Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RFC LIEGEOIS FC Kings Erotica
Normal Tactiek muchichi
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 43.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vandeurzen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailly is nu in balbezit. Bailly geeft een hoge lob. De Smet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Libert geeft een lange en hoge pass. Bielen kopt de bal weg. Kosiek met een sublieme pass. Kalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bailly passt de bal zonder na te denken. Daar is Chunlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunlong passt de bal in één keer door. Kalte heeft problemen om de bal te vangen. Kalte haalt uit met een fantastische trap. De Smet bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:1

18e minuut.
Van Eenoo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly geeft een hoge lob. De Smet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalte maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Bailly de bal. Huyghe is nu in balbezit. Huyghe geeft een hoge lob. Chunlong springt en kopt de bal. De Smet probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:2

23e minuut.
Paeme geeft een hoge lob. Chunlong kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandeurzen de bal. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:3

24e minuut.
Kosiek onderschept slim de pass. Kosiek passt de bal in één keer door. Daar is Chunlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dockx is nu in balbezit. Dockx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Huyghe passt de bal met de wreef. Dockx heeft problemen om de bal te vangen. Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong haalt uit met een fantastische trap. De Smet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:4

30e minuut.
Verhé kopt de bal weg. Bielen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen geeft de bal voor. Chunlong rent richting de bal. Chunlong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kosiek geeft de bal voor. Chunlong kopt de bal weg. Dockx heeft problemen om de bal te vangen. Dockx draait met de bal, schiet en ... De Smet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:5

33e minuut.
Schauwaers passt de bal zonder na te denken. Vandeurzen is nu in balbezit. Chunlong onderschept slim de pass. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kalte is nu in balbezit. Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalte rent richting de bal. Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Huyghe met de inworp. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly passt de bal in één keer door. Chunlong is nu in balbezit. Chunlong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Huyghe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kosiek speelt de bal door. Chunlong rent richting de bal. Chunlong haalt uit met een fantastische trap. De Smet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:6

45e minuut.
Van Eenoo is nu in balbezit. Chunlong verovert de bal door een tackle van achteren. Chunlong probeert naar een medespeler te passen. Kalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC LIEGEOIS 74%, FC Kings Erotica 26%.
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:6

47e minuut.
Jans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Libert probeert naar een medespeler te passen. Kalte is nu in balbezit. Kalte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dussaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Vuyst rent richting de bal. Chunlong onderschept slim de pass. Chunlong haalt uit met een fantastische trap. De Smet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:7

54e minuut.
Verhé bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly speelt de bal door. Chunlong is nu in balbezit. Chunlong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vandeurzen de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosiek zal de hoekschop nemen. Vandeurzen heeft problemen om de bal te vangen. Chunlong is nu in balbezit. Chunlong draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:8

60e minuut.
Chunlong rent richting de bal. Chunlong passt de bal met de wreef. Kalte heeft problemen om de bal te vangen. Kalte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:9

62e minuut.
Ott rent richting de bal. Ott passt de bal met de wreef. Vandeurzen rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiek geeft een hoge lob. Dockx rent richting de bal. Dockx schiet op doel. De Smet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:10

75e minuut.
Kosiek met de inworp. Bailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailly geeft een lange en hoge pass. Chunlong krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Vandeurzen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:11

77e minuut.
Bailly probeert naar een medespeler te passen. Kalte rent richting de bal. Dussaux onderschept slim de pass. Chunlong onderschept slim de pass. Chunlong schiet op doel. De Smet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Schauwaers rent richting de bal. Bailly verovert de bal door een tackle van achteren. Bailly passt de bal zonder na te denken. Chunlong rent richting de bal. Chunlong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Inworp. Huyghe met de inworp. Bailly speelt de bal door. Dockx is nu in balbezit. Dockx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bailly probeert naar een medespeler te passen. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong verovert de bal door een tackle van achteren. Kalte heeft problemen om de bal te vangen. Kalte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RFC LIEGEOIS 82%, FC Kings Erotica 18%.
RFC LIEGEOIS - FC Kings Erotica 0:11