Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapide Baretten bolide
Normal Tactiek Compact
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41.6
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
De Rybel heeft problemen om de bal te vangen. van Es is nu in balbezit. Asselborn is nu in balbezit. van Es verovert de bal door een tackle van achteren. van Es schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Sznajder kopt de bal weg. van Es is nu in balbezit. van Es passt de bal met de wreef. Sterling is nu in balbezit. Sterling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De Rybel met een sublieme pass. Jacobs rent richting de bal. Jacobs passt de bal in één keer door. van Es is nu in balbezit. van Es schiet op doel. Hennerkes bokst de bal weg.

6e minuut.
Târşitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. De Rybel met een sublieme pass. van Es rent richting de bal. van Es draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Prałatowicz speelt de bal door. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sterling de bal. Sterling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sterling rent richting de bal. Sterling passt de bal zonder na te denken. van Es rent richting de bal. van Es haalt uit met een fantastische trap. Asselborn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:1

13e minuut.
van Es rent richting de bal. van Es passt de bal met de wreef. Sterling rent richting de bal. Sterling schiet op doel. De bal raakt de paal. Schuurmans geeft de bal voor. Daar is Sterling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Sterling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert geeft een lange en hoge pass. Târşitu rent richting de bal. Sznajder geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Everaerts rent richting de bal. Schuurmans onderschept slim de pass. Schuurmans probeert naar een medespeler te passen. van Es rent richting de bal. van Es schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Van Moer passt de bal zonder na te denken. van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling is nu in balbezit. van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. van Es draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:2

23e minuut.
Morel heeft problemen om de bal te vangen. van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morel krijgt een gele kaart.

29e minuut.
van Es rent richting de bal. van Es probeert naar een medespeler te passen. Sterling rent richting de bal. Sterling schiet op doel. D`Heuvaert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:3

31e minuut.
Sznajder rent richting de bal. Teuns onderschept slim de pass. Dierick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teuns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Teuns neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Wickmayer met de inworp. Jacobs rent richting de bal. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Sterling heeft problemen om de bal te vangen. Sterling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:4

40e minuut.
Everaerts is nu in balbezit. Schuurmans onderschept slim de pass. Schuurmans speelt de bal door. Sterling is nu in balbezit. Sterling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:5

41e minuut.
Teuns rent richting de bal. Târşitu onderschept slim de pass. Târşitu geeft de bal voor. Klungelig pakt Sterling de bal. Sterling schiet op doel. Hennerkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 76%, bolide 24%.
Rapide Baretten - bolide 0:5

51e minuut.
Sznajder met een snelle inworp. Schuurmans rent richting de bal. Eggermont bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans verovert de bal door een tackle van achteren. Schuurmans geeft een hoge lob. Hennerkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Es is nu in balbezit. van Es haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:6

56e minuut.
Van Dessel kopt de bal weg. Delouvroy is nu in balbezit. Târşitu begaat een overtreding. Târşitu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Sterling is nu in balbezit. Sterling passt de bal met de wreef. Asselborn is nu in balbezit. Sterling is nu in balbezit. Sterling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wickmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Wickmayer probeert naar een medespeler te passen. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Sterling is nu in balbezit. Sterling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jacobs geeft de bal voor. van Es kopt de bal weg. Sterling is nu in balbezit. Sterling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:7

67e minuut.
Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans passt de bal met de wreef. Sterling is nu in balbezit. van Es is nu in balbezit. van Es haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs geeft een lange en hoge pass. De Rybel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Schuurmans kopt de bal weg. Sterling is nu in balbezit. Sterling speelt de bal door. van Es bereikt de bal nog maar net als eerste. van Es schiet op doel. Hennerkes bokst de bal weg. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hennerkes bokst de bal weg. Sterling rent richting de bal. Sterling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:8

74e minuut.
van Es is nu in balbezit. van Es geeft de bal voor. Schuurmans kopt de bal weg. Sterling rent richting de bal. Sterling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:9

75e minuut.
Prałatowicz rent richting de bal. Sznajder is nu in balbezit. Sznajder passt de bal met de wreef. van Es rent richting de bal. van Es haalt uit met een fantastische trap. Hennerkes bokst de bal weg.

82e minuut.
Sterling rent richting de bal. D`Heuvaert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sterling raakt geblesseerd tijdens het duel. Sterling kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hennerkes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:10

85e minuut.
Schuurmans met een sublieme pass. Sznajder controleert de bal met de borst. Sznajder speelt de bal door. Sterling is nu in balbezit. Sterling draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
van Es geeft een hoge lob. Sterling is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van D`Heuvaert ... Strafschop! Directe rode kaart, D`Heuvaert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! D`Heuvaert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sterling raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sterling neemt zijn aanloop. Paal! Sterling is nu in balbezit. Sterling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapide Baretten - bolide 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapide Baretten 65%, bolide 35%.
Rapide Baretten - bolide 0:11