Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacazette dello Sport de speedbikers
442 Tactiek Test NS
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pijanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pijanowski passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:1

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Detal niet meer kan verder spelen. Skrzyński komt het veld opgelopen. Lenort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski geeft de bal voor. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Skrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Skrzyński is nu in balbezit. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Paraguai rent richting de bal. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:2

21e minuut.
Pierzchała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verbrugghen. Pierzchała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pierzchała met een snel genomen vrije trap. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Museeuw probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Skrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Paraguai de bal. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ... Skrzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:3

32e minuut.
Lenort met de inworp. Pijanowski geeft de bal voor. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Paraguai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:4

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paraguai trapt de bal weg. Pijanowski kopt de bal weg. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:5

37e minuut.
Pijanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Concepción is nu in balbezit. Lenort onderschept slim de pass. Lenort geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Verbrugghen is nu in balbezit. Vandekasteele is nu in balbezit. Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 81%, de speedbikers 19%.
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:6

47e minuut.
Teuns verovert de bal door een tackle van achteren. Teuns geeft een lange en hoge pass. Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:7

47e minuut.
Vercarre met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met de inworp. Pijanowski geeft een hoge lob. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pijanowski geeft een hoge lob. Pierzchała heeft problemen om de bal te vangen. Verbrugghen verovert de bal door een tackle van achteren. Teuns geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski passt de bal met de wreef. Verbrugghen rent richting de bal. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ... Skrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:8

55e minuut.
Vercarre rent richting de bal. Vercarre passt de bal in één keer door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:9

57e minuut.
Verbrugghen passt de bal in één keer door. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski passt de bal met de wreef. Lenort is nu in balbezit. Lenort geeft een hoge lob. Skrzyński bokst de bal weg. Daar is Paraguai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De Bruyn heeft problemen om de bal te vangen. Lenort is nu in balbezit. Lenort passt de bal met de wreef. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:10

62e minuut.
Lenort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenort passt de bal in één keer door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Skrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:11

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski geeft de bal voor. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lenort speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. Verbrughe probeert de bal aan de voet te houden. Skrzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen schiet op doel. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel. Skrzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:12

68e minuut.
Verbrugghen rent richting de bal. Verbrugghen passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel. Verbrughe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski met een sublieme pass. Verbrugghen rent richting de bal. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrughe rent richting de bal. Verbrughe passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pijanowski onderschept slim de pass. Lenort is nu in balbezit. Lenort geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:13

75e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele geeft een hoge lob. Daar is Verbrughe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn geeft een lange en hoge pass. Lenort is nu in balbezit. Lenort geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paraguai is nu in balbezit. Paraguai geeft een lange en hoge pass. De Bruyn controleert de bal met de borst. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Skrzyński trapt de bal weg van het doel. Lenort kopt de bal weg. Pijanowski geeft een hoge lob. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van Brussel rent richting de bal. Van Brussel geeft de bal voor. Vandekasteele kopt de bal weg. Daar is Verbrugghen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbrugghen schiet op doel. Skrzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lenort rent richting de bal. Lenort geeft de bal voor. De Bruyn probeert de bal met de borst te controleren. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:14

84e minuut.
Paraguai is nu in balbezit. Paraguai geeft de bal voor. Pijanowski kopt de bal weg. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Pijanowski met een sublieme pass. Duarte met een sublieme pass. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Skrzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:15

89e minuut.
Duarte geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrughe begaat een overtreding. Vandekasteele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenort wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Verbrughe kopt de bal weg. Lenort heeft problemen om de bal te vangen. Lenort speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 87%, de speedbikers 13%.
Lacazette dello Sport - de speedbikers 0:15