit. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:4

35e minuut.
Daelman rent richting de bal. Daelman passt de bal met de wreef. Bundervoet met een sublieme pass. Kossak rent richting de bal. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:5

40e minuut.
De Rop is nu in balbezit. Yürekli verovert de bal door een tackle van achteren. Yürekli passt de bal in één keer door. Kossak is nu in balbezit. Kossak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:6

42e minuut.
Evrard speelt de bal door. Yürekli met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Meeuws probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Evrard rent richting de bal. Evrard passt de bal zonder na te denken. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 85%, The Resistance 15%.
GDPeniche esports - The Resistance 0:7

46e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Daelman probeert naar een medespeler te passen. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:8

49e minuut.
Bundervoet haalt uit met een fantastische trap. Desnouck met een sublieme pass. Evrard kopt de bal weg. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desnouck trapt de bal weg. Evrard kopt de bal weg. Yürekli heeft problemen om de bal te vangen. Yürekli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:9

55e minuut.
Degreve rent richting de bal. Degreve passt de bal in één keer door. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Yürekli is nu in balbezit. Yürekli passt de bal met de wreef. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak draait met de bal, schiet en ... Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:10

59e minuut.
Evrard met de inworp. Yürekli geeft een hoge lob. Corryn kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yürekli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Muyter kopt de bal weg. Kossak rent richting de bal. Kossak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Desnouck speelt de bal door. Evrard is nu in balbezit. Evrard geeft een hoge lob. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:11

65e minuut.
Daelman speelt de bal door. Evrard met een sublieme pass. Yürekli speelt de bal door. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daelman passt de bal zonder na te denken. Yürekli is nu in balbezit. Yürekli passt de bal zonder na te denken. Kossak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Henoit bereikt de bal nog maar net als eerste. Yürekli onderschept slim de pass. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:12

71e minuut.
Daelman onderschept slim de pass. Yürekli rent richting de bal. Yürekli speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GDPeniche esports - The Resistance 0:13

84e minuut.
Puylaert rent richting de bal. Yürekli onderschept slim de pass. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GDPeniche esports 78%, The Resistance 22%.
GDPeniche esports - The Resistance 0:13