Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakkerstraat FC Lisper
Normal Tactiek spitsen naasteen
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Pissetti kopt de bal weg. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen passt de bal met de wreef. Solano is nu in balbezit. Solano draait met de bal, schiet en ... Van Dyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:1

3e minuut.
Solano met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoelen de bal. Pissetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hoelen geeft de bal voor. Solano springt en kopt de bal. Deneuker is nu in balbezit. Deneuker speelt de bal door. Houben geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Husson passt de bal met de wreef. Clappaert heeft problemen om de bal te vangen. Clappaert probeert naar een medespeler te passen. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans schiet op doel. Van Dyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Everaert heeft problemen om de bal te vangen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:2

14e minuut.
Hoebroeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans rent richting de bal. Clappaert rent richting de bal. Clappaert geeft een lange en hoge pass. Coppejans maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pissetti passt de bal zonder na te denken. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen passt de bal in één keer door. Daar is Coppejans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppejans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Van Dyck met een harde bal richting middenveld. Pissetti kopt de bal weg. Solano speelt de bal door. Coppejans rent richting de bal. Coppejans schiet op doel. Van Dyck bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oostenbach rent richting de bal. Oostenbach geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clappaert met een snelle inworp. Coppejans geeft een lange en hoge pass. Van Dyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Clappaert is nu in balbezit. Clappaert geeft een hoge lob. Solano kopt de bal weg. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Solano geeft de bal voor. Oostenbach heeft problemen om de bal te vangen. Husson is nu in balbezit. Coppejans onderschept slim de pass. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Solano probeert naar een medespeler te passen. Coppejans is nu in balbezit. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap. Van Dyck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Van Dyck met een sublieme pass. Houben kopt de bal weg. Bervoets heeft problemen om de bal te vangen. Coppejans rent richting de bal. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Van Dyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Solano is nu in balbezit. Everaert onderschept slim de pass. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans haalt uit met een fantastische trap. Van Dyck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:3

43e minuut.
Van Dyck probeert naar een medespeler te passen. Pissetti kopt de bal weg. Hoelen rent richting de bal. Hoelen geeft een lange en hoge pass. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Dyck niet meer kan verder spelen. Parret komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hoelen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solano de bal. Claes rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano haalt uit met een fantastische trap. Parret bokst de bal weg. Coppejans rent richting de bal. Coppejans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 85%, Lisper 15%.
Bakkerstraat FC - Lisper 0:4

47e minuut.
Pissetti passt de bal in één keer door. Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Hoelen passt de bal met de wreef. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:5

48e minuut.
Hoelen heeft problemen om de bal te vangen. Solano rent richting de bal. Solano passt de bal zonder na te denken. Coppejans rent richting de bal. Coppejans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Solano rent richting de bal. Solano passt de bal zonder na te denken. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans schiet op doel. Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:6

54e minuut.
Houben probeert naar een medespeler te passen. Clappaert speelt de bal door. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Parret maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:7

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoelen met de inworp. Houben is nu in balbezit. Houben geeft de bal voor. Coppejans krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:8

59e minuut.
Husson speelt de bal door. Houben rent richting de bal. Houben passt de bal in één keer door. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Parret probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Houben kopt de bal weg. Coppejans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppejans passt de bal met de wreef. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Deneuker met een snelle inworp. Clappaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Clappaert passt de bal zonder na te denken. Coppejans rent richting de bal. Coppejans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:9

64e minuut.
Pissetti probeert naar een medespeler te passen. Hoelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoelen speelt de bal door. Houben rent richting de bal. Houben geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Houben met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Everaert rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Clappaert met de inworp. Houben is nu in balbezit. Houben geeft een hoge lob. Hoelen is nu in balbezit. Hoelen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coppejans is nu in balbezit. Coppejans geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:10

78e minuut.
Solano geeft de bal voor. Oostenbach is nu in balbezit. Coppejans begaat een overtreding. Oostenbach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oostenbach kan niet meer verder spelen. Degraeve komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Parret trapt de bal weg van het doel. Hoelen rent richting de bal. Hoelen passt de bal zonder na te denken. Coppejans rent richting de bal. Coppejans draait met de bal, schiet en ... Parret bokst de bal weg. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakkerstraat FC - Lisper 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakkerstraat FC 90%, Lisper 10%.
Bakkerstraat FC - Lisper 0:11