Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excelsior Mariaburg langhes
Normal Tactiek Start2Wing2att
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Wymeersch geeft de bal voor. Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso geeft de bal voor. Eik is nu in balbezit. Eik draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Daar is Voordeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eik is nu in balbezit. Eik passt de bal zonder na te denken. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:1

11e minuut.
Coeckelbergh geeft de bal voor. Inworp. Ruttens met een snelle inworp. Van Tornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Tornhout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baldin met een sublieme pass. Grasso is nu in balbezit. Grasso passt de bal zonder na te denken. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel. Vander Elst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Vander Elst met een sublieme pass. Wymeersch kopt de bal weg. Daar is Voordeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers schiet op doel. Vanmaele probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Eik probeert de bal met de borst te controleren. Eik passt de bal met de wreef. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baldin speelt de bal door. Voordeckers is nu in balbezit. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Voordeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers passt de bal in één keer door. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lanssens de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Ruttens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldin is nu in balbezit. Baldin met een sublieme pass. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Comeyne probeert naar een medespeler te passen. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een hoge lob. Eik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:2

33e minuut.
Grasso geeft een lange en hoge pass. Vanmaele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eik. Eik krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Metsenaere heeft problemen om de bal te vangen. Grasso rent richting de bal. Grasso passt de bal met de wreef. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Eik is nu in balbezit. Voordeckers rent richting de bal. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik schiet op doel. Vander Elst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:3

44e minuut.
Bauts heeft problemen om de bal te vangen. Baldin rent richting de bal. Baldin passt de bal in één keer door. Eik rent richting de bal. Eik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Grasso de bal. Grasso passt de bal met de wreef. Eik is nu in balbezit. Eik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vanmaele de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excelsior Mariaburg 84%, langhes 16%.
Excelsior Mariaburg - langhes 0:3

48e minuut.
Daar is Vanmaele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eik rent richting de bal. Lanssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik onderschept slim de pass. Eik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eik heeft problemen om de bal te vangen. Eik schiet op doel. Vander Elst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vanmaele de bal. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel. Vander Elst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:4

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Voordeckers de bal onder controle te krijgen. Baldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldin passt de bal met de wreef. Grasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasso geeft een hoge lob. Vander Elst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ulinauskas geeft de bal voor. Colenbrander heeft problemen om de bal te vangen. Eik is nu in balbezit. Eik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lanssens de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:5

65e minuut.
Comeyne passt de bal in één keer door. Grasso rent richting de bal. Grasso passt de bal in één keer door. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:6

66e minuut.
Comeyne is nu in balbezit. Comeyne met een sublieme pass. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Vanmaele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:7

71e minuut.
Baldin rent richting de bal. Baldin speelt de bal door. Grasso rent richting de bal. Grasso geeft een lange en hoge pass. Voordeckers krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Vander Elst met een harde bal richting middenveld. Wymeersch kopt de bal weg. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Grasso probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Eik rent richting de bal. Eik schiet op doel. Vander Elst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:8

76e minuut.
Lanssens rent richting de bal. Lanssens geeft de bal voor. Baldin kopt de bal weg. Klungelig pakt Voordeckers de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Vander Elst trapt de bal weg van het doel. Baldin kopt de bal weg. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Vander Elst bokst de bal weg.

82e minuut.
Baldin geeft een hoge lob. Grasso is nu in balbezit. Grasso probeert naar een medespeler te passen. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:9

86e minuut.
Baldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldin passt de bal zonder na te denken. Grasso speelt de bal door. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vander Elst trapt de bal weg. Goemaere heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excelsior Mariaburg - langhes 0:10

90e minuut.
Ulinauskas is nu in balbezit. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch geeft een lange en hoge pass. Eik rent richting de bal. Eik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excelsior Mariaburg 84%, langhes 16%.
Excelsior Mariaburg - langhes 0:10