Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC de pistolees smollie
541 Tactiek Ruit (def)
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 54.3
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Burn rent richting de bal. Burn passt de bal in één keer door. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:1

6e minuut.
Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak speelt de bal door. Svatava speelt de bal door. Burn rent richting de bal. Burn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Svatava probeert naar een medespeler te passen. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya is nu in balbezit. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:2

10e minuut.
Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci schiet op doel. Degrelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:3

11e minuut.
Tefeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tefeci passt de bal met de wreef. Burn rent richting de bal. Burn haalt uit met een fantastische trap. Degrelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:4

12e minuut.
Burn geeft de bal voor. Tefeci rent richting de bal. Tefeci passt de bal in één keer door. Burn is nu in balbezit. Burn schiet op doel. De bal raakt de paal. Burn is nu in balbezit. Burn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Staen heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Zabojowski is nu in balbezit. Zabojowski met een sublieme pass. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Akasya speelt de bal door. Zabojowski rent richting de bal. Zabojowski passt de bal in één keer door. Burn heeft problemen om de bal te vangen. Burn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Degrelle probeert naar een medespeler te passen. Akasya kan de bal niet met de borst controleren. Akasya passt de bal in één keer door. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Svatava met een snelle inworp. Akasya rent richting de bal. Akasya passt de bal met de wreef. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Van de Capelle is nu in balbezit. Akasya verovert de bal door een tackle van achteren. Akasya passt de bal zonder na te denken. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Akasya passt de bal in één keer door. Daar is Burn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burn passt de bal in één keer door. Tefeci heeft problemen om de bal te vangen. Tefeci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zabojowski passt de bal met de wreef. Akasya met een sublieme pass. Klungelig pakt Tefeci de bal. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Degrelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:5

35e minuut.
Wawrzak speelt de bal door. Zabojowski met een sublieme pass. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Van Staen de bal onder controle te krijgen. Degrelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Van Der Auwera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:6

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svatava met de inworp. Akasya rent richting de bal. Akasya schiet op doel. Blontrock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:7

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabojowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Burn maakt een snoekduik en kopt de bal. Degrelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wytynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wytynck geeft een lange en hoge pass. Moskalewicz kopt de bal weg. Daar is Burn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burn draait met de bal, schiet en ... Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tefeci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Akasya passt de bal in één keer door. Zabojowski kan de bal niet met de borst controleren. Zabojowski passt de bal met de wreef. Tefeci heeft problemen om de bal te vangen. Tefeci schiet op doel. Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Daar is Van Walleghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC de pistolees 84%, smollie 16%.
VC de pistolees - smollie 0:8

46e minuut.
Moskalewicz is nu in balbezit. Akasya is nu in balbezit. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Tefeci kan de bal niet met de borst controleren. Tefeci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
Degrelle met een harde bal richting middenveld. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava passt de bal met de wreef. Burn is nu in balbezit. Burn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:9

50e minuut.
Van Walleghem geeft een hoge lob. Inworp. Svatava met de inworp. Akasya is nu in balbezit. Akasya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:10

51e minuut.
Svatava speelt de bal door. Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski begaat een overtreding. Zabojowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Akasya passt de bal zonder na te denken. Zabojowski rent richting de bal. Zabojowski met een sublieme pass. Tefeci rent richting de bal. Tefeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:11

55e minuut.
Akasya passt de bal zonder na te denken. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabojowski speelt de bal door. Daar is Tefeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tefeci schiet op doel. Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burn controleert de bal met de borst. Burn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:12

60e minuut.
Moskalewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Staen de bal. Akasya rent richting de bal. Akasya schiet op doel. Degrelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:13

61e minuut.
Akasya is nu in balbezit. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava passt de bal met de wreef. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zabojowski rent richting de bal. Zabojowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Staen de bal. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rangel passt de bal zonder na te denken. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava probeert naar een medespeler te passen. Akasya bereikt de bal nog maar net als eerste. Akasya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Van Staen is nu in balbezit. Van Staen passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Akasya de bal onder controle te krijgen. Tefeci rent richting de bal. Tefeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:14

67e minuut.
Burn onderschept slim de pass. Burn geeft de bal voor. Zabojowski speelt de bal door. Klungelig pakt Tefeci de bal. Tefeci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zabojowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn draait met de bal, schiet en ... Degrelle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Wytynck passt de bal met de wreef. Akasya rent richting de bal. Akasya passt de bal in één keer door. Burn rent richting de bal. Burn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Akasya verovert de bal door een tackle van achteren. Akasya speelt de bal door. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. Degrelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burn is nu in balbezit. Burn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:15

76e minuut.
Akasya schiet op doel. Degrelle probeert naar een medespeler te passen. Van de Capelle kopt de bal weg. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci draait met de bal, schiet en ... Degrelle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:16

78e minuut.
Van Staen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci onderschept slim de pass. Tefeci probeert naar een medespeler te passen. Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Burn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:17

79e minuut.
Moskalewicz speelt de bal door. Zabojowski controleert de bal met de borst. Zabojowski speelt de bal door. Klungelig pakt Tefeci de bal. Tefeci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Van Walleghem is nu in balbezit. Van Walleghem passt de bal met de wreef. Wytynck rent richting de bal. Burn onderschept slim de pass. Burn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Svatava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akasya speelt de bal door. Zabojowski met een sublieme pass. Tefeci rent richting de bal. Tefeci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:18

84e minuut.
Svatava passt de bal zonder na te denken. Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft een hoge lob. Burn rent richting de bal. Burn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC de pistolees - smollie 0:19

87e minuut.
Burn rent richting de bal. Burn kan de bal niet met de borst controleren. Burn passt de bal met de wreef. Tefeci is nu in balbezit. Tefeci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tefeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefeci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Moskalewicz onderschept slim de pass. Moskalewicz met een sublieme pass. Svatava geeft de bal voor. Burn rent richting de bal. Burn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC de pistolees 81%, smollie 19%.
VC de pistolees - smollie 0:19