Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
poopers SKY
Normal Tactiek Wingerlinks
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 64.3
poor Schieten excellent
poor Passen outstanding
poor Verdedigen good


4e minuut.
Poudal onderschept slim de pass. Poudal passt de bal zonder na te denken. Prášek is nu in balbezit. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:1

5e minuut.
Qəzənfərov geeft de bal voor. Prášek kopt de bal weg. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft een hoge lob. Prášek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wytynck kopt de bal weg. Poudal rent richting de bal. Poudal passt de bal zonder na te denken. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Despagne met de inworp. Buttiens rent richting de bal. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers speelt de bal door. Poudal is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habers neemt de hoekschop. Poudal rent richting de bal. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek schiet op doel. Grouwet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Decaluwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. Decaluwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:2

11e minuut.
Buffel rent richting de bal. Poudal verovert de bal door een tackle van achteren. Poudal met een sublieme pass. Klungelig pakt Prášek de bal. Prášek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:3

14e minuut.
Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal verovert de bal door een tackle van achteren. Poudal met een sublieme pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wytynck heeft problemen om de bal te vangen. Wytynck passt de bal met de wreef. Habers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek draait met de bal, schiet en ... Grouwet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Poudal de bal. Poudal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Poudal passt de bal zonder na te denken. Habers is nu in balbezit. Habers geeft de bal voor. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:4

23e minuut.
Habers speelt de bal door. Daar is Poudal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poudal geeft een lange en hoge pass. Prášek is nu in balbezit. Prášek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:5

27e minuut.
Poudal rent richting de bal. Poudal geeft de bal voor. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ... Grouwet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:6

29e minuut.
Goerlandt is nu in balbezit. Poudal onderschept slim de pass. Poudal geeft een lange en hoge pass. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:7

29e minuut.
Daar is de Meester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek is nu in balbezit. Buttiens met een sublieme pass. Poudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dhoker is nu in balbezit. Dhoker speelt de bal door. Klungelig pakt Poudal de bal. Poudal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:8

33e minuut.
Qəzənfərov met de inworp. Wytynck speelt de bal door. Poudal speelt de bal door. Prášek controleert de bal met de borst. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:9

36e minuut.
Wytynck kopt de bal weg. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft de bal voor. Poudal krijgt zijn hoofd ertegen. Grouwet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Qəzənfərov met een sublieme pass. Poudal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek schiet op doel. Grouwet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 85%, SKY 15%.
poopers - SKY 0:10

46e minuut.
Qəzənfərov speelt de bal door. Klungelig pakt Poudal de bal. Poudal passt de bal in één keer door. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Qəzənfərov kopt de bal weg. Poudal heeft problemen om de bal te vangen. Poudal passt de bal in één keer door. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:11

55e minuut.
Goeman geeft een hoge lob. Poudal kopt de bal weg. Prášek is nu in balbezit. Prášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:12

56e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Prášek verovert de bal door een tackle van achteren. Prášek passt de bal in één keer door. Poudal is nu in balbezit. Poudal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:13

58e minuut.
Poudal geeft een hoge lob. Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Habers is nu in balbezit. Habers geeft een lange en hoge pass. Prášek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:14

60e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers geeft de bal voor. Prášek kan de bal niet met de borst controleren. Prášek schiet op doel. Grouwet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Habers is nu in balbezit. Habers met een sublieme pass. Prášek heeft problemen om de bal te vangen. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:15

66e minuut.
Grouwet met een sublieme pass. Wytynck kopt de bal weg. Habers speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ... Grouwet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Decaluwe geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Qəzənfərov neemt de hoekschop. Poudal maakt een snoekduik en kopt de bal. Grouwet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:16

68e minuut.
Qəzənfərov met de inworp. Wytynck geeft een lange en hoge pass. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Michels de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:17

70e minuut.
Grouwet trapt de bal weg. Dhoker kopt de bal weg. Poudal is nu in balbezit. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Qəzənfərov geeft een hoge lob. Prášek kopt de bal weg. Poudal heeft problemen om de bal te vangen. Poudal schiet op doel. Grouwet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:18

73e minuut.
Poudal passt de bal zonder na te denken. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers speelt de bal door. Poudal is nu in balbezit. Poudal schiet op doel. Grouwet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:19

74e minuut.
Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov speelt de bal door. Klungelig pakt Michels de bal. Prášek onderschept slim de pass. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poudal is nu in balbezit. Poudal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:20

77e minuut.
Klungelig pakt Qəzənfərov de bal. Qəzənfərov geeft de bal voor. Poudal kopt de bal weg. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grouwet bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prášek passt de bal met de wreef. Poudal is nu in balbezit. Prášek rent richting de bal. Prášek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grouwet met een harde bal richting middenveld. Wytynck is nu in balbezit. Wytynck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:21

81e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poudal verovert de bal door een tackle van achteren. Poudal passt de bal met de wreef. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Grouwet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vos passt de bal met de wreef. Goeman geeft een lange en hoge pass. Poudal is nu in balbezit. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:22

84e minuut.
Wytynck is nu in balbezit. Wytynck geeft een lange en hoge pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek schiet op doel. Grouwet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:23

85e minuut.
Poudal is nu in balbezit. Poudal geeft de bal voor. Decaluwe heeft problemen om de bal te vangen. Poudal rent richting de bal. Poudal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Qəzənfərov geeft een lange en hoge pass. Daar is Prášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:24

88e minuut.
Poudal is nu in balbezit. Poudal passt de bal in één keer door. Michels is nu in balbezit. Prášek verovert de bal door een tackle van achteren. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Decaluwe heeft problemen om de bal te vangen. Michels rent richting de bal. Prášek onderschept slim de pass. Prášek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:25

89e minuut.
Michels is nu in balbezit. Michels met een sublieme pass. Poudal is nu in balbezit. Poudal passt de bal in één keer door. Prášek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
poopers - SKY 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: poopers 86%, SKY 14%.
poopers - SKY 0:26