Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Lovendegem SixSons
Normal Tactiek 6sons_8
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 60.2
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
hopeloos Verdedigen solide


1e minuut.
de Heusch onderschept slim de pass. de Heusch passt de bal zonder na te denken. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel. Custers probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gânsac zal de hoekschop nemen. Vannuten springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Habuczki met een sublieme pass. Gânsac rent richting de bal. Gânsac met een sublieme pass. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:1

7e minuut.
Pendiye met een sublieme pass. Klungelig pakt Vannuten de bal. Vannuten passt de bal zonder na te denken. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:2

8e minuut.
Baeyens rent richting de bal. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye geeft een lange en hoge pass. de Heusch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:3

11e minuut.
Vannuten heeft problemen om de bal te vangen. Foroni rent richting de bal. Foroni passt de bal in één keer door. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:4

12e minuut.
Gânsac probeert de bal aan de voet te houden. Foroni rent richting de bal. Foroni speelt de bal door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meysmans probeert wanhopig de bal te grijpen. Meysmans probeert naar een medespeler te passen. Foroni kopt de bal weg. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:5

15e minuut.
Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Custers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vannuten raakt geblesseerd tijdens het duel. Custers met een sublieme pass. Foroni neemt de penalty, wat een uithaal! Meysmans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:6

16e minuut.
de Heusch rent richting de bal. Brouckaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Heusch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strobbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vannuten krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Meysmans trapt de bal weg van het doel. Gânsac kopt de bal weg. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Clercq is nu in balbezit. Gânsac verovert de bal door een tackle van achteren. Gânsac met een sublieme pass. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Annaert trapt de bal weg van het doel. Baeyens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten passt de bal zonder na te denken. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pendiye speelt de bal door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten passt de bal zonder na te denken. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch haalt uit met een fantastische trap. Meysmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van den Broeck rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:7

24e minuut.
Foroni passt de bal zonder na te denken. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac passt de bal in één keer door. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pendiye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vannuten de bal. Brouckaert rent richting de bal. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Foroni geeft een lange en hoge pass. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Meysmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Annaert de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:8

28e minuut.
Gânsac passt de bal met de wreef. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. Foroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Foroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:9

28e minuut.
Philippe passt de bal zonder na te denken. Pendiye rent richting de bal. Pendiye met een sublieme pass. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:10

32e minuut.
Bogoescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vannuten de bal. Vannuten passt de bal zonder na te denken. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Meysmans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
de Heusch heeft problemen om de bal te vangen. Foroni rent richting de bal. Foroni passt de bal zonder na te denken. Vannuten rent richting de bal. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bogoescu speelt de bal door. Vannuten rent richting de bal. Vannuten passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Heusch de bal. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:11

37e minuut.
Vannuten geeft een hoge lob. Gânsac rent richting de bal. Gânsac passt de bal in één keer door. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:12

39e minuut.
Pendiye verovert de bal door een tackle van achteren. Pendiye geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Custers de bal. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gânsac is nu in balbezit. Gânsac geeft de bal voor. Annaert kan de bal niet met de borst controleren. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:13

42e minuut.
Millecamps is nu in balbezit. Gânsac verovert de bal door een tackle van achteren. Gânsac probeert naar een medespeler te passen. de Heusch heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:14

45e minuut.
Pendiye heeft problemen om de bal te vangen. Pendiye passt de bal zonder na te denken. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 87%, SixSons 13%.
Rapide Lovendegem - SixSons 0:15

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Custers de bal onder controle te krijgen. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye geeft een hoge lob. Vannuten springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:16

49e minuut.
Foroni passt de bal met de wreef. Vannuten rent richting de bal. Vannuten passt de bal met de wreef. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:17

50e minuut.
Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Foroni met een sublieme pass. Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:18

56e minuut.
de Heusch geeft de bal voor. Pendiye geeft een lange en hoge pass. Baeyens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
de Heusch speelt de bal door. Pendiye rent richting de bal. Pendiye speelt de bal door. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Meysmans trapt de bal weg. Bogoescu kopt de bal weg. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:19

62e minuut.
Foroni passt de bal zonder na te denken. Pendiye probeert naar een medespeler te passen. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel. Meysmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:20

63e minuut.
Meysmans met een harde bal richting middenveld. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac passt de bal zonder na te denken. de Heusch rent richting de bal. de Heusch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:21

65e minuut.
Foroni met een sublieme pass. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten passt de bal zonder na te denken. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Foroni verovert de bal door een tackle van achteren. de Heusch rent richting de bal. de Heusch passt de bal zonder na te denken. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:22

68e minuut.
Meysmans trapt de bal weg van het doel. Gânsac kopt de bal weg. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten haalt uit met een fantastische trap. Meysmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:23

70e minuut.
de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch met een sublieme pass. Vannuten rent richting de bal. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:24

72e minuut.
Schoofs heeft problemen om de bal te vangen. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye met een sublieme pass. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Foroni geeft een hoge lob. Annaert heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Meysmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:25

76e minuut.
Vannuten rent richting de bal. Vannuten passt de bal in één keer door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ... Annaert probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vannuten is nu in balbezit. Vannuten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de Heusch de bal. de Heusch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:26

81e minuut.
Pendiye met een sublieme pass. Foroni kan de bal niet met de borst controleren. Vannuten is nu in balbezit. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:27

84e minuut.
Bogoescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brouckaert rent richting de bal. de Heusch begaat een overtreding. de Heusch krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Brouckaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brouckaert met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strobbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foroni geeft een lange en hoge pass. Vannuten rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:28

86e minuut.
Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foroni rent richting de bal. Foroni passt de bal in één keer door. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Meysmans trapt de bal weg van het doel. Strobbe kopt de bal weg. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:29

87e minuut.
Polet probeert naar een medespeler te passen. Clercq heeft problemen om de bal te vangen. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Meysmans trapt de bal weg. Gânsac kopt de bal weg. Daar is Annaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch bereikt de bal nog maar net als eerste. de Heusch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vannuten bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Lovendegem - SixSons 0:30

90e minuut.
Daar is Polet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polet passt de bal zonder na te denken. Van den Broeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten onderschept slim de pass. Vannuten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Lovendegem 83%, SixSons 17%.
Rapide Lovendegem - SixSons 0:30