Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalme Halle Fc Ndw
Normal Tactiek First Tactics
38% Balbezit 62%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 74
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 57.4
poor Schieten brilliant
unsatisfactory Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:1

4e minuut.
Tucaković is nu in balbezit. Tucaković passt de bal in één keer door. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Romano probeert naar een medespeler te passen. Esparza rent richting de bal. Esparza met een sublieme pass. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Ronsse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Grądcki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Taelman de bal onder controle te krijgen. Tucaković probeert naar een medespeler te passen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tucaković met een snelle inworp. Bolognesi met een sublieme pass. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:2

12e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een hoge lob. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Ronsse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:3

13e minuut.
Bolognesi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Bolognesi passt de bal met de wreef. Daar is Esparza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esparza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:4

14e minuut.
Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano speelt de bal door. Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Ronsse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:5

16e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano probeert naar een medespeler te passen. Baszczyński rent richting de bal. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:6

17e minuut.
Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Esparza speelt de bal door. Romano speelt de bal door. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Esparza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vanbeek de bal onder controle te krijgen. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Ronsse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:7

20e minuut.
Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Dekenne heeft problemen om de bal te vangen. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ronsse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Baszczyński rent richting de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:8

22e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Dekenne rent richting de bal. Romano rent richting de bal. Romano geeft de bal voor. Bolognesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ronsse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peteghem geeft de bal voor. Romano kopt de bal weg. Esparza is nu in balbezit. Esparza schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bolognesi probeert naar een medespeler te passen. Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Tucaković de bal. Tucaković geeft de bal voor. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ... Ronsse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Sels is nu in balbezit. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković geeft de bal voor. Daar is Esparza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:9

30e minuut.
Bolognesi onderschept slim de pass. Baszczyński met een sublieme pass. Tucaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković geeft een hoge lob. Esparza springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:10

32e minuut.
Dekenne heeft problemen om de bal te vangen. Romano is nu in balbezit. Romano speelt de bal door. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Camp is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:11

33e minuut.
Sels probeert naar een medespeler te passen. Taelman heeft problemen om de bal te vangen. Esparza onderschept slim de pass. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:12

34e minuut.
Bolognesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tucaković de bal. Tucaković met een sublieme pass. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. Ronsse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:13

35e minuut.
Esparza rent richting de bal. Esparza probeert naar een medespeler te passen. Tucaković met een sublieme pass. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ronsse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucaković met de inworp. Bergh rent richting de bal. Bolognesi verovert de bal door een tackle van achteren. Bolognesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Baszczyński passt de bal zonder na te denken. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano speelt de bal door. Esparza rent richting de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ronsse speelt de bal door. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Tucaković speelt de bal door. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:14

41e minuut.
Van Camp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tucaković met de inworp. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Daar is Baszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:15

43e minuut.
Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza passt de bal zonder na te denken. Baszczyński is nu in balbezit. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 94%, Fc Ndw 6%.
Kalme Halle - Fc Ndw 0:16

46e minuut.
Taelman is nu in balbezit. Esparza onderschept slim de pass. Esparza probeert naar een medespeler te passen. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković haalt uit met een fantastische trap. Ronsse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanbeek met een sublieme pass. Esparza heeft problemen om de bal te vangen. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:17

47e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Bryjak speelt de bal door. Romano met een sublieme pass. Esparza rent richting de bal. Esparza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:18

48e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucaković verovert de bal door een tackle van achteren. Tucaković passt de bal zonder na te denken. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wuytens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens geeft een hoge lob. Inworp. Romano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esparza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:19

50e minuut.
Ferdinand speelt de bal door. Tucaković rent richting de bal. Tucaković passt de bal met de wreef. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:20

53e minuut.
Bryjak met de inworp. Tucaković is nu in balbezit. Tucaković geeft de bal voor. Esparza rent richting de bal. Esparza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanbeek heeft problemen om de bal te vangen. Esparza onderschept slim de pass. Esparza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peteghem heeft problemen om de bal te vangen. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Van Camp de bal onder controle te krijgen. Ronsse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:21

57e minuut.
Bryjak met een sublieme pass. Tucaković rent richting de bal. Tucaković passt de bal met de wreef. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:22

59e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuytens begaat een overtreding. Romano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Esparza kopt de bal weg. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:23

60e minuut.
Klungelig pakt Taelman de bal. Sels probeert naar een medespeler te passen. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tucaković kopt de bal weg. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi passt de bal zonder na te denken. Baszczyński rent richting de bal. Baszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Van Camp geeft een hoge lob. Ferdinand kopt de bal weg. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:24

66e minuut.
Ferdinand met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolognesi de bal. Baszczyński rent richting de bal. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:25

66e minuut.
Van Acker komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Esparza is nu in balbezit. Esparza passt de bal met de wreef. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński is nu in balbezit. Baszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:26

70e minuut.
Klungelig pakt Tucaković de bal. Tucaković geeft een hoge lob. Esparza rent richting de bal. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolognesi rent richting de bal. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:27

71e minuut.
Baseggio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Grądcki de bal. Grądcki probeert naar een medespeler te passen. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:28

74e minuut.
Van Camp kopt de bal weg. Baseggio heeft problemen om de bal te vangen. Baseggio probeert naar een medespeler te passen. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:29

76e minuut.
Dekenne heeft problemen om de bal te vangen. Baseggio rent richting de bal. Baseggio passt de bal met de wreef. Esparza is nu in balbezit. Esparza haalt uit met een fantastische trap. Ronsse bokst de bal weg.

77e minuut.
Romano passt de bal in één keer door. Baseggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baseggio geeft een hoge lob. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:30

81e minuut.
Siboni probeert de bal met de borst te controleren. Siboni passt de bal in één keer door. Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Bolognesi controleert de bal met de borst. Bolognesi draait met de bal, schiet en ... Ronsse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esparza is nu in balbezit. Esparza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:31

83e minuut.
Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński rent richting de bal. Bolognesi is nu in balbezit. Esparza is nu in balbezit. Esparza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:32

84e minuut.
Bergh met een sublieme pass. Bolognesi is nu in balbezit. Bolognesi passt de bal met de wreef. Esparza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:33

86e minuut.
Tucaković rent richting de bal. Tucaković geeft een lange en hoge pass. Esparza is nu in balbezit. Esparza schiet op doel. Ronsse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:34

89e minuut.
Ronsse probeert naar een medespeler te passen. Baseggio kopt de bal weg. Bolognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognesi haalt uit met een fantastische trap. Ronsse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalme Halle - Fc Ndw 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalme Halle 90%, Fc Ndw 10%.
Kalme Halle - Fc Ndw 0:35