Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBruges1891 Faust
Normal Tactiek Neo2
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Smolders onderschept slim de pass. Ronsse geeft de bal voor. Poorter speelt de bal door. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Luyten is nu in balbezit. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vanderschelden onderschept slim de pass. Vanderschelden geeft een hoge lob. Waele kopt de bal weg. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Waele passt de bal in één keer door. Ydens heeft problemen om de bal te vangen. Ydens met een sublieme pass. Putte heeft problemen om de bal te vangen. Putte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:1

17e minuut.
de Bakker passt de bal zonder na te denken. Waele rent richting de bal. Waele geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Putte de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:2

17e minuut.
Devisch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beutels de bal. Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:3

21e minuut.
Inworp. Ydens met een snelle inworp. Poorter is nu in balbezit. Poorter geeft de bal voor. Putte krijgt zijn hoofd ertegen. Devos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Carlier verovert de bal door een tackle van achteren. Carlier passt de bal in één keer door. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Waele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronsse probeert naar een medespeler te passen. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte haalt uit met een fantastische trap. Devos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:4

28e minuut.
Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter passt de bal in één keer door. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele draait met de bal, schiet en ... Devos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:5

28e minuut.
Daar is Devisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devisch probeert naar een medespeler te passen. Luyten kan de bal niet met de borst controleren. Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Devos trapt de bal weg van het doel. Smolders rent richting de bal. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Putte is nu in balbezit. Putte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ronsse is nu in balbezit. Waele verovert de bal door een tackle van achteren. Waele speelt de bal door. Daar is Putte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smolders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolders passt de bal zonder na te denken. Putte rent richting de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Luyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter onderschept slim de pass. Poorter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ydens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ydens geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ydens passt de bal zonder na te denken. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter geeft een hoge lob. Waele is nu in balbezit. Waele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:6

44e minuut.
Smolders onderschept slim de pass. Smolders speelt de bal door. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter heeft problemen om de bal te vangen. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Devos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
de Beucker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ydens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBruges1891 82%, Faust 18%.
FcBruges1891 - Faust 0:7

47e minuut.
Prinsier probeert naar een medespeler te passen. Waele rent richting de bal. Waele speelt de bal door. Putte is nu in balbezit. Putte draait met de bal, schiet en ... Devos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:8

49e minuut.
Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele geeft een lange en hoge pass. de Beucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte onderschept slim de pass. Putte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Smolders probeert naar een medespeler te passen. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele bereikt de bal nog maar net als eerste. Waele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:9

52e minuut.
de Bakker geeft de bal voor. Smekens heeft problemen om de bal te vangen. Waele is nu in balbezit. Waele draait met de bal, schiet en ... Devos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:10

53e minuut.
Devisch speelt de bal door. Daar is Beutels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putte is nu in balbezit. Putte heeft problemen om de bal te vangen. Putte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:11

55e minuut.
Smolders passt de bal in één keer door. Waele rent richting de bal. Waele draait met de bal, schiet en ... Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:12

55e minuut.
Beutels heeft problemen om de bal te vangen. Putte is nu in balbezit. Waele rent richting de bal. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Putte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Putte passt de bal in één keer door. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter met een sublieme pass. Waele rent richting de bal. Waele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Waele is nu in balbezit. Waele passt de bal zonder na te denken. Putte rent richting de bal. Putte haalt uit met een fantastische trap. Devos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:13

63e minuut.
Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de Beucker de bal onder controle te krijgen. Devos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:14

66e minuut.
Prat met een sublieme pass. Putte rent richting de bal. Putte passt de bal met de wreef. Poorter is nu in balbezit. Poorter draait met de bal, schiet en ... Devos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:15

70e minuut.
Poorter rent richting de bal. Putte bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter rent richting de bal. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:16

71e minuut.
Waele onderschept slim de pass. Waele passt de bal zonder na te denken. Putte is nu in balbezit. Putte haalt uit met een fantastische trap. Devos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:17

72e minuut.
Carlier rent richting de bal. Putte onderschept slim de pass. Luyten rent richting de bal. Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:18

77e minuut.
Poorter passt de bal zonder na te denken. Ydens rent richting de bal. Ydens geeft een lange en hoge pass. Waele rent richting de bal. Waele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Smolders is nu in balbezit. Smolders probeert naar een medespeler te passen. Ronsse is nu in balbezit. Waele is nu in balbezit. Waele haalt uit met een fantastische trap. Devos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ronsse is nu in balbezit. Ronsse geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolders geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devos probeert wanhopig de bal te grijpen. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:19

81e minuut.
Poorter met een sublieme pass. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Waele is nu in balbezit. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel. Devos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:20

83e minuut.
Van Brussel geeft de bal voor. Waele kopt de bal weg. Daar is Smekens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putte rent richting de bal. Putte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:21

86e minuut.
Smolders onderschept slim de pass. Smolders geeft de bal voor. de Beucker heeft problemen om de bal te vangen. Putte verovert de bal door een tackle van achteren. Putte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBruges1891 - Faust 0:22

88e minuut.
Smekens geeft de bal voor. Ydens rent richting de bal. Ydens geeft de bal voor. Waele is nu in balbezit. Waele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBruges1891 87%, Faust 13%.
FcBruges1891 - Faust 0:22