Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snoecksisters Milthi United
442 Tactiek Milthi2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Joos passt de bal in één keer door. Bahçeci rent richting de bal. Vandooren onderschept slim de pass. Messalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Messalas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal in één keer door. Acer is nu in balbezit. Amatori is nu in balbezit. Amatori haalt uit met een fantastische trap. Ghering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Amatori heeft problemen om de bal te vangen. Amatori met een sublieme pass. Messalas geeft een hoge lob. Joos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:1

15e minuut.
Solís onderschept slim de pass. Solís passt de bal met de wreef. Messalas is nu in balbezit. Messalas schiet op doel. Ghering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:2

19e minuut.
Pyskaty met een sublieme pass. Szerc rent richting de bal. Szerc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Horta de bal. Horta onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Solís met een sublieme pass. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos is nu in balbezit. Joos draait met de bal, schiet en ... Ghering werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:3

25e minuut.
Vandooren met een sublieme pass. Klungelig pakt Solís de bal. Solís met een sublieme pass. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos draait met de bal, schiet en ... Ghering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pyskaty kopt de bal weg. Acer is nu in balbezit. Amatori probeert naar een medespeler te passen. Messalas rent richting de bal. Messalas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Amatori passt de bal in één keer door. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos passt de bal zonder na te denken. Messalas rent richting de bal. Messalas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cavenaghi is nu in balbezit. Cavenaghi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Horta de bal. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos haalt uit met een fantastische trap. Ghering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Acer verovert de bal door een tackle van achteren. Acer speelt de bal door. Amatori rent richting de bal. Amatori geeft een hoge lob. Joos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:4

33e minuut.
Acer heeft problemen om de bal te vangen. Acer passt de bal in één keer door. Amatori rent richting de bal. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Joos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Horta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joos rent richting de bal. Joos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:5

35e minuut.
Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty is nu in balbezit. Francq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Francq krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoecksisters 76%, Milthi United 24%.
snoecksisters - Milthi United 0:5

47e minuut.
Amatori met een sublieme pass. Messalas heeft problemen om de bal te vangen. Messalas met een sublieme pass. Joos rent richting de bal. Joos haalt uit met een fantastische trap. Ghering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Amatori rent richting de bal. Joos is nu in balbezit. Amatori geeft een hoge lob. Joos is nu in balbezit. Joos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Messalas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idrissi is nu in balbezit. Joos verovert de bal door een tackle van achteren. Joos schiet op doel. Ghering probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:6

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghering niet meer kan verder spelen.

69e minuut.
Amatori is nu in balbezit. Amatori passt de bal zonder na te denken. Joos bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori rent richting de bal. Amatori geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:7

73e minuut.
Vandooren speelt de bal door. Acer is nu in balbezit. Acer passt de bal in één keer door. Joos rent richting de bal. Joos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís passt de bal zonder na te denken. Muñíz speelt de bal door. Messalas rent richting de bal. Messalas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carabani passt de bal in één keer door. Daar is Amatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amatori passt de bal met de wreef. Messalas is nu in balbezit. Messalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snoecksisters - Milthi United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snoecksisters 61%, Milthi United 39%.
snoecksisters - Milthi United 0:8