Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Lumière AnOx FC
ZZ Tactiek wini_03C
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
29 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 44.2
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


11e minuut.
Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caferra de bal. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Paepe met een sublieme pass. Klungelig pakt Caferra de bal. Cudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudowski draait met de bal, schiet en ... Galarraga bokst de bal weg. Paal!

22e minuut.
Steenwinckel passt de bal in één keer door. Domecki is nu in balbezit. Domecki passt de bal zonder na te denken. Sypniewski rent richting de bal. Sypniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Turner geeft een lange en hoge pass. Rosanero kopt de bal weg. Daar is Ascani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kepko rent richting de bal. Kepko schiet op doel. Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 0:1

26e minuut.
Rosanero heeft problemen om de bal te vangen. Geerinckx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosanero. Rosanero krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepko verovert de bal door een tackle van achteren. Kepko passt de bal in één keer door. Daar is Vrancken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrancken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ascani heeft problemen om de bal te vangen. Kepko is nu in balbezit. Ascani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kepko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kepko neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 0:2

34e minuut.
Vrancken speelt de bal door. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro passt de bal met de wreef. Kepko is nu in balbezit. Kepko haalt uit met een fantastische trap. Carrió kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Steenwinckel is nu in balbezit. Sypniewski onderschept slim de pass. Sypniewski passt de bal in één keer door. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. Galarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Trebaldi probeert naar een medespeler te passen. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Reszka met een sublieme pass. Trebaldi geeft de bal voor. Klungelig pakt Domecki de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 1:2

42e minuut.
Galarraga trapt de bal weg van het doel. Trebaldi kopt de bal weg. Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Lumière - AnOx FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 44%, AnOx FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Lumière - AnOx FC 2:2

49e minuut.
Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik met een sublieme pass. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Turner geeft de bal voor. Kepko is nu in balbezit. Kepko haalt uit met een fantastische trap. Carrió probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 2:3

56e minuut.
Turner onderschept slim de pass. Turner speelt de bal door. Reszka geeft een hoge lob. Daar is Domecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paepe heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trebaldi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosanero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Caferra is nu in balbezit. Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki draait met de bal, schiet en ... Galarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Lumière - AnOx FC 3:3

66e minuut.
Paepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geerinckx geeft een hoge lob. Sypniewski kopt de bal weg. Vrancken controleert de bal met de borst. Vrancken schiet op doel. Carrió verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik geeft de bal voor. Cudowski rent richting de bal. Cudowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Turner rent richting de bal. Rosanero onderschept slim de pass. Rosanero probeert naar een medespeler te passen. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Galarraga bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nelis komt het veld opgelopen. Dierick komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Turner kopt de bal weg. Dierick speelt de bal door. Kepko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nelis de bal. Nelis haalt uit met een fantastische trap. Carrió bokst de bal weg.

75e minuut.
Gałan geeft een lange en hoge pass. Domecki is nu in balbezit. Caferra is nu in balbezit. Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cabaleiro is nu in balbezit. Reszka onderschept slim de pass. Reszka geeft een hoge lob. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kożusznik passt de bal met de wreef. Caferra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domecki. Caferra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Caferra kan niet meer verder spelen. Hoey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 28%, AnOx FC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Lumière - AnOx FC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Kożusznik geeft een hoge lob. Inworp. Steenwinckel met de inworp. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 3:4

93e minuut.
Dierick speelt de bal door. Kepko is nu in balbezit. Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 3:5

98e minuut.
Domecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Steenwinckel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sypniewski de bal. Sypniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

100e minuut.
Cudowski rent richting de bal. Cudowski passt de bal zonder na te denken. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. Galarraga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

101e minuut.
Nelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałan. Nelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ascani probeert de bal met de borst te controleren. Kepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

102e minuut.
Ascani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paepe met de inworp. Dierick rent richting de bal. Dierick geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 64%, AnOx FC 36%.
FC.Lumière - AnOx FC 3:5

108e minuut.
Nelis onderschept slim de pass. Nelis passt de bal zonder na te denken. Kepko is nu in balbezit. Kepko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 3:6

119e minuut.
Steenwinckel met de inworp. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszka onderschept slim de pass. Turner is nu in balbezit. Turner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

120e minuut.
Daar is Kożusznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożusznik speelt de bal door. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Lumière - AnOx FC 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Lumière 63%, AnOx FC 37%.
FC.Lumière - AnOx FC 4:6