Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SenOHL JASTA
Normal Tactiek AAA
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Gherman rent richting de bal. Gherman geeft de bal voor. Bisconti probeert naar een medespeler te passen. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:1

4e minuut.
Bouter probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet heeft problemen om de bal te vangen. Łacek verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

6e minuut.
Verbeek is nu in balbezit. Łacek verovert de bal door een tackle van achteren. Łacek speelt de bal door. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Vossen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:2

7e minuut.
Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman geeft een hoge lob. Bruckmann kopt de bal weg. Gdyński rent richting de bal. Gdyński schiet op doel. Vossen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert geeft de bal voor. Inworp. Gherman met de inworp. Delouvroy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:3

11e minuut.
Gdyński is nu in balbezit. Gdyński passt de bal met de wreef. Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann schiet op doel. Vossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Łacek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łacek geeft de bal voor. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Vossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:4

16e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Broeckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spitaels met een snel genomen vrije trap. Daar is Verbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński probeert naar een medespeler te passen. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek schiet op doel. Vossen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Łacek rent richting de bal. Łacek geeft de bal voor. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Vossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:5

20e minuut.
Broeckx heeft problemen om de bal te vangen. Broeckx met een sublieme pass. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Vossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:6

23e minuut.
Gdyński rent richting de bal. Łacek is nu in balbezit. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński schiet op doel. Vossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:7

26e minuut.
Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Łacek met een sublieme pass. Bruckmann probeert de bal met de borst te controleren. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Łacek rent richting de bal. Łacek geeft de bal voor. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Vossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:8

40e minuut.
Inworp. Gherman met een snelle inworp. Delouvroy geeft een hoge lob. Gdyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Vossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Berendoncks is nu in balbezit. Sultanov verovert de bal door een tackle van achteren. Sultanov geeft de bal voor. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:9

44e minuut.
Bisconti passt de bal zonder na te denken. Verbeek is nu in balbezit. Gdyński onderschept slim de pass. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SenOHL 84%, JASTA 16%.
SenOHL - JASTA 0:9

46e minuut.
Delouvroy verovert de bal door een tackle van achteren. Delouvroy geeft een lange en hoge pass. Łacek kopt de bal weg. Gdyński rent richting de bal. Gdyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Faucompret rent richting de bal. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński passt de bal met de wreef. Bruckmann rent richting de bal. Bruckmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hauwaert heeft problemen om de bal te vangen. Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman probeert naar een medespeler te passen. Łacek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gherman onderschept slim de pass. Gherman geeft een lange en hoge pass. Łacek is nu in balbezit. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Vossen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łacek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:10

60e minuut.
Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti passt de bal met de wreef. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:11

63e minuut.
Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Łacek passt de bal met de wreef. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gdyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:12

64e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet passt de bal in één keer door. Bovyn rent richting de bal. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński schiet op doel. Vossen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Siau rent richting de bal. Bisconti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siau. Siau krijgt een gele kaart. Gherman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bisconti met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckmann haalt uit met een fantastische trap. Vossen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hauwaert speelt de bal door. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti probeert naar een medespeler te passen. Łacek rent richting de bal. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:13

73e minuut.
Spitaels verovert de bal door een tackle van achteren. Spitaels geeft een lange en hoge pass. Łacek is nu in balbezit. Gdyński rent richting de bal. Gdyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delouvroy met een snelle inworp. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón geeft een hoge lob. Łacek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Delouvroy met een sublieme pass. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński speelt de bal door. Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:14

81e minuut.
Gdyński passt de bal met de wreef. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bruckmann draait met de bal, schiet en ... Vossen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:15

83e minuut.
Swerdtfegers geeft een hoge lob. Spitaels rent richting de bal. Spitaels geeft de bal voor. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Vossen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:16

85e minuut.
Gdyński kopt de bal weg. Daar is Verbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:17

86e minuut.
Broeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Delouvroy geeft een lange en hoge pass. Łacek is nu in balbezit. Łacek haalt uit met een fantastische trap. Vossen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SenOHL - JASTA 0:18

89e minuut.
Łacek is nu in balbezit. Verbeek rent richting de bal. Verbeek geeft de bal voor. Łacek heeft problemen om de bal te vangen. Łacek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bisconti neemt de hoekschop. Łacek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SenOHL 85%, JASTA 15%.
SenOHL - JASTA 0:18