Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Edegem fcvdendereh
Normal Tactiek 1 diepe spits
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Benteke de bal. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi geeft een hoge lob. Fallacara springt en kopt de bal. Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:1

6e minuut.
Verbist met een sublieme pass. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi passt de bal met de wreef. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Fallacara rent richting de bal. Falzetti Giusti rent richting de bal. Falzetti Giusti passt de bal met de wreef. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bianchessi met een snelle inworp. Verbist met een sublieme pass. Falzetti Giusti geeft de bal voor. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:3

12e minuut.
Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist passt de bal zonder na te denken. Falzetti Giusti rent richting de bal. Falzetti Giusti schiet op doel. Lemmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:4

14e minuut.
Falzetti Giusti speelt de bal door. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi passt de bal met de wreef. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Lemmens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:5

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandeurzen trapt de bal weg van het doel. Verbist kopt de bal weg. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Lemmens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falzetti Giusti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verbist geeft een lange en hoge pass. Lemmens bokst de bal weg. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeurzen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fallacara raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fallacara neemt zijn aanloop. Lemmens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Treichl passt de bal in één keer door. Daar is Falzetti Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falzetti Giusti speelt de bal door. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:6

21e minuut.
Fallacara passt de bal met de wreef. Bianchessi controleert de bal met de borst. Bianchessi geeft een lange en hoge pass. Fallacara krijgt zijn hoofd ertegen. Lemmens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:7

24e minuut.
Fallacara passt de bal in één keer door. Falzetti Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzetti Giusti probeert naar een medespeler te passen. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:8

26e minuut.
Treichl speelt de bal door. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara heeft problemen om de bal te vangen. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:9

28e minuut.
Van de Vijver rent richting de bal. Treichl verovert de bal door een tackle van achteren. Treichl passt de bal in één keer door. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Lemmens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi passt de bal in één keer door. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bianchessi onderschept slim de pass. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Deman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lemmens speelt de bal door. Verbist kopt de bal weg. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Lemmens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:10

32e minuut.
Van de Vijver met een sublieme pass. Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiers passt de bal met de wreef. Bianchessi rent richting de bal. Bianchessi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Lemmens trapt de bal weg van het doel. Verbist kopt de bal weg. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lemmens met een harde bal richting middenveld. Verbist kopt de bal weg. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:11

36e minuut.
Fiers passt de bal met de wreef. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:12

39e minuut.
Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist met een sublieme pass. Bianchessi speelt de bal door. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lemmens trapt de bal weg. Verbist kopt de bal weg. Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi onderschept slim de pass. Bianchessi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Bianchessi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchessi passt de bal in één keer door. Verbist met een sublieme pass. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Verbist onderschept slim de pass. Verbist passt de bal in één keer door. Fallacara heeft problemen om de bal te vangen. Fallacara draait met de bal, schiet en ... Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 85%, fcvdendereh 15%.
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:13

50e minuut.
Bianchessi is nu in balbezit. Benteke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchessi geeft een hoge lob. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:14

51e minuut.
Bianchessi passt de bal zonder na te denken. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist passt de bal in één keer door. Daar is Fallacara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:15

56e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:16

57e minuut.
Van de Vijver passt de bal in één keer door. Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi geeft een lange en hoge pass. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:17

59e minuut.
Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi passt de bal zonder na te denken. Daar is Verbist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fallacara rent richting de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:18

62e minuut.
Bianchessi is nu in balbezit. Bianchessi met een sublieme pass. Verbist rent richting de bal. Bianchessi geeft de bal voor. Fallacara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Bianchessi rent richting de bal. Hongenaert met een sublieme pass. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Lemmens trapt de bal weg van het doel. Verbist kopt de bal weg. Fallacara rent richting de bal. Fallacara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lemmens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemmens met een sublieme pass. Verbist kopt de bal weg. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ivanko onderschept slim de pass. Ivanko geeft de bal voor. Bianchessi is nu in balbezit. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Verbist passt de bal in één keer door. Treichl geeft de bal voor. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara verovert de bal door een tackle van achteren. Fallacara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dedu geeft een hoge lob. Bianchessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:19

77e minuut.
Verbist passt de bal zonder na te denken. Bianchessi rent richting de bal. Bianchessi passt de bal zonder na te denken. Fallacara is nu in balbezit. Fallacara schiet op doel. Lemmens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:20

79e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. Fallacara heeft problemen om de bal te vangen. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Lemmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:21

80e minuut.
Van de Vijver probeert naar een medespeler te passen. Fiers is nu in balbezit. Fallacara bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist rent richting de bal. Verbist schiet op doel. De bal raakt de paal. Lemmens probeert naar een medespeler te passen. Verbist kopt de bal weg. Klungelig pakt Fallacara de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Treichl passt de bal in één keer door. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara is nu in balbezit. Verbist bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:22

84e minuut.
Inworp. Bianchessi met de inworp. Verbist rent richting de bal. Verbist geeft de bal voor. Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fallacara passt de bal in één keer door. Bianchessi probeert naar een medespeler te passen. Fallacara rent richting de bal. Fallacara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:23

88e minuut.
Fallacara is nu in balbezit. Verbist is nu in balbezit. Verbist passt de bal zonder na te denken. Falzetti Giusti is nu in balbezit. Falzetti Giusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Lemmens met een harde bal richting middenveld. Verbist kopt de bal weg. Klungelig pakt Fallacara de bal. Fallacara haalt uit met een fantastische trap. Lemmens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bianchessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchessi schiet op doel. Lemmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 84%, fcvdendereh 16%.
Rapid Edegem - fcvdendereh 0:24