Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Kruibeke United Leuven
Normal Tactiek jappe
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Polders rent richting de bal. Padín onderschept slim de pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín is nu in balbezit. Padín schiet op doel. De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kervyn de Lettenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Kervyn de Lettenhove geeft een lange en hoge pass. Van Eetvelde probeert de bal aan de voet te houden. Sarabok rent richting de bal. Sarabok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Padín probeert naar een medespeler te passen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker speelt de bal door. Klungelig pakt Sarabok de bal. Sarabok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:1

8e minuut.
Devoldere rent richting de bal. Vantongerloo onderschept slim de pass. Vantongerloo geeft de bal voor. Padín rent richting de bal. Padín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:2

9e minuut.
Vantongerloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantongerloo geeft een hoge lob. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín is nu in balbezit. Padín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Padín rent richting de bal. Padín draait met de bal, schiet en ... De Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarabok rent richting de bal. Sarabok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:3

13e minuut.
Demol kopt de bal weg. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Deleu zijn tegenspeler op de grond. Deleu krijgt een gele kaart. Padín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Padín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sarabok heeft problemen om de bal te vangen. Sarabok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Philips de bal onder controle te krijgen. Nonckiewicz is nu in balbezit. Nonckiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Padín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:4

18e minuut.
Leemans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kervyn de Lettenhove de bal. Kervyn de Lettenhove met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. De Decker bokst de bal weg.

23e minuut.
Demol probeert de bal met de borst te controleren. Demol passt de bal zonder na te denken. D`hoker met een sublieme pass. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kervyn de Lettenhove is nu in balbezit. Kervyn de Lettenhove passt de bal zonder na te denken. Daar is Leemans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín onderschept slim de pass. Padín speelt de bal door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:5

33e minuut.
Plaskie passt de bal met de wreef. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers geeft de bal voor. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:6

36e minuut.
Daar is Padín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padín passt de bal zonder na te denken. D`hoker speelt de bal door. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker speelt de bal door. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín haalt uit met een fantastische trap. De Decker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leemans heeft problemen om de bal te vangen. Padín onderschept slim de pass. Padín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Kruibeke 80%, United Leuven 20%.
Club Kruibeke - United Leuven 0:7

47e minuut.
Kervyn de Lettenhove rent richting de bal. Kervyn de Lettenhove geeft de bal voor. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Padín rent richting de bal. Padín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:8

51e minuut.
Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker passt de bal in één keer door. Padín is nu in balbezit. Padín draait met de bal, schiet en ... De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok passt de bal zonder na te denken. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:9

55e minuut.
Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deleu is nu in balbezit. D`hoker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`hoker krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Demol met een snelle inworp. Klungelig pakt Kervyn de Lettenhove de bal. Kervyn de Lettenhove geeft de bal voor. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:10

61e minuut.
Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz passt de bal zonder na te denken. Leemans rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:11

63e minuut.
D`hoker met een sublieme pass. Vantongerloo rent richting de bal. Vantongerloo passt de bal met de wreef. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarabok neemt de hoekschop. Nonckiewicz rent richting de bal. Nonckiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:12

65e minuut.
Demol geeft een lange en hoge pass. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok passt de bal in één keer door. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vantongerloo is nu in balbezit. Vantongerloo passt de bal zonder na te denken. Padín is nu in balbezit. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sels kopt de bal weg. Droesbeke heeft problemen om de bal te vangen. Nonckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok passt de bal zonder na te denken. Padín is nu in balbezit. Padín schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leemans de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:13

78e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padín. Jongh raakt geblesseerd tijdens het duel. Deleu met een snel genomen vrije trap. Segers kopt de bal weg. Nonckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ... De Decker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leemans is nu in balbezit. Padín onderschept slim de pass. Padín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:14

81e minuut.
Leemans rent richting de bal. D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker passt de bal met de wreef. Padín heeft problemen om de bal te vangen. Padín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Deleu de bal. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín schiet op doel. De Decker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:15

83e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker passt de bal in één keer door. Padín bereikt de bal nog maar net als eerste. Padín draait met de bal, schiet en ... De Decker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:16

84e minuut.
D`hoker rent richting de bal. Philips verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabok verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:17

90e minuut.
Demol geeft de bal voor. Leemans heeft problemen om de bal te vangen. Padín rent richting de bal. Padín schiet op doel. De Decker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - United Leuven 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Kruibeke 90%, United Leuven 10%.
Club Kruibeke - United Leuven 0:18