Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Lewa neoAnderlecht
Normal Tactiek 352 neo v2
33% Balbezit 67%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 59.8
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ducoulombier de bal. Spasić is nu in balbezit. Spasić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Ducoulombier onderschept slim de pass. Ducoulombier geeft een lange en hoge pass. Spasić rent richting de bal. Spasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:1

8e minuut.
Ducoulombier speelt de bal door. Spasić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Swartenbroucks ... Strafschop! Spasić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Spasić kan niet meer verder spelen. Ortiz komt het veld opgelopen. Prăscan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:2

10e minuut.
Bastaens is nu in balbezit. Bastaens passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:3

12e minuut.
Jolly is nu in balbezit. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:4

13e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:5

16e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz rent richting de bal. Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Nieus bokst de bal weg.

16e minuut.
Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen passt de bal met de wreef. Buelinckx heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walgraeve met de inworp. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Ortiz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Prăscan passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:6

23e minuut.
Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Walgraeve rent richting de bal. Walgraeve met een sublieme pass. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier passt de bal met de wreef. Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ortiz springt en kopt de bal. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Swartenbroucks de bal. De Meerleer rent richting de bal. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:7

31e minuut.
Duval met een snelle inworp. Jolly met een sublieme pass. Walgraeve met een sublieme pass. Klungelig pakt Ducoulombier de bal. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Nieus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:8

35e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal in één keer door. Daar is Jolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:9

38e minuut.
Prăscan passt de bal met de wreef. Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:10

40e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier kopt de bal weg. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ducoulombier rent richting de bal. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. Nieus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:11

43e minuut.
Ducoulombier is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 82%, neoAnderlecht 18%.
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:12

46e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ducoulombier rent richting de bal. Prăscan rent richting de bal. Ducoulombier rent richting de bal. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:13

58e minuut.
Walgraeve kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Ducoulombier is nu in balbezit. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ducoulombier de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Prăscan rent richting de bal. Prăscan speelt de bal door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan met een sublieme pass. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Nieus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve met een sublieme pass. Daar is Ducoulombier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducoulombier schiet op doel. Nieus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:14

67e minuut.
De Decker heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz is nu in balbezit. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Ducoulombier krijgt zijn hoofd ertegen. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swartenbroucks heeft problemen om de bal te vangen. Ducoulombier verovert de bal door een tackle van achteren. Ducoulombier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Ducoulombier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducoulombier draait met de bal, schiet en ... Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:15

70e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft een hoge lob. De Meerleer heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ducoulombier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasković komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hillen probeert naar een medespeler te passen. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković verovert de bal door een tackle van achteren. Vasković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:16

72e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Ortiz rent richting de bal. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:17

75e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Vasković is nu in balbezit. Vasković draait met de bal, schiet en ... Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bastaens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Vasković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasković schiet op doel. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:18

76e minuut.
Prăscan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vasković de bal. Vasković speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nieus trapt de bal weg. Prăscan kopt de bal weg. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:19

79e minuut.
Prăscan geeft de bal voor. Vasković is nu in balbezit. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković verovert de bal door een tackle van achteren. Vasković draait met de bal, schiet en ... Nieus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:20

81e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve probeert naar een medespeler te passen. Prăscan speelt de bal door. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:21

82e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Vasković rent richting de bal. Vasković haalt uit met een fantastische trap. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:22

88e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal met de wreef. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:23

89e minuut.
Bastaens met een sublieme pass. Vasković rent richting de bal. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković rent richting de bal. Vasković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandersteen begaat een overtreding. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stuer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasković rent richting de bal. Vasković haalt uit met een fantastische trap. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Lewa 90%, neoAnderlecht 10%.
Borussia Lewa - neoAnderlecht 0:24