Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Assenede Racing Roeland
Normal Tactiek Belgium 1
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 57.9
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Philipsen passt de bal zonder na te denken. Boddin is nu in balbezit. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:1

3e minuut.
Foriers onderschept slim de pass. Foriers met een sublieme pass. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel. Januzaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:2

6e minuut.
Filardo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Foriers de bal onder controle te krijgen. Nelis is nu in balbezit. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Januzaj met een harde bal richting middenveld. Philipsen kopt de bal weg. Dupain rent richting de bal. Dupain geeft een lange en hoge pass. Foriers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Foriers passt de bal zonder na te denken. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo passt de bal zonder na te denken. Boddin is nu in balbezit. Boddin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:3

11e minuut.
Dupain speelt de bal door. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Foriers passt de bal zonder na te denken. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:4

13e minuut.
Philipsen is nu in balbezit. Philipsen passt de bal zonder na te denken. Kuypers rent richting de bal. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Peene geeft een lange en hoge pass. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain geeft een lange en hoge pass. Boddin is nu in balbezit. Boddin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pireaux rent richting de bal. Foriers onderschept slim de pass. Foriers probeert naar een medespeler te passen. Boddin rent richting de bal. Boddin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bossche geeft een lange en hoge pass. Boddin kopt de bal weg. Peene heeft problemen om de bal te vangen. Foriers rent richting de bal. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foriers geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kuypers trapt de bal weg van het doel. Inworp. Van Impe met de inworp. Philipsen rent richting de bal. Philipsen geeft een hoge lob. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:5

23e minuut.
Kuypers passt de bal met de wreef. Ter Ham rent richting de bal. Philipsen verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsen geeft de bal voor. Foriers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:6

26e minuut.
Boddin is nu in balbezit. Boddin met een sublieme pass. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:7

28e minuut.
Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo speelt de bal door. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:8

28e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene rent richting de bal. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo schiet op doel. Kuypers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Philipsen met een sublieme pass. Foriers is nu in balbezit. Foriers met een sublieme pass. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:9

36e minuut.
Dupain controleert de bal met de borst. Nelis rent richting de bal. Dupain onderschept slim de pass. Dupain geeft de bal voor. Filardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:10

36e minuut.
Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Boddin heeft problemen om de bal te vangen. Boddin passt de bal zonder na te denken. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peene heeft problemen om de bal te vangen. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Foriers speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuypers krijgt een gele kaart. Filardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Boddin de bal. Boddin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:11

41e minuut.
Dupain probeert naar een medespeler te passen. Philipsen is nu in balbezit. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:12

43e minuut.
Foriers onderschept slim de pass. Foriers passt de bal met de wreef. Boddin rent richting de bal. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo geeft een hoge lob. Daar is Peene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boddin rent richting de bal. Boddin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Assenede 84%, Racing Roeland 16%.
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:13

47e minuut.
Philipsen geeft een hoge lob. Kuypers heeft problemen om de bal te vangen. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Philipsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo onderschept slim de pass. Filardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Philipsen speelt de bal door. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin heeft problemen om de bal te vangen. Boddin geeft de bal voor. Filardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:14

54e minuut.
Bonnet geeft de bal voor. Inworp. Van Impe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupain geeft een lange en hoge pass. Foriers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:15

55e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:16

56e minuut.
Philipsen met de inworp. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain geeft een lange en hoge pass. Foriers maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rottier kopt de bal weg. Boddin rent richting de bal. Boddin geeft een hoge lob. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:17

61e minuut.
Inworp. Crabeels met een snelle inworp. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Foriers is nu in balbezit. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers passt de bal zonder na te denken. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kuypers geeft een hoge lob. Dupain is nu in balbezit. Dupain geeft de bal voor. Foriers rent richting de bal. Foriers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Peene passt de bal zonder na te denken. Philipsen rent richting de bal. Philipsen passt de bal in één keer door. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:18

70e minuut.
Philipsen passt de bal met de wreef. Foriers rent richting de bal. Foriers passt de bal zonder na te denken. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boddin controleert de bal met de borst. Boddin geeft een lange en hoge pass. Filardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peene trapt de bal weg. Crabeels kopt de bal weg. Foriers heeft problemen om de bal te vangen. Foriers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin met een sublieme pass. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Januzaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boddin is nu in balbezit. Boddin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:19

81e minuut.
Klungelig pakt Boddin de bal. Boddin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peene de bal. Foriers is nu in balbezit. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:20

81e minuut.
Klungelig pakt Cools de bal. Cools geeft een lange en hoge pass. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:21

83e minuut.
de Cleene is nu in balbezit. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo speelt de bal door. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Boddin speelt de bal door. Philipsen is nu in balbezit. Philipsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... Januzaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere geeft een hoge lob. Peene is nu in balbezit. Foriers onderschept slim de pass. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:22

88e minuut.
Crabeels met de inworp. Dupain geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Januzaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Filardo rent richting de bal. Filardo passt de bal zonder na te denken. Kuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuypers geeft de bal voor. Crabeels geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dupain rent richting de bal. Dupain geeft een lange en hoge pass. Nelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Philipsen speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Assenede 86%, Racing Roeland 14%.
Sporting Assenede - Racing Roeland 0:23