Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Lovendegem FCTheBlade
Normal Tactiek NewModded
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Henderix met een sublieme pass. Hesters rent richting de bal. Tank verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:1

2e minuut.
Van de Ven speelt de bal door. Hertsens heeft problemen om de bal te vangen. Hertsens probeert naar een medespeler te passen. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Devlies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
de Loore geeft de bal voor. Inworp. Buendía met de inworp. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:2

7e minuut.
Buendía speelt de bal door. Cochrane met een sublieme pass. Tank rent richting de bal. Fam rent richting de bal. Fam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Copită met een sublieme pass. Tank rent richting de bal. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:3

11e minuut.
Copită probeert naar een medespeler te passen. Tank is nu in balbezit. Tank passt de bal met de wreef. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:4

12e minuut.
Cochrane kopt de bal weg. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank passt de bal met de wreef. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
de Loore kopt de bal weg. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal met de wreef. Tank bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Cochrane de bal onder controle te krijgen. Fam is nu in balbezit. Fam met een sublieme pass. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Tank rent richting de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Cochrane rent richting de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Hertsens heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft de bal voor. Fam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hertsens kopt de bal weg. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal met de wreef. Tank is nu in balbezit. Tank draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Smits de bal. Buendía rent richting de bal. Buendía passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:5

31e minuut.
Van de Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven passt de bal met de wreef. Becks is nu in balbezit. Tank onderschept slim de pass. Tank haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buendía geeft een lange en hoge pass. Tank kopt de bal weg. Buendía met een sublieme pass. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cochrane passt de bal zonder na te denken. Fam is nu in balbezit. Fam passt de bal in één keer door. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Tank heeft problemen om de bal te vangen. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:6

41e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertsens bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Buendía kopt de bal weg. Cochrane is nu in balbezit. Becks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Becks krijgt een gele kaart. Cochrane raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buendía neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:7

45e minuut.
Lefevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Fam met een sublieme pass. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 91%, FCTheBlade 9%.
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:7

47e minuut.
Fam is nu in balbezit. Fam passt de bal met de wreef. Tank is nu in balbezit. Tank schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:8

49e minuut.
Copită geeft een hoge lob. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía speelt de bal door. Klungelig pakt Tank de bal. Tank schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tank is nu in balbezit. Tank passt de bal zonder na te denken. de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía passt de bal met de wreef. Cochrane rent richting de bal. Cochrane schiet op doel. Devlies werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:9

56e minuut.
Devlies trapt de bal weg van het doel. Fam kopt de bal weg. de Loore heeft problemen om de bal te vangen. Tank is nu in balbezit. Tank haalt uit met een fantastische trap. Devlies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lefevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank verovert de bal door een tackle van achteren. Tank passt de bal met de wreef. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Devlies bokst de bal weg. Cochrane rent richting de bal. Cochrane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:10

62e minuut.
Hertsens kopt de bal weg. Cochrane probeert de bal aan de voet te houden. Bzdęga speelt de bal door. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tank rent richting de bal. Klungelig pakt Tank de bal. Tank draait met de bal, schiet en ... Hesters probeert de bal aan de voet te houden. Devlies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:11

67e minuut.
Buendía speelt de bal door. Fam met een sublieme pass. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane schiet op doel. Devlies probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:12

72e minuut.
Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía geeft een hoge lob. Cochrane geeft een hoge lob. Tank springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:13

74e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía geeft de bal voor. Hesters rent richting de bal. Tank onderschept slim de pass. Tank haalt uit met een fantastische trap. Devlies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt de Loore de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:14

79e minuut.
Fam passt de bal met de wreef. Buendía rent richting de bal. Buendía probeert naar een medespeler te passen. Tank rent richting de bal. Tank haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:15

81e minuut.
Tank is nu in balbezit. Fam rent richting de bal. Fam probeert naar een medespeler te passen. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:16

83e minuut.
Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía speelt de bal door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tank rent richting de bal. Tank schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vaccu is nu in balbezit. Vaccu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Smits de bal. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
de Loore geeft een lange en hoge pass. Grabulosa probeert naar een medespeler te passen. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cochrane controleert de bal met de borst. de Loore speelt de bal door. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită geeft een hoge lob. Cochrane springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Lovendegem 84%, FCTheBlade 16%.
Partizan Lovendegem - FCTheBlade 0:17