Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalisseklutsers Boing Boom Tschak
Normal Tactiek Jeugd
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Calle speelt de bal door. Daar is Paerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck draait met de bal, schiet en ... Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:1

3e minuut.
Paerts rent richting de bal. Paerts passt de bal zonder na te denken. Zels is nu in balbezit. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:2

5e minuut.
De Leenheer rent richting de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Zels is nu in balbezit. Zels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ydens is nu in balbezit. Ydens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Houben de bal. Zels is nu in balbezit. Zels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:3

8e minuut.
Ernens geeft een lange en hoge pass. Boryczka speelt de bal door. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels is nu in balbezit. Zels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zels rent richting de bal. Zels speelt de bal door. Carino rent richting de bal. Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Houben de bal. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:4

16e minuut.
Cabbar geeft de bal voor. Zels is nu in balbezit. Paerts rent richting de bal. Paerts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:5

22e minuut.
Verbeeck rent richting de bal. Verbeeck passt de bal in één keer door. Ryckeghem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts draait met de bal, schiet en ... Verkammen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:6

24e minuut.
Calle geeft de bal voor. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:7

28e minuut.
Paerts geeft een lange en hoge pass. Daar is Carino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skowronek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verbeeck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zels is nu in balbezit. Verbeeck rent richting de bal. Zels rent richting de bal. Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:8

33e minuut.
Degraeve probeert naar een medespeler te passen. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem geeft de bal voor. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens draait met de bal, schiet en ... Verkammen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Houben verovert de bal door een tackle van achteren. Houben geeft een lange en hoge pass. Boryczka geeft een hoge lob. Zels rent richting de bal. Zels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:9

36e minuut.
Gumienny met een sublieme pass. Klungelig pakt Albrechts de bal. De Leenheer rent richting de bal. Verbeeck rent richting de bal. Verbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Skowronek met de inworp. Calle heeft problemen om de bal te vangen. Calle geeft de bal voor. Zels rent richting de bal. Zels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:10

44e minuut.
Ydens speelt de bal door. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels is nu in balbezit. Zels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:11

44e minuut.
Klungelig pakt Gumienny de bal. Paerts rent richting de bal. Paerts passt de bal met de wreef. Zels rent richting de bal. Zels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalisseklutsers 90%, Boing Boom Tschak 10%.
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:11

50e minuut.
Ernens kopt de bal weg. Verbeeck rent richting de bal. De Leenheer rent richting de bal. Verbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Verbeeck schiet op doel. Verkammen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:12

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Degraeve de bal onder controle te krijgen. Paerts springt en kopt de bal. Houben rent richting de bal. Verbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Verbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Houben bereikt de bal nog maar net als eerste. Houben geeft een lange en hoge pass. Skowronek kopt de bal weg. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zels is nu in balbezit. Zels passt de bal zonder na te denken. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verbeeck de bal. Verbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Verbeeck speelt de bal door. Paerts rent richting de bal. Houben legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paerts raakt geblesseerd tijdens het duel. Paerts legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Verkammen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:13

63e minuut.
Zels verovert de bal door een tackle van achteren. Zels probeert naar een medespeler te passen. Paerts is nu in balbezit. Paerts schiet op doel. Verkammen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:14

66e minuut.
Calle passt de bal met de wreef. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Paerts rent richting de bal. Paerts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carino de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:15

72e minuut.
Boryczka passt de bal zonder na te denken. Ydens speelt de bal door. Carino is nu in balbezit. Zels verovert de bal door een tackle van achteren. Zels draait met de bal, schiet en ... Verkammen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Verbeeck de bal onder controle te krijgen. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels schiet op doel. Verkammen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:16

74e minuut.
Calle passt de bal zonder na te denken. Skowronek rent richting de bal. Skowronek passt de bal zonder na te denken. Paerts is nu in balbezit. Paerts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Verkammen trapt de bal weg. Ydens kopt de bal weg. Daar is Houben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts geeft een hoge lob. Daar is Verbeeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zels rent richting de bal. Zels haalt uit met een fantastische trap. Verkammen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:17

78e minuut.
Verbeeck is nu in balbezit. Verbeeck passt de bal met de wreef. Paerts rent richting de bal. Zels bereikt de bal nog maar net als eerste. Zels draait met de bal, schiet en ... Verkammen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ernens rent richting de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens geeft een hoge lob. Paerts is nu in balbezit. Paerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:18

88e minuut.
Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts onderschept slim de pass. Carino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zels neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalisseklutsers 84%, Boing Boom Tschak 16%.
Kalisseklutsers - Boing Boom Tschak 0:19