Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUNOTTI Fc Soepkiekens
352 Tactiek Ballance
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 50
matig Schieten solide
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Nijs passt de bal in één keer door. Vercammen heeft problemen om de bal te vangen. De Lamme maakt een afschuwelijke overtreding. De Lamme krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Museeuw onderschept slim de pass. Museeuw geeft de bal voor. Dupain is nu in balbezit. Dupain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Fc Soepkiekens 0:1

20e minuut.
Degreve heeft problemen om de bal te vangen. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Dupain rent richting de bal. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Nijs speelt de bal door. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve geeft een hoge lob. Vercammen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kotul is nu in balbezit. De Schrijver is nu in balbezit. Lamoral met een sublieme pass. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Wigura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. Lamoral probeert naar een medespeler te passen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. Wigura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vercammen is nu in balbezit. Vercammen passt de bal in één keer door. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain haalt uit met een fantastische trap. Wigura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Fc Soepkiekens 0:2

38e minuut.
Nijs is nu in balbezit. Nijs passt de bal in één keer door. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Lamme de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 75%, Fc Soepkiekens 25%.
BRUNOTTI - Fc Soepkiekens 0:2

53e minuut.
Nijs rent richting de bal. Nijs passt de bal met de wreef. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain draait met de bal, schiet en ... Wigura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUNOTTI - Fc Soepkiekens 0:3

59e minuut.
Klungelig pakt Trujillo de bal. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Wigura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Daar is Dupain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballerino rent richting de bal. Ballerino geeft de bal voor. Lamoral geeft een lange en hoge pass. Dupain maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ballerino is nu in balbezit. Ballerino geeft een hoge lob. Sempels probeert de bal met de borst te controleren. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nijs geeft een hoge lob. Degreve is nu in balbezit. Degreve met een sublieme pass. Vercammen rent richting de bal. Vercammen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUNOTTI 59%, Fc Soepkiekens 41%.
BRUNOTTI - Fc Soepkiekens 0:3