Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.V. Moloko KVV Brugge United
Normal Tactiek Daum Fußball
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 55.2
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen formidabel
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Benítez passt de bal met de wreef. Bruycker speelt de bal door. Van den Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Schelfhout passt de bal zonder na te denken. Nainggolan speelt de bal door. Van den Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Bruycker rent richting de bal. Bruycker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Nainggolan geeft de bal voor. Burgelman kopt de bal weg. Bruycker met een sublieme pass. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel. Feron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:1

7e minuut.
Thomas met een snelle inworp. Coenen is nu in balbezit. Nainggolan onderschept slim de pass. Nainggolan geeft de bal voor. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bruycker is nu in balbezit. Bruycker geeft de bal voor. Vermeersch probeert de bal met de borst te controleren. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schelfhout probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker geeft een hoge lob. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal. Feron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:2

13e minuut.
Schelfhout is nu in balbezit. Schelfhout geeft de bal voor. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vermeersch trapt de bal weg van het doel. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal zonder na te denken. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:3

17e minuut.
Feron met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bruycker de bal. Bruycker probeert naar een medespeler te passen. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Feron bokst de bal weg. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh schiet op doel. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:4

18e minuut.
Van den Bergh passt de bal zonder na te denken. Schelfhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Schelfhout probeert naar een medespeler te passen. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Feron trapt de bal weg. Nainggolan kopt de bal weg. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh schiet op doel. Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruycker neemt de hoekschop. Van den Bergh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:5

21e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker geeft de bal voor. Van den Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Feron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Burgelman de bal. Burgelman geeft een hoge lob. Nainggolan geeft de bal voor. Van den Bergh maakt een snoekduik en kopt de bal. Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Klungelig pakt Bruycker de bal. Bruycker met een sublieme pass. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:6

28e minuut.
Van Dyck rent richting de bal. Bruycker onderschept slim de pass. Vermeersch is nu in balbezit. Van den Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Feron trapt de bal weg. Nainggolan kopt de bal weg. Bruycker is nu in balbezit. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:7

30e minuut.
Dhulster rent richting de bal. Dhulster passt de bal in één keer door. Burgelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Feron bokst de bal weg. Vermeersch speelt de bal door. Van den Bergh kan de bal niet met de borst controleren. Bruycker rent richting de bal. Bruycker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:8

36e minuut.
Nainggolan onderschept slim de pass. Nainggolan speelt de bal door. Benítez geeft de bal voor. Van den Bergh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:9

40e minuut.
Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Burgelman probeert de bal aan de voet te houden. Schelfhout rent richting de bal. Schelfhout geeft de bal voor. Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Van den Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Feron speelt de bal door. Benítez kopt de bal weg. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nainggolan probeert naar een medespeler te passen. Schelfhout is nu in balbezit. Schelfhout passt de bal zonder na te denken. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 86%, KVV Brugge United 14%.
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:9

46e minuut.
Daar is Bruycker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker passt de bal zonder na te denken. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Nainggolan speelt de bal door. Bruycker is nu in balbezit. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:10

49e minuut.
Richardson passt de bal met de wreef. Bruycker kan de bal niet met de borst controleren. Bruycker passt de bal zonder na te denken. Daar is Van den Bergh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Thomas met de inworp. Coenen is nu in balbezit. Bruycker met een sublieme pass. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:11

54e minuut.
Van Dyck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nainggolan rent richting de bal. Nainggolan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:12

56e minuut.
Coenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocker onderschept slim de pass. Burgelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh onderschept slim de pass. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... Feron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:13

58e minuut.
Vermeersch trapt de bal weg. Benítez kopt de bal weg. Bruycker rent richting de bal. Bruycker geeft een hoge lob. Van den Bergh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Berić geeft de bal voor. Bruycker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burgelman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh schiet op doel. Feron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:14

62e minuut.
Bruycker rent richting de bal. Van den Bergh rent richting de bal. Bruycker rent richting de bal. Bruycker draait met de bal, schiet en ... Feron maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez passt de bal in één keer door. Nainggolan speelt de bal door. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:15

66e minuut.
Bruycker is nu in balbezit. Benítez rent richting de bal. Benítez speelt de bal door. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Van den Bergh is nu in balbezit. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nainggolan speelt de bal door. Daar is Bruycker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker met een sublieme pass. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Van den Bergh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:16

76e minuut.
Vermeersch heeft problemen om de bal te vangen. Bruycker speelt de bal door. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh schiet op doel. Feron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:17

78e minuut.
Schelfhout geeft de bal voor. Feron probeert naar een medespeler te passen. Nainggolan kopt de bal weg. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Nainggolan speelt de bal door. Bruycker is nu in balbezit. Bruycker geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh is nu in balbezit. Van den Bergh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:18

85e minuut.
Daar is Vermeersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker rent richting de bal. Bruycker geeft de bal voor. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Feron probeert wanhopig de bal te grijpen. Vermeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cool heeft problemen om de bal te vangen. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker passt de bal in één keer door. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Feron trapt de bal weg. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez met een sublieme pass. Van den Bergh rent richting de bal. Van den Bergh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft een lange en hoge pass. Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.V. Moloko 86%, KVV Brugge United 14%.
K.V. Moloko - KVV Brugge United 0:19