Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
URS Du Assenede barcian 13
Normal Tactiek barcian
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 54
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Palczewski kopt de bal weg. Raekelboom heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden is nu in balbezit. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Origi met een sublieme pass. Teterin geeft een hoge lob. Kotyrba kopt de bal weg. Pache rent richting de bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Degraeve kopt de bal weg. Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:1

8e minuut.
Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... Origi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een lange en hoge pass. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:2

18e minuut.
Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Palczewski rent richting de bal. Palczewski passt de bal met de wreef. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Geukens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raekelboom onderschept slim de pass. Palczewski geeft een lange en hoge pass. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matabuena Delgado onderschept slim de pass. Matabuena Delgado speelt de bal door. Pache is nu in balbezit. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pache draait met de bal, schiet en ... Origi met een sublieme pass. Teterin kopt de bal weg. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:3

32e minuut.
Daar is Degraeve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba rent richting de bal. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:4

34e minuut.
Palczewski geeft een hoge lob. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:5

35e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Padilla de bal. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Pache is nu in balbezit. Pache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Teterin verovert de bal door een tackle van achteren. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:6

38e minuut.
Palczewski probeert naar een medespeler te passen. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Degraeve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Origi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:7

39e minuut.
Klungelig pakt Raman de bal. Kotyrba rent richting de bal. Daar is Kotyrba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap. Origi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:8

41e minuut.
Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba met een sublieme pass. Degraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache onderschept slim de pass. Pache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matabuena Delgado passt de bal zonder na te denken. Raekelboom is nu in balbezit. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba schiet op doel. Origi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:9

45e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado passt de bal zonder na te denken. Pache rent richting de bal. Pache draait met de bal, schiet en ... Origi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 90%, barcian 13 10%.
URS Du Assenede - barcian 13 0:9

46e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado passt de bal in één keer door. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado passt de bal in één keer door. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Padilla met de inworp. Klungelig pakt Matabuena Delgado de bal. Matabuena Delgado passt de bal met de wreef. Padilla geeft een lange en hoge pass. Kotyrba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:10

51e minuut.
Dobrilă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă met een sublieme pass. Padilla speelt de bal door. Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Origi trapt de bal weg van het doel. Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal met de wreef. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nagi geeft een hoge lob. Daar is Raekelboom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Anders kopt de bal weg. Matabuena Delgado probeert naar een medespeler te passen. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel. Origi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:11

56e minuut.
Nagi kopt de bal weg. Padilla is nu in balbezit. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Padilla kopt de bal weg. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado passt de bal in één keer door. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:12

59e minuut.
Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado geeft een hoge lob. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel. Origi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:13

62e minuut.
Pache rent richting de bal. Matabuena Delgado is nu in balbezit. Matabuena Delgado passt de bal in één keer door. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Origi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:14

64e minuut.
Palczewski met de inworp. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado speelt de bal door. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Nagi geeft een lange en hoge pass. Degraeve kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Devisch de bal onder controle te krijgen. Matabuena Delgado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Origi trapt de bal weg van het doel. Padilla kopt de bal weg. Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi geeft een hoge lob. Kotyrba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pache is nu in balbezit. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:15

70e minuut.
Matabuena Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Matabuena Delgado passt de bal met de wreef. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. Origi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:16

73e minuut.
Dobrilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pache passt de bal met de wreef. Kotyrba rent richting de bal. Kotyrba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Raekelboom geeft de bal voor. Anders kopt de bal weg. Klungelig pakt Matabuena Delgado de bal. Matabuena Delgado geeft een hoge lob. Degraeve probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Matabuena Delgado is nu in balbezit. Raekelboom rent richting de bal. Palczewski geeft een hoge lob. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Origi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:17

80e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een lange en hoge pass. Kotyrba kopt de bal weg. Pache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pache haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Teterin kopt de bal weg. Matabuena Delgado rent richting de bal. Matabuena Delgado passt de bal zonder na te denken. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:18

83e minuut.
Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba passt de bal zonder na te denken. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache draait met de bal, schiet en ... Origi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:19

85e minuut.
Anders geeft een lange en hoge pass. Pache controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degraeve. Degraeve krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Anders probeert de bal met de borst te controleren. Anders speelt de bal door. Matabuena Delgado geeft de bal voor. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:20

87e minuut.
Raman met een sublieme pass. Klungelig pakt De Decker de bal. Pache verovert de bal door een tackle van achteren. Pache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
URS Du Assenede - barcian 13 0:21

90e minuut.
Palczewski is nu in balbezit. Palczewski passt de bal zonder na te denken. Padilla speelt de bal door. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: URS Du Assenede 91%, barcian 13 9%.
URS Du Assenede - barcian 13 0:21