Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CharleKing Football Club Real Nuevos
Normal Tactiek ik8
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Zhotev met de inworp. Laursen rent richting de bal. Laursen passt de bal zonder na te denken. de Vriendt is nu in balbezit. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Laursen passt de bal met de wreef. Daar is de Vriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Vriendt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Vriendt legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:1

9e minuut.
Laurijssen met een sublieme pass. Philips is nu in balbezit. Boterberg rent richting de bal. Poucke onderschept slim de pass. Poucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:2

17e minuut.
Laursen probeert naar een medespeler te passen. Poucke probeert de bal aan de voet te houden. Boterberg rent richting de bal. Laursen verovert de bal door een tackle van achteren. Laursen geeft de bal voor. Bresseleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Laursen speelt de bal door. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev geeft een hoge lob. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bresseleers met een harde bal richting middenveld. Laursen kopt de bal weg. Zhotev rent richting de bal. Zhotev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bresseleers probeert naar een medespeler te passen. Mattos rent richting de bal. Laurijssen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laurijssen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mattos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mattos met een snel genomen vrije trap. de Vriendt kopt de bal weg. Daar is Boterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poucke rent richting de bal. Poucke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Boterberg rent richting de bal. Laursen verovert de bal door een tackle van achteren. Laursen probeert naar een medespeler te passen. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Poucke passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Buyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vriendt is nu in balbezit. de Vriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:3

28e minuut.
de Vriendt is nu in balbezit. Van Buyten is nu in balbezit. de Vriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bresseleers met een sublieme pass. Cool kopt de bal weg. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zhotev probeert naar een medespeler te passen. Poucke is nu in balbezit. Poucke passt de bal zonder na te denken. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zhotev met de inworp. Laursen is nu in balbezit. Laursen passt de bal zonder na te denken. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt schiet op doel. Bresseleers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Paeme onderschept slim de pass. Zhotev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhotev speelt de bal door. Poucke is nu in balbezit. Poucke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vervaecke probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhotev met de inworp. Laursen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laursen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zhotev passt de bal zonder na te denken. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt passt de bal in één keer door. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CharleKing Football Club 84%, Real Nuevos 16%.
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:4

46e minuut.
Poucke passt de bal in één keer door. Cool heeft problemen om de bal te vangen. Cool geeft een lange en hoge pass. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cool probeert naar een medespeler te passen. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Paeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke onderschept slim de pass. Poucke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Van den Broeck geeft de bal voor. Poucke rent richting de bal. Van Buyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke onderschept slim de pass. Poucke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Cool met een snelle inworp. Poucke rent richting de bal. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:5

56e minuut.
Cool passt de bal zonder na te denken. Daar is Poucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poucke passt de bal in één keer door. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Zhotev geeft een hoge lob. Van Buyten heeft problemen om de bal te vangen. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ... Bresseleers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:6

63e minuut.
Mattos geeft de bal voor. Zhotev kopt de bal weg. Engels heeft problemen om de bal te vangen. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Van Buyten rent richting de bal. Poucke verovert de bal door een tackle van achteren. Poucke passt de bal in één keer door. de Vriendt rent richting de bal. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:7

70e minuut.
de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paeme geeft de bal voor. Laursen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap. Bresseleers bokst de bal weg.

73e minuut.
Zhotev geeft een hoge lob. Engels kopt de bal weg. Paeme is nu in balbezit. Poucke verovert de bal door een tackle van achteren. Poucke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Philips probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Cool zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laursen is nu in balbezit. Laursen met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:8

82e minuut.
Boterberg probeert naar een medespeler te passen. Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke onderschept slim de pass. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Van Buyten probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Laursen passt de bal met de wreef. Van Buyten rent richting de bal. Poucke verovert de bal door een tackle van achteren. Poucke draait met de bal, schiet en ... Bresseleers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CharleKing Football Club 84%, Real Nuevos 16%.
CharleKing Football Club - Real Nuevos 0:9