Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoger Op Mouscron Lavina`s Boys
Normal Tactiek Lavina 4
33% Balbezit 67%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Raja Hizam probeert de bal aan de voet te houden. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye passt de bal met de wreef. Raja Hizam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:1

6e minuut.
Romaní rent richting de bal. Romaní passt de bal zonder na te denken. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... Aelbrechts probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:2

9e minuut.
Romaní passt de bal in één keer door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce speelt de bal door. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:3

11e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Cuervo passt de bal met de wreef. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vandevenne de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Romaní rent richting de bal. Brackenier verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Arce zijn tegenspeler op de grond. Arce krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cuervo is nu in balbezit. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vandevenne de bal. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt de Le Hoye de bal. de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam haalt uit met een fantastische trap. Aelbrechts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandamme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chobot geeft een lange en hoge pass. Vitier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vitier geeft een lange en hoge pass. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Romaní geeft een hoge lob. Raja Hizam kopt de bal weg. Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ... Vandamme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:5

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arce met de inworp. Romaní rent richting de bal. Romaní geeft een hoge lob. de Le Hoye krijgt zijn hoofd ertegen. Vandamme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandevenne heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:6

37e minuut.
Inworp. Cuervo met de inworp. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Arce geeft een hoge lob. Raja Hizam maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vandamme met een harde bal richting middenveld. de Le Hoye is nu in balbezit. de Le Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Arce onderschept slim de pass. Arce passt de bal met de wreef. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. Vandamme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:7

45e minuut.
Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Arce is nu in balbezit. Arce met een sublieme pass. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger Op Mouscron 82%, Lavina`s Boys 18%.
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:7

47e minuut.
de Le Hoye passt de bal zonder na te denken. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een lange en hoge pass. Daar is Romaní, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaní draait met de bal, schiet en ... Vandamme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:8

49e minuut.
Buccauw geeft een hoge lob. Vanpeteghem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López de la Fuente. López de la Fuente krijgt een gele kaart. Vanpeteghem raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednarek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente geeft een lange en hoge pass. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam schiet op doel. Daar is Vandevenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Raja Hizam is nu in balbezit. Klungelig pakt Romaní de bal. Romaní schiet op doel. Aelbrechts probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandamme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:9

57e minuut.
Bednarek speelt de bal door. López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente passt de bal in één keer door. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:10

63e minuut.
Buccauw probeert de bal met de borst te controleren. Romaní onderschept slim de pass. Romaní met een sublieme pass. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bednarek is nu in balbezit. Bednarek passt de bal in één keer door. de Le Hoye heeft problemen om de bal te vangen. de Le Hoye geeft een lange en hoge pass. Raja Hizam is nu in balbezit. Paal!

69e minuut.
Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaní is nu in balbezit. Raja Hizam is nu in balbezit. Raja Hizam schiet op doel. Romaní springt en kopt de bal. Vandamme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Le Hoye is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:11

71e minuut.
Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... Romaní geeft een hoge lob. de Le Hoye rent richting de bal. de Le Hoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Shapira komt het veld opgelopen.

76e minuut.
López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente passt de bal in één keer door. de Le Hoye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:12

80e minuut.
López de la Fuente verovert de bal door een tackle van achteren. López de la Fuente passt de bal met de wreef. Raja Hizam rent richting de bal. Raja Hizam draait met de bal, schiet en ... Aelbrechts probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:13

82e minuut.
Bednarek is nu in balbezit. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Daar is Honorin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Vandamme probeert naar een medespeler te passen. Shapira bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapira passt de bal zonder na te denken. Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Vandamme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
López de la Fuente geeft de bal voor. Vandamme speelt de bal door. Shapira kopt de bal weg. Daar is de Le Hoye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger Op Mouscron 87%, Lavina`s Boys 13%.
Hoger Op Mouscron - Lavina`s Boys 0:13