Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxenal FC sint niklaas fc
442 Tactiek FreKampioen
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 44.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Francken speelt de bal door. Daar is Jooris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedde rent richting de bal. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal schiet op doel. Jacobs bokst de bal weg. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:1

8e minuut.
Naesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal onderschept slim de pass. Portugal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:2

10e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Dedde speelt de bal door. Harutyunyan speelt de bal door. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jacobs trapt de bal weg. Harutyunyan kopt de bal weg. Castelein rent richting de bal. Óculinhos verovert de bal door een tackle van achteren. Óculinhos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jacobs met een harde bal richting middenveld. Camarena speelt de bal door. Dedde probeert naar een medespeler te passen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal schiet op doel. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dedde zal de hoekschop nemen. Portugal kopt de bal weg. Óculinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Óculinhos schiet op doel. Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bouvier heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:3

15e minuut.
Bouvier geeft de bal voor. Dedde is nu in balbezit. Dedde passt de bal met de wreef. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Bouvier rent richting de bal. Óculinhos onderschept slim de pass. Óculinhos schiet op doel. Jacobs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portugal is nu in balbezit. Portugal draait met de bal, schiet en ... Jacobs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Francken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Assche de bal. Dedde met een sublieme pass. Portugal is nu in balbezit. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Jacobs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:4

21e minuut.
Klungelig pakt Portugal de bal. Castelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal onderschept slim de pass. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Jacobs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:5

23e minuut.
Bouvier speelt de bal door. Borlée probeert naar een medespeler te passen. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Portugal springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Harutyunyan passt de bal in één keer door. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:6

29e minuut.
Turek kopt de bal weg. Castelein heeft problemen om de bal te vangen. Portugal is nu in balbezit. Portugal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:7

33e minuut.
Doeltrap. Fathi met een harde bal richting middenveld. Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan passt de bal met de wreef. Óculinhos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:8

35e minuut.
Harutyunyan passt de bal in één keer door. Óculinhos is nu in balbezit. Harutyunyan speelt de bal door. Portugal is nu in balbezit. Portugal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:9

39e minuut.
Turek probeert naar een medespeler te passen. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan passt de bal met de wreef. Óculinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Óculinhos haalt uit met een fantastische trap. Jacobs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dedde geeft de bal voor. Harutyunyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouvier de bal. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:10

41e minuut.
Dedde is nu in balbezit. Dedde speelt de bal door. Portugal rent richting de bal. Portugal haalt uit met een fantastische trap. Bouvier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacobs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Portugal verovert de bal door een tackle van achteren. Portugal met een sublieme pass. Óculinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Óculinhos schiet op doel. Jacobs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:11

45e minuut.
Dedde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedde met een sublieme pass. Castelein heeft problemen om de bal te vangen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxenal FC 92%, sint niklaas fc 8%.
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:12

46e minuut.
Óculinhos is nu in balbezit. Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Harutyunyan passt de bal zonder na te denken. Portugal is nu in balbezit. Portugal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:13

50e minuut.
Sterchele onderschept slim de pass. Sterchele passt de bal met de wreef. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:14

51e minuut.
Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal verovert de bal door een tackle van achteren. Castelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal onderschept slim de pass. Portugal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:15

53e minuut.
Speliers onderschept slim de pass. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek passt de bal zonder na te denken. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Camarena kopt de bal weg. Óculinhos is nu in balbezit. Portugal is nu in balbezit. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Óculinhos probeert de bal met de borst te controleren. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan passt de bal in één keer door. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken is nu in balbezit. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Camarena probeert de bal aan de voet te houden. Turek is nu in balbezit. Turek geeft een lange en hoge pass. Portugal is nu in balbezit. Portugal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Harutyunyan is nu in balbezit. Harutyunyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Óculinhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal draait met de bal, schiet en ... Jacobs bokst de bal weg. Portugal rent richting de bal. Portugal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:16

75e minuut.
Dedde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedde speelt de bal door. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal schiet op doel. Bouvier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Jacobs trapt de bal weg. Turek kopt de bal weg. Daar is Francken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portugal rent richting de bal. Portugal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:17

83e minuut.
Francken rent richting de bal. Francken geeft de bal voor. Turek kopt de bal weg. Óculinhos heeft problemen om de bal te vangen. Óculinhos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Óculinhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouvier rent richting de bal. Óculinhos onderschept slim de pass. Óculinhos haalt uit met een fantastische trap. Jacobs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Van Assche rent richting de bal. Van Assche speelt de bal door. Daar is Óculinhos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Camarena met een sublieme pass. Óculinhos is nu in balbezit. Óculinhos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Portugal schiet op doel. Francken probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dedde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Francken rent richting de bal. Óculinhos onderschept slim de pass. Óculinhos haalt uit met een fantastische trap. Jacobs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:18

90e minuut.
Harutyunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Portugal kopt de bal weg. Óculinhos rent richting de bal. Óculinhos schiet op doel. Jacobs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxenal FC 84%, sint niklaas fc 16%.
Maxenal FC - sint niklaas fc 0:18