Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint Los Gerardos
aanvallend Tactiek Fünfdreizwei
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begines is nu in balbezit. De Jonghe begaat een overtreding. De Jonghe krijgt een gele kaart. Begines raakt geblesseerd tijdens het duel. Laczkó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Begines krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Roegiers met een harde bal richting middenveld. Peters kopt de bal weg. Daar is Laczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserjés verovert de bal door een tackle van achteren. Cserjés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Jonghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peters speelt de bal door. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:1

9e minuut.
Laczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin onderschept slim de pass. Marin speelt de bal door. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Raeymaeckers onderschept slim de pass. Raeymaeckers passt de bal in één keer door. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés rent richting de bal. Cserjés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Svartzmann met een sublieme pass. Peters probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanhuanperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanhuanperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:2

15e minuut.
Begines passt de bal met de wreef. Jüstel speelt de bal door. Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä schiet op doel. Metelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De Jonghe speelt de bal door. Raeymaeckers rent richting de bal. Raeymaeckers passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tanhuanperä de bal. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap. Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tanhuanperä rent richting de bal. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... Metelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Fernández geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peters zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä schiet op doel. Metelka bokst de bal weg.

25e minuut.
Raeymaeckers kopt de bal weg. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä met een sublieme pass. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés schiet op doel. Metelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Fernández geeft de bal voor. Inworp. De Jonghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peters geeft een hoge lob. Cserjés krijgt zijn hoofd ertegen. Metelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cserjés rent richting de bal. Jüstel rent richting de bal. Cserjés onderschept slim de pass. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:3

34e minuut.
Raeymaeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters rent richting de bal. Peters passt de bal in één keer door. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal zonder na te denken. Jüstel onderschept slim de pass. Cserjés rent richting de bal. Cserjés draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtçu onderschept slim de pass. Yurtçu geeft een lange en hoge pass. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 70%, Los Gerardos 30%.
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:3

54e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Cserjés rent richting de bal. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:4

58e minuut.
Rempalski is nu in balbezit. Solares verovert de bal door een tackle van achteren. Solares geeft de bal voor. Cserjés is nu in balbezit. Cserjés haalt uit met een fantastische trap. Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De Looze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Looze geeft een lange en hoge pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft een hoge lob. Peters is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Peters neemt de hoekschop. Cserjés probeert de bal met de borst te controleren. Jüstel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jüstel krijgt een gele kaart. Cserjés raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanhuanperä zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Metelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Groncik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Looze neemt vlug de vrije trap. Tanhuanperä kopt de bal weg. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Metelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De Looze met een sublieme pass. Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal zonder na te denken. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De Jonghe onderschept slim de pass. Sisirätsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Sisirätsepp probeert naar een medespeler te passen. Tanhuanperä is nu in balbezit. Tanhuanperä schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sisirätsepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Metelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés draait met de bal, schiet en ... Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:5

83e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés geeft de bal voor. Tanhuanperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhuanperä draait met de bal, schiet en ... Metelka bokst de bal weg.

84e minuut.
Raeymaeckers passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal in één keer door. Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jüstel heeft problemen om de bal te vangen. Laczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marin. Marin krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Inworp. Quesada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sisirätsepp geeft een lange en hoge pass. Groncik maakt een snoekduik en kopt de bal. Roegiers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 59%, Los Gerardos 41%.
F.C. Club Saint - Los Gerardos 0:5